A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Deák Katalin


Deák Katalin
Egyéni & Csoportos Lélek-Sors-Segítő Tanácsadó & Oktató

Lélek-Mátrix - Lélek, Tudatosság, Energia, Test, Access Consciousness® & Mátrix Energetika Online - numerologós, asztrológus, kineziológus, Piramis Tarot Mester, Inga, Fengshui, Belső utazás specialista


Elérhetőségeim:
Email: dkatalin33@gmail.com
Honlap: dk-magie.com/
Facebook: Lélek-Mátrix
Facebook-csoport: Változz Velem!-Minden egy választással kezdődik!


A Tudat alatt elakadt energiák kibontása az Access Consciousness® és Mátrix Energia segítségével akár online is.

Deák Katalin eddig megjelent cikkei

Hogyan teremthetnél magadnak tápláló (pár)kapcsolatot?

Hogyan teremthetnél magadnak tápláló (pár)kapcsolatot?

Milyen lenne, ha olyan világban élnél, ahol ha kérdezel és kérsz, megjelenik? Mi lenne, ha kipróbálnád pár napig, ha kérdésben élsz és nem kikövetkeztetésben, mit teremtene neked? Kérj egy tápláló kapcsolatot testednek és a lelkednek is!
Mit tapasztalhatunk előző életes utazásokról?

Mit tapasztalhatunk előző életes utazásokról?

Van úgy, hogy az emberek tudni szeretnék, mi dolguk van a társukkal, gyermekükkel. Volt-e már más életben kapcsolat közöttük, mi történhetett. Biztosak benne, hogy van valami közös dolog, ami ebben az életben is összeköti őket.
Hogyan engedjük el a traumákat?

Hogyan engedjük el a traumákat?

Amikor valamilyen trauma ér bennünket annak lenyomatait, emlékeit a tudatalattink elraktározza. Ott marad a testünkben energetikailag és a fájdalom, amit okoz, megszokottá válik és beletörődünk, hogy az életünk részét képezi.
Mit tehetünk az elfojtásainkkal?

Mit tehetünk az elfojtásainkkal?

Az elfojtás a legtöbbször használt elhárító mechanizmus egyfajta tudatalatti védekezés a kényelmetlen érzésekkel szemben. A mindennapjainkban számos alkalommal kerülünk olyan helyzetekbe, amelyek kellemetlen emlékeket hagynak maguk után. A reakciónk ilyenkor, bárcsak meg sem történt volna.
Mi a jó abban, ha előző életekre utazunk?

Mi a jó abban, ha előző életekre utazunk?

A reinkarnációs utazás ellazult fizikai és tudatállapotban történik az elalvás és az ébrenlét keskeny határmezsgyéjén.
Mit árul el rólunk a születési horoszkópunk?

Mit árul el rólunk a születési horoszkópunk?

A jövőnket mi formáljuk, és mindenért, ami velünk történik, mi magunk vagyunk a felelősek. Ha elégedetlenek vagyunk azzal, ahol éppen most tartunk, akkor érdemes tenni saját magunk jobb megismeréséért, mert a fejlődés feltétele a minél mélyebb önismeret. Az önismereti úton való elinduláshoz remek alapot ad a születési horoszkóp, amelyből megtudhatjuk, merre tartsunk.
Mi az a Tudatosság?

Mi az a Tudatosság?

A tudatosság az a képesség: -hogy jelen legyél az életed minden pillanatában, anélkül, hogy magad, vagy bárki más felett ítélkeznél.
A szerkesztő ajánlja