Könyv- és lemezajánló

James Patterson az Amerikai Nemzeti Könyvalap díjával kitüntetett gyermekkönyvíró vitathatatlan sikereket ért már el, ő tartja a New York Times bestsellerlistáján szerzett első helyezések Guinness-rekordját! Legújabb könyve, A zsenikísérlet a 12 éves Max történetét meséli el, aki kivételesen éles eszével és leleményességével igyekszik megoldást találni a világ problémáira, és megállítani a Cég nevű gonosz társaságot. Ráadásul Einsteinnel is beszélget - természetesen csak a képzeletében. A könyv az első és egyetlen, az Albert Einstein Gyűjtemény által jóváhagyott gyermekregény.
Legtöbben hallottunk már a búzában található fehérjéről, amely kiterjedt gyulladást okoz a testben. Amerikában az emberek dollár­milliárdokat költenek gluténmentes étrendekre egészségük megőrzése érdekében. De mi van, ha eleve nem jól közelítjük meg a kérdést?
Gyere velünk az apróságok közé és ismerd meg őket! Bogarak, csigák, békák és más különleges barátok várnak rád! Húzd ki a kis füleket, ahol nem is egy, hanem mindjárt 2 szuper meglepetést is találsz!
Hamarosan itt az ősz, ősszel pedig sok pici elkezdi a bölcsődét és óvodát. Ilyenkor érdemes időben felkészíteni a picit a változásra! Szabados Melinda Kilincscica és az ovi csodálatos világa című mesekönyve 5 olyan fontos trükköt tanít, amivel gyerekjáték lesz az ovikezdés. Készüljetek a változásra Kilincscica segítségével!
A Szirmokba zárt szavak egy fiatal lány lenyűgöző története. Egy bántalmazó apa gyermekéé, akinek nehézségek árán kell megtanulnia elengedni a múltat, bátorságot meríteni önmagából, és kezébe venni a legelsöprőbb történetet, amelyet ismer: a sajátját. A kötet elnyerte a legjobb könyv díját a fiktív irodalom kategóriában a 2019-es Australian Book Industry Awardson.
A Dalban mondom el... kacagtatóan szellemes, ugyanakkor szívszorító történet szeretetről, veszteségről és a család fontosságáról. Különleges regény, amelynek szereplőibe azonnal beleszeret az olvasó. És egy dalválogatás is egyben, amit maximális hangerőn játszanánk az autóban. Jojo Moyes, Cecelia Ahern és Marian Keyes kedvelőinek bátran ajánljuk, egészen biztosan nem okoz csalódást!
"Néha találsz egy könyvet, ami megmozgat, ami veled marad, és megköveteli, hogy megoszd másokkal is. Egy történetet, ami egyszerre szívszorító és örömteli. Ami túl valószínűtlen, hogy igaz legyen, mégis az. Ez a könyv A szabadság illata." - The Art of Why Not
A héten indul Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapuló mozifilm, a Toxikoma forgatása. Szabó Győzőt Molnár Áron, Csernus Imrét Bányai Kelemen Barna alakítja, a film producerei Illés Gabriella és Herendi Gábor lesznek. A mozit Herendi Gábor rendezi, és az alkotók közt van executive producerként Szabó Győző is. A film "a drogos alfahím és az Istent játszó pszichiáter egymásnak feszüléséről és baráttá válásáról" szól.
Részlet az előszóból: "Nomen est omen" - a nevünk nemcsak arra szolgál, hogy megkülönböztessen másoktól, hanem arra is, hogy elmondja, miért jöttünk a világra, mi végre születtünk.
Louisa Clark esetlen, de szeretetteljes karaktere mély nyomott hagyott a Mielőtt megismertelek sorozat valamennyi olvasójában. A trilógia befejező részében New Yorkba tartunk Louval, aki végre eleget tesz a Willnek tett ígéretének, és olyan életet kezd élni, amiről mindig is álmodott. Ideje felvenni a csíkos harisnyát, és belevetni magunkat Jojo Moyes felejthetetlen történetének újabb felvonásába - megjelent a Mióta megszerettelek!
Copyright © 2004-2019. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.