SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Berényi Mariann


Berényi Mariann
Bach virágterápia tanácsadó, parapszichológus

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Szorongásos depresszió

Kedves Doktornő!

Szorongásos depresszióra szedek brinellix nevű antidepresszánst kb 7 hete. A pszichiater kíserletezik, egy tabletts, másfél, kettő, másfél, most egyet szedek kb 1 hete. Igazi változást nem érzek tőle.
9 évvel ezelőtt szedtem először gyógyszert, aztán azóta még 3× tért vissza, most a negyedik alkalom. Volt sok változás az életemben, mindig mindent egyedül akartam megoldani, mist viszont elég döntésképtelen es bizinytalan vagyok mindenben, sokat agyalok, kenyszeresen és türelmetlenül meg szeretnék gyofyulni.
Szeptemberben úgy döntöttem abbahagyom a munkát egy időre, fodrászkent dolgoztam, mert már nem birtam bemenni az üzletbe, gyomorszorítás, szívszorítás, gyengeség, öröm és reményvesztettség volt rajtam. Nem akartam gyógyszert szedni, gondoltam ha itthon leszek megbirkózok vele, de ekkor meghalt az apukám, és ezután elmentem a pszichiáterhez, mert már nem lattam kiutat. Egyébként a körülményeim rendben vannak, anyagilag, párkapcsolatilag is. Lennének céljaim terveim feladataim, de folyamatos belső feszúltséget érzek, remegést, nem tudok aludni, étvágxtalan vagyok, fogytam, sokszor mellkas és gyomorszorítást érzek. Nem köt le semmi. Tegnap készítettem magamnak egy Bach esszenciát, ezeket tettem beke: napvirág, bekaliliom, kékgyökér nebáncsvirág, fehér vadgesztenye. Mi a vélemenye erről? Esetleg valami mást ajánlana?
Válaszát köszönöm! Renáta

Kedves Renáta!

Mindent nagyon jól csinált, teljesen rendben van az, amiket kiválasztott. Ha ez a keverék elfogy, esetleg a következőbe mehetne majd még egy kis ernyős madártej, egyébként tökéletes választás ez a keverék a problémáira. Drukkolok!



Berényi Mariann
2022-01-14 14:19:42
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja