SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Bojti Andrea - szabadságon


Bojti Andrea - szabadságon
Klinikai gyermek- és ifjúságpszichológus

Elérhetőségeim:
Magánrendelésem: Kincs-Ő Alapítvány (jelenleg online)
E-mail: info@bojtiandrea.hu
Honlap: https://bojtiandrea.hu
https://gyermekpszichologus.blog.hu
Facebook: Gyermekpszichológus blog

A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Anyának hisztizik

Kedves Andrea!
6 éves kislányommal kapcsolatban fordulok Önhöz.Szófogadó,nyugodt nagyon ügyes kislány,bárhol ott marad akár nélkülem is.Viszont amikor megérkezem,mintha egy gombat átkapcsolnának nála,ha valamit szeretne azt sírva mondja el.Velem már kezd tiszteletlenül beszlni.Otthon hisztizik.Egyedül nevelem,amikor az apukájánál van ott sincs semmi baj.Mamájánál is szokott lenni,egész nap játszik egyedül.Az oviban el sem tudják képzelni milyen amikor hisztizik,mert ott jókedvű,cserfes,szófogadó.Nem gondolnám,hogy szigorú vagyok vele.Mindent próbálok neki elmagyrázni.Sok időt töltünk együtt és alapjában véve jó a kapcsolatunk,csak "anya üzemmódban" amikor hisztizik sokszor összeveszünk.Nem tudom,hogyan kezelhetném ezt a viselkedését.A hiszti nekem szól?Köszönöm a segítséget
Szép napot kívánok Andrea
Kedves Andrea!

Sok kisgyereknél megfigyelhető, hogy bizonyos viselkedéseket csak a szülőnél engednek meg maguknak. Ez teljesen rendben van, hiszen önhöz kötődik a leginkább, a külvilág felé pedig tudja fegyelmezni magát.
Próbáljanak meg az ovi után egy kicsit lazítani, szabadban lenni, játszani. Sokszor a napi leterheltség este így jön ki a gyerekből, hogy hisztizik.


Bojti Andrea - szabadságon
2017-09-26 23:00:19
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja