SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Fehér Beáta


Fehér Beáta
Szenvedélybeteg tanácsadás

- tanácsadás szenvedélybetegeknek és hozzátartozóknak
- drog, alkohol, játékszenvedély, társfüggőség, evészavarok

Elérhetőségeim:
E-mail: beata.feher28@gmail.com
Honlap: http://www.szenvedelypont.hupont.hu/

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Alkohol függõség segítség

Kedves Beáta!
A párom 25 éves és van egy háza (ami a sajátja) az édesanyja pedig, aki alkoholista rajta élősködik. Amint iszik az anyuka egyből támadja a páromat, sértegeti (engem is) és ahogy tudja megbántja.... és most már teljesen tönkreteszi lelkileg ezzel. Azt még tudni kell, hogy az anyukájának kétszer volt szívinfarktusa is. Segítséget szeretnék kérni, hogy mit tudunk tenni ebben a helyzetben? Hova tudnánk elküldeni az édesanyját? (magától az anyuka nem akar sehova menni). Kihez fordulhatnánk? Orvosok, rendőrség? Nem akarom hogy a párom teljesen tönkremenjen lelkileg emiatt, kérem segítsen valahogy!
Köszönettel: Niki
Kedves Niki!

Anyósa alkoholproblémáin csak akkor lehet segíteni, ha a problémát ő maga is beismeri. A közte és a párja közötti problémák - úgy gondolom- nem az alkohol miatt vannak, az csak felerősíti a konfliktust. Ezt a konfliktust elsősorban kettejüknek kell rendezni - tiszta állapotban. Nehézség esetén kérjék a családsegítő segítségét. Az alkoholproblémával kapcsolatban forduljanak a házi orvoshoz, aki segíthet a probléma kezelésében is.
Amennyiben elérhető, forduljanak drogambulanciára segítségért, ahol a probléma megoldásában komplex segítséget kaphatnak.

Magánrendelésen egyéni és családi konzultációt is biztosítani tudunk.

Üdvözlettel,

Fehér Beáta
2015-01-05 18:43:25
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja