SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Bojti Andrea - szabadságon


Bojti Andrea - szabadságon
Klinikai gyermek- és ifjúságpszichológus

Elérhetőségeim:
Magánrendelésem: Kincs-Ő Alapítvány (jelenleg online)
E-mail: info@bojtiandrea.hu
Honlap: https://bojtiandrea.hu
https://gyermekpszichologus.blog.hu
Facebook: Gyermekpszichológus blog

A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Lelkileg gyenge gyerek

Kedves Dr Nő!
Fiam 10 éves elmúlt. Nagyon aranyos,szófogadónak mondható,néha hisztis gyerek. Olyan problémával fordulok Önhöz,hogy ha rávan szólva,akkor neki áll pityeregni,vagy duzzogni.... Elváltunk,mikor Ő 6 éves volt. Lelkileg úgy látom,hogy nagyon instabil,gyenge.Próbálom biztatni is,hogy erősödjön meg. Nem olyan bátor,merész mint korabeli társai. Közösségbe ha idegen helyre megyünk,nagyon nehezen oldódik fel. A barátnőm ma mesélte,és ezzel nagyon megijesztett,hogy fent az emeleten játszott az Ő két kislányával/5 és 11 évesek/és azt mondta: Ha nem játszotok velem,ugy ahogy én akarok,akkor kinyitotta az ablakot!!! kifogok ugrani az ablakon,de ha anyának elmeritek mondani,hogy mit mondtam,akkor kis kiugrom! És feltérdelt az ablakpárkányra belülről!! Soha nem volt itthon ilyen gond vele. Tudja mit jelent a halál,mert erről beszéltem még régen róla vele. Kell aggódnom? Válaszát előre is köszönöm.
Kedves Kérdező!

A leírtak alapján én csak annyit látok, hogy talán valamiért szeretné a fia a figyelmét felkelteni. Lehet, hogy érdemes lenne elvinni szakemberhez, hogy mindenki megnyugodhasson.



Bojti Andrea - szabadságon
2018-01-14 19:16:50
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja