SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Csuti nem engedi, hogy Kulcsár Edina és G.w.M. közös gyereke az ő nevét viselje

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-09-08
A törvény szerint a kisbabának Szabó András Csuti vezetéknevét kellene viselnie, ám ő ezt semmi esetre se hagyná. Edina nemrég jelentette be, hogy kisbabát vár és bár meglepődött, azt mondja, párjával mindketten nagyon örülnek neki.
Csuti nem engedi, hogy Kulcsár Edina és G.w.M. közös gyereke az ő nevét viselje

"A Márkkal közös gyermekük biztos nem fogja az én családnevemet viselni!"

Csuti nyomatékosan kijelentette, hogy semmilyen esetben sem hagyná, hogy G.w.M. és Kulcsár Edina közös babája az ő családnevét viselje. Pedig a törvény szerint így kellene lennie, ha az egykori pár nem bontja fel időben a házasságot. 

Ugyanis Kulcsár Edina hivatalosan még mindig Szabó András Csuti felesége. Így a szépségkirálynő párjától, G.w.M.-től születendő gyermeke a Szabó vezetéknevet kellene, hogy kapja. 

Az érintettek minél előbb ki szeretnének találni valamilyen megoldást erre.

HOT!-nak Csuti így nyilatkozott: 

"A Márkkal közös gyermekük biztos nem fogja az én családnevemet viselni!"


Csak a gyerekeire szeretne koncentrálni

Csuti egyébként a napokban jelentette be, hogy véget ért kapcsolata új barátnőjével, és hogy most a közeljövőben csak a gyerekeire szeretne koncentrálni. Akiket szeretne megvédeni a mostani rossz helyzettől is. 

A magazinnak egy közeli barát így nyilatkozott: "Számára a gyerekei jóléte, biztonsága a legfontosabb. A válás nehéz pillanataitól is próbálja megóvni őket, amennyire csak lehet, és a mostani helyzetet is igyekszik a legjobb belátása szerint kezelni".


A házasságot minél előbb fel kell bontani

A dolgok jelenlegi állása szerint tehát az lenne a legcélravezetőbb, ha Csuti és Kulcsár Edina minél előbb felbontaná a házasságát. Ellenkező esetben a férj, vagyis Szabó András vezetéknevét kellene megkapnia a kisbabának. 

A polgári törvénykönyv szerint: 

"A gyermek apjának – ha e törvény eltérően nem rendelkezik – azt a férfit kell tekinteni, akivel az anya a gyermek fogamzási idejének kezdetétől a gyermek születéséig eltelt idő, vagy annak legalább egy része alatt házassági kötelékben állt. A házasság érvénytelensége az apaság vélelmét nem érinti. A vélelmezett fogamzási idő a gyermek születésének napjától visszafelé számított 182. és 300. nap között eltelt idő, mind a két határnap hozzászámításával. Bizonyítani lehet, hogy a gyermek fogamzása a vélelmezett fogamzási idő előtt vagy után történt"  – írja a törvény. 

Indexkép: LifeTV / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja