SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Fehér Beáta


Fehér Beáta
Szenvedélybeteg tanácsadás

- tanácsadás szenvedélybetegeknek és hozzátartozóknak
- drog, alkohol, játékszenvedély, társfüggőség, evészavarok

Elérhetőségeim:
E-mail: beata.feher28@gmail.com
Honlap: http://www.szenvedelypont.hupont.hu/

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Részegség után bûntudat

Kedves Beáta! Segítséget szeretnék kérni.. egy nap nagyon berúgtam, még soha életemben nem ittam ennyit. SOHA, de most annyira sokat ittam hogy hánytam és alig emlékszek valamire. Annyira rossz emlék ez az egész, és nem tudom elfelejteni, az a baj hogy nagyon érzékeny, és önbizalom hiányos vagyok. Ráadásul mindig eszembe jutnak ezek az emlékek, nem bírok tőlük szabadulni. Nagyon rosszul érzem magam emiatt.. egyszerűen utálom magam.Még az sem segít ezen, hogy rajtam kjvül mások sokkal rosszabbul voltak. Mit csináljak hogy ne érezzem ezt? Hogy ne gondoljak mindig erre?!
Kedves Kérdező!

Hasonló történet az emberek többségével megtörténik életében. Érdemes végiggondolnia, hogy ez mitől történhetett így, mi miatt sikerült ilyen állapotba kerülnie. Ezek a gondolatok tanulságosak lehetnek abból a szempontból, hogy a jövőben ez ne ismétlődjön meg. Hibát mindenki elkövet. Az a fontos, hogy képes legyen tanulni belőle, hogy ne kövesse el újra ezt a hibát. Esetleg beszélgessen azokkal, aki szintén ott voltak, hogy ők hogyan kezelik a bűntudatukat.

Minden jót kívánok!

Üdvözlettel,

Fehér Beáta
2013-01-14 11:43:31
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja