SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Benke Edina


Benke Edina
Termékenység szakértő, családállító

Elérhetőségeim:

Telefon: +36 20 384 6065

E-mail: info@sorshalo.hu

Honlap: www.sorshalo.hu

www.kilenc.hu

Témakörök

összes téma      baba     babavárás     ciklus     családállítás     férfi     fogamzás     gyász     kamasz     méhen kívüli terhesség     menstruáció     ovuláció     pco     személyiség     szomatodráma     termékenység     várandósság  

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Termékenység

Kedves Edina!
Koszonom az előző választ!
Elgondolkozok a tanfolyamon
Igazából fiatalok (en 25,ferjem 27) sportosak es velemenyem szerint egészségesek vagyunk, bar az etkezesre en figyelhetnek jobban is, es igyekezni is fogok! Még csak 5.honapja probalkozunk. Tudom, h nem regota, mégis el vagyok keseredve. Úgy gondolom minden honapban megteszunk minden tőlünk telhetot. Orvos a ketnapontai egyuttletet javasolta, ám azzal se jartunk sikerrel. En inofolikot, c+d+e vitamint+szelent es baratcserjet szedek. Ferjem c+d+evitamin+szelen+maca port+furjtojas sargajat szed, illetve mind a ketten mehpempozunk. Nem tudom, még mit tehetnenk. Én eddig azt hittem, sokan ezt mondjak, h a nyák adja a legnagyobb biztonsagot a termékenység megallapitasaban. Ezek szerint ez keves? Igyekszunk nem caak azokon a napokon együtt lenni. Ebben a hónapban még nem szerettem volna elkezdeni homerozni es ovu tesztezni, szerettem volna ha spontan sikerul a dolog. De ezek szerint nem artana ezekkel is probalkoznom. Mit gondol?
Kedves Kérdező!
A természetes vitaminoknak, ásványi anyagoknak a kúraszerű bevitele mindenképpen hasznos lehet. De azt fontos tudni, hogy a teljes hatás kialakulása is időt vesz igénybe. Ugyanakkor azt gondolom, hogy ez az időszak, ami a próbálkozással telt nagyon rövid, semmi ok az aggodalomra. A túlzott stresszelés elveheti a szeretkezés örömét, babagyárrá változtathatja a párkapcsolatot. Szerencsére két egészséges fiatal várja a babát és a felhőtlen, boldog együttlétek, a felfokozott szerelmi vágy erősíti a fogamzást. Én inkább ezt az utat javasolnám és a türelmet. Ha egy éven belül nem érkezik a baba, akkor esetleg továbblépnék.
A termékeny napok, illetve a ciklus pontos megfigyelésére pedig a NaPro módszer elsajátítását javasolnám. Ez sokkal összetettebb, mint a nyák figyelése és pontos képet ad a ciklus szakaszairól. Gyakran okoz nehézséget mostanában, hogy túlságosan lerövidül a termékeny időszakot követő beépülési szakasz, nem tud megtapadni a petesejt.


Benke Edina
2018-10-31 22:18:53
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja