Programajánló (családdal, gyerekkel)

Már láthatja a nagyközönség a kritikusan veszélyeztetett kubai, más néven rombuszkrokodilokat, akik nemrégiben érkeztek a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Az öt állat még nagyon fiatal, így hosszuk alig haladja meg a fél métert, de idővel két méternél is nagyobbra fognak nőni.
Nem mindenki tudja, de a nemzeti ünnepeken számos múzeum ingyenesen látogatható - március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án is. Összegyűjtöttünk ezek közül néhányat a teljesség igénye nélkül, ami gyermeked számára is érdekes lehet.
Nyolcadik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, amelyhez ebben az évben országszerte 12 település 13 állatkertje, vadasparkja, "állatos" bemutatóhelye csatlakozott. A nagyközönséget mindenütt változatos programokkal, látványetetésekkel és más, a szokásos állatkerti látogatáshoz képest rendkívüli látnivalókkal várják augusztus 30-án, a nyár utolsó péntek estéjén.
A három epizódból összeálló Mancs Őrjárat mozifilm augusztus 22-től látható a mozikban, melyre nyereményjátékunkon családi belépőt nyerhetsz!
Újabb exkluzív produkció érkezik Budapestre, ám addig is éjszakai kincsvadászat és gyerekösvény várja a látogatókat.
A Sziget Fesztivál sokszínű, összművészeti programjai között mindenki talál a fogára valót: a világsztárok koncertjeitől kezdve a cirkuszon, táncházon, kiállításokon, alkotóműhelyeken át egészen a színházig, minden egyes napra akad valami újdonság. Ez igaz a gyerekekre is, akik napközben is elmerülhetnek abban a mesevilágban, amit a Sziget kínál.
Utolsó évadához érkezett a valaha volt legdrágább Franciaországban gyártott filmsorozat, a VERSAILLES, amelyet egyesek botrányosnak tituláltak (az erotikus jelenetek okán), mások pedig a Trónok harcának méltó utódjaként emlegettek (a folyamatosan jelen lévő politikai-hatalmi játszmák miatt). Ha így, ha úgy, az már biztos, hogy a harmadik, befejező évadot is az Epic Drama tévécsatorna hozza Magyarországra, augusztus 4-től dupla epizódokkal.
A Rejtélyek maratonja augusztus vasárnapjain kedvez a bűnügyi drámák rajongóinak: 6:30 és 17 óra között a világszerte sokak által kedvelt detektívek egymás után költöznek be a nagyívű drámák otthonába. Szintén ebben a hónapban indul a Murdoch rejtélyeinek legújabb évada is az Epic Drama tévécsatornán, benne Henry Forddal, Jack Londonnal és Bell-lel!
Itt az augusztus, de még nem késő begyűjteni a nyári balatoni élményeket! A nyár utolsó hónapjában két ingyenes fesztivállal, szabadtéri színházi előadásokkal, koncertekkel, változatos családi- és gyerekprogramokkal, illetve a hazai testépítés és fitness egyik legnagyobb rendezvényével várja a látogatókat Siófok, így kulturális- és sportélményekben sem lesz hiány a hónapban.
Akkor sem kell a lakásban unatkozni, ha épp nincs strandidő. Nyáron, ha kicsit beborul, vagy egy szebb őszi napon használjátok ki a jó időt, és lássatok világot a gyerekekkel!
Copyright © 2004-2019. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.