Otthon

A légszennyezésről legtöbbünknek a szmog jut eszébe, pedig biztonságosnak hitt otthonunkban is több száz, egészségünkre káros anyag található, melyek koncentrációja akár sokszorosan meghaladhatja az ablakon kívüli mértéket. Az Adj teret a tiszta levegőnek országos kampány a benti légszennyezés veszélyeire hívja fel a lakosság figyelmét.
Gondoltad volna, milyen gyakran előfordul, hogy a sütő üvegajtaja minden előjel nélkül felrobban? A gyártók ilyenkor széttárják a kezüket: bár mindent megtesznek, hogy a lehető legritkábban forduljon elő ilyen baleset, a sütőajtó robbanása úgymond "benne van a pakliban."
A trendek állandóan változnak, folyamatosan új formák, színek, anyagok jönnek divatba. Az új textilek pedig új törődést igényelnek, ha kedvenc ruháink élettartamát hosszú ideig meg szeretnénk őrizni. Az Ariel két új mosókapszulája az eddiginél még több pozitív tulajdonsággal bír: az Ariel Active Deo-Fresh segít eltávolítani a kellemetlen szagokat, az Ariel Complete Fiber Protection pedig segít megóvni a színeket, a ruhák formáját és rugalmasságát.
Rengeteg portálon találkozom olyan hirdetéssel, amiben takarítót keresnek. Valaki a saját otthonába szeretne takarítót, valaki az irodáját szeretné mással takaríttatni, és valaki alkalmazotti státuszba keres embereket a takarítócégébe. Hogyan tudunk számunkra megfelelő takarítóra szert tenni?
A háztartásunk sosem pihen. Folyamatosan adja számunkra a feladatokat, és ha nem vigyázunk, akkor nem csak a háztartásunk kezdi el az irányításunkat, hanem az idő sem lesz a barátunk.
Ma már szerencsére egyre többek számára természetes, hogy az újrahasznosítható anyagokat külön gyűjtik és a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobják, a többség azonban a jó szándék mellett mégsem végzi ezt tökéletesen. Ha valóban védeni szeretnénk a környezetünket, és támogatni a fenntartható fejlődést, a következőkre érdemes odafigyelni.
Babakék a fiúknak, halványrózsaszín a lányoknak: egyhangú, ugye? Pedig annyi lehetőség és trend létezik ma már a gyerekszobák kialakításában, hogy távolról sem kötelező tradicionális, pasztellszínekben úszó helyiségekben gondolkodni. Ha kedvelitek a modern, vagány stílust, akkor nagyon fogjátok szeretni ihletadó ötletgyűjteményünket. Kezdetnek nem rossz, de ha szeretnétek igazán alapos döntést hozni és élőben is megnézni a legújabb baba- és gyerekszoba trendeket, akkor gyertek el személyesen november 16-18. között a BabaMama Expóra, ahol tucatnyi bútor közül választhatjátok ki a kedvenceiteket, és szakértői tanácsokat is kaphattok.
Többféle fűtési rendszer közül választhatunk, egy dolog azonban mindegyikre igaz: rendszeresen törődni kell vele.
Folyton rohansz, néha már azt sem tudod, milyen nap van; a saját programjaid is alig bírod fejben tartani, nemhogy a gyerekek különóráit? ...nem tudod, melyik nap ki megy iskolába a nagyobbakért, és ki hozza haza az oviból a kicsit? Ha szülő vagy, biztosan ismerős az érzés - egy egész család életét megszervezni komoly logisztikai kihívás. Pontosan tudjuk, milyen sokat jelent a rend és az előre tervezés, ezért egyre több termékkel segítünk abban, hogy te életed is átláthatóbbá váljon.
Vannak dolgok, használati tárgyak, melyek butaságnak, felesleges kacatnak vagy flancnak tűnnek, míg ki nem próbálod. Én is így jártam egy banálisnak tűnő tárggyal, mely amióta az életembe lépett csak azt kérdezgetem: hogy a csudába éltem eddig nélküle?
Copyright © 2004-2019. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.