SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Babus Edina


Babus Edina
Független hitel és CSOK szakértő

Elérhetőségeim:
Email: edina@kaphatokhitelt.hu
Telefon: +36 30 6817381
Honlap: kaphatokhitelt.hu/

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

csok igénylés átépítésre

Tisztelt Hölgyem,
Segítségét szeretném kérni Csok igénylés ügyében. 38 éves vagyok, férjemmel és 4 gyermekkel (jelnleg itthon vagyok a 2 kisebb 3 éve sikerlányommal)élek egy családi házban egy kisebb községben.
Szeretnénk építeni a házunk alatt külön épületként áll egy garázs és annak a folytatásában jelenleg egy fatároló van s ezt szeretnénk átépíteni egy 4*5 m-es helyiséget szeretnénk (egy kis fürdő és egy szoba lenne), de nemtudom erre lehet-e támogatást kérni illetve mekkora összeget és mi ennek a menete?Milyen önköltséggel jár?A helyi takarékszövetkezetnél mondták folyamatos munkaviszony kell és egy értékbecslés a lakóházról és beadható, de nem tudtak pontos összeget és az egész menetét elmondani.
Köszönöm szíves segítségét előre is
Zsóka
Kedves Zsóka!
Ha falusi csokkal érintett a település, akkor a bővítésre és / vagy korszerűsítésre 5 MFt igényelhető. 2 év folyamatos munkaviszony igazolása szükséges (az OEP-től kell kikérni), utólagos finanszírozású.

Babus Edina
2019-11-05 10:21:17
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja