SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Dr. Forrai Péter


Dr. Forrai Péter
pszichoterapeuta szakorvos, kognitív és viselkedésterapeuta

Elérhetőségeim:
Rendelő címe: 1083 Budapest, Baross u. 119/A
Tel.: 06/20/9640-113
Email: peforrai@gmail.com

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.
Tisztelt Doktor úr!
Ahogy a válaszában írta is, egy pszichológussal/pszichiáterrel együttműködve, közös célt találni, és úgy működik a terápia. Én már nagyon sok helyen jártam, ott hagytam őket. Ennyi idősen (a fiatalok anyukája lehetnék...) jöttem rá, hogy fiatalkoromban is az kellett volna, hogy egy ilyen segítő szakemberrel jó kapcsolat, hogy az életemben ez lett volna a legfontosabb, mert csak bolyongtam, és évtizedeket veszítettem el, ill. szúrtam el az életem az évtizedek alatt. (Vagy egy jó párkapcsolat is jó lett vona, csak azzal az a baj, hogy az nem segítés céljából jön létre...) De, szóval csak egyedül voltam, vagyok, és már nem fiatalon. Mi erről a véleménye?
Köszönettel
A kérdező
Kedves Kérdező!

Továbbra is azt tartom, a leghasznosabb célokat találni a jelenlegi helyzetben.
Érdemes összeírni a szóbajöhető reális lehetőségeket fontossági sorrendben. Ezután apró lépésekben megpróbálhat néhányat megvalósítani közülük.
A legkisebb sikert is jegyezze fel. Ahogy telik az idő, egyre gyűlik az információ és tapasztalat. Saját javára fordíthatja igen rövid idő alatt.

Mindez teljesen független az életkortól.

Tisztelettel:


Dr. Forrai Péter
2021-07-20 22:20:30
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja