Programajánló (családdal, gyerekkel)

Idén nyolcadik éve indult útnak a miskolci Adventi Villamos. Tavaly jégpalotának alakították át a szerelvényt, idén egy hívogató mézeskalács-házikó várja az utasokat.
December 7-én és 8-án hetedik alkalommal változik Adventi Mesehotellé a Danubius Hotel Gellért. Az ország legnagyobb gyerekszobájában lesz kütyümentes ünnepváró sárkánykuckó, téli kreatív világ LEGO játszóház, az ország egyik legnagyobb vasútmodell kiállítása és egy erre az alkalomra írt mesejáték.
Százhúsz magyar fotós döntött úgy, hogy egy hétvégére félreteszik a konkurenciaharcot, és együtt dolgoznak azért, hogy egy kolleganőjük agydaganattal küzdő kislánya, Szonja számára összegyűljön a külföldi kezelés összege. Ezért két januári vasárnapra szerveztek jótékonysági fotózást, amelyek teljes bevételét a kislány számára létrehozott alapítvány kapja majd.
A közös korizás szinte kötelező téli családi program: a hideg levegőn való intenzív mozgás felfrissíti a testet, a sok nevetés, játék, esés-kelés pedig a lelket. Húzzatok korit, keressétek meg a hozzátok legközelebb lévő, vagy a leghangulatosabb koripályát, és erősítsétek a családi kapcsolatokat egy nagy közös játékkal! :) Mutatjuk, hova érdemes ellátogatni.
2019-ben november 29. és január 5-e között rója Budapestet a gyönyörűen kivilágított fényvillamos. Aki a fővárosban jár, annak feltétlenül érdemes kipróbálnia!
Egyebek mellett melanoma és fogászati szűréseken is részt vehetnek az érdeklődők a Semmelweis Egyetem ingyenes rendezvénysorozatának decemberi programján.
November 17-én, a Koraszülöttek Világnapján a legkisebbek tiszteletére idén 5. alkalommal lilába borul a Lánchíd.
November 17-én újra a koraszülötteket jelképező lila színbe borulnak a hazai középületek a koraszülöttek világnapja alkalmából, előtte való nap, szombaton ingyenes családi programok is várják az érintetteket és érdeklődőket. Magyarországon ugyanis minden tizedik baba idő előtt jön világra, és van még mit tenni a tájékoztatás, a diagnosztizálás és a kezelés terén. Ezért a célért küzd a Koraszülöttekért Országos Egyesület (KORE) és a NaturAqua, a magyarországi koraszülött ellátás elkötelezett támogatója.
A bűnügyi sorozatok helyszínelőinek bőrébe bújhatnak, akik időben regisztrálnak a Semmelweis Egyetem ingyenes rendezvénysorozatának decemberi programjára. A negyedik Semmelweis Egészség Napon ugyanis a többi között az Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézet és az orvostanhallgatók számára fenntartott Anatómiai Múzeum is megnyitja kapuit a látogatók előtt.
A kerékpározás, bármelyik életkorban, egyszerre jelenti a mozgást, a szabadban töltött időt, és ha többen indulnak őszi kerékpározásra, akkor egy szuper közösségi élményt is egyúttal.
Copyright © 2004-2019. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.