SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Berényi Mariann


Berényi Mariann
Bach virágterápia tanácsadó, parapszichológus

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Dühkezelés Bach virágterápiával

Kedves Mariann!
Kisfiam 5 éves lesz, fél éve született kistestvére, illetve óvodában is volt óvónéni váltás, és a baráti párosuk mellé jött egy kisfiú akivel rivalizálás alakult ki. Úgy érzem folyamatosan szorong, a kedvenc plüssét lassan szétrágja, oviban úgy érzi kimarad néha a baráti játékból, ekkor nagyon dühös, durcizik, nehéz kimozdítani belőle. Szeretném kipróbálni nála a bach virágterápiát, ebben szeretném a segítségedet kérni! Előre is köszönöm! Apole
Kedves Apole!

Együttérzek a kisfiaddal, a megszokott biztonság egyik napról a másikra megváltozott, és most több életterületen is új helyzethez kell alkalmazkodnia. Nem egyszerű.
- Az új élethelyzet miatt én raknék a keverékébe diót, a változás virágát, ami belső stabilitást ad, ezáltal képes lesz hatékonyan alkalmazkodni az elkerülhetetlen változásokhoz.
- Adnék neki bohócvirágot, ami a konkrét dolgoktól (pl. rivális kisfiú) való félelmen enyhít,
- Vörösfenyőt, hogy az önbizalmát erősítsem,
- Cseresznyeszilvát a hirtelen fellobbanó haragjára, illetve
- Katángot, hogy a sértődöttség és boldogtalanság érzése átforduljon az odaadás, együttérzés és önzetlenség felé.

Még egy dolog, én Neked is javasolnám, hogy vele együtt szedjed ezt a keveréket, ez segít majd Titeket újra összehangolni, hogy azt érezze, nemhogy elvesztett, hanem a testvérével egy új szövetségest is nyert magának.

Drukkolok:

Mariann


Berényi Mariann
2021-02-17 18:29:14
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja