SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Andrási Betty


Andrási Betty
Holisztikus pszichológus

Elérhetőségeim:
Email: info@andrasibetty.com
Weboldal: https://andrasibetty.com
https://stoppanik.hu
Telefon: 06703309685
Facebook oldal: https://www.facebook.com/andrasibettypszichologus
Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/659371985383885/

Témakörök

összes téma      alkohol     alkoholizmus     család     családállítás     félelem     gyerek     gyermekkori blokk     hallucináció     harag     hasi remegés     idegkimerülés     intimitás     kortizol     munka     önbizalom     pánikbetegség     párkapcsolat     pszichológus     stressz     szégyenlõsség     szeretet     szexualitás     szorongás     szülõ  

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Nem kívánom

Kedves Andrási Betty!

Volt egy párkapcsolatom, ahol mint barátok éltünk együtt 10 évig nem volt intim együttlétünk, de megvoltunk mint barát mint társ. Azóta is eltelt vagy 4 év és nem randevúztam nem volt férfi az életemben. Lettek volna alkalmak, de kihátráltam. Most is lenne egy jelentkező aki már a lakásába invitált kávézni, de tudom mást is akar, ahogy viselkedik. Nem akarok menni és nem is érzem magam alkalmasnak az intim együttlétekre még akkor sem, ha tudom az eszemmel, hogy ez nem normális dolog így. Jobban félek az együttlétektől, mint annak idején mikor a szüzességem elvesztettem. Mi okozhatja nálam ezt a szorongást? Gondolom a sok kimaradt idő. Először a volt páromat okoltam, de rájöttem, ha ennyi évig vele voltam így, akkor ez valahol nekem is megfelelt. Köszönöm bármilyen tanácsot is tud adni.
Gyöngy42

Kedves Gyöngy42!

Az intimitás kapcsán érdemes lehet dolgozni azokon a szexuális blokkokon, amelyek akár gyermekkorban, akár a szüzesség elvesztése kapcsán történhettek. Már egy rossz tapasztalat is elég ahhoz, hogy egy tevékenységet szinte egész életünkre szüneteltessünk.

Ebben az esetben leginkább az a fő kérdés, hogy Önnek hiányzik-e?

Azonban egy új párkapcsolatban mindenképp előbb-utóbb a felszínre fog kerülni, így azt tudom javasolni, hogy érdemes lenne ezen dolgoznia akár egy pszichológussal, akár családállítással.

Üdvözlettel



Andrási Betty
2023-03-20 11:15:44
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja