Szabadidő

Manapság a turisztikai térkép tele van csodásabbnál csodásabb tájakkal, szálláshelyekkel, attrakciókkal, az utazók pedig egyre inkább kezdik felismerni azt a tényt, hogy kis hazánkban is számtalan gyönyörű hely van, ami felfedezésre vár. Van aki a hegyekért, van aki strandokért, gyógyvizekért, és van aki a színes rendezvényekért, programokért utazik, ennek megfelelően választja ki célpontját országhatáron belül. Egy biztos: a paletta széles, és a mai, információkban túltengő világunkban sok dolog el tud veszni - méltánytalanul. A következő írásban egy titkos favoritot, fekete lovat mutatunk be az olvasóknak: az Alföldön, azon belül is Csongrád megyében található Szentest és a város első 4 csillagos szállodáját, az Open Hotelt vesszük górcső alá.
Villámjátékunkon most néhány helyes válasszal családi belépőjegyet nyerhetsz a legújabb Mancs Őrjárat mozifilm premier előtti vetítésére.
Második alkalommal rendkívüli adománygyűjtésre hívja fel a figyelmet a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső. 50. születésnapja alkalmából azt kéri, hogy idén január 15. és február 8. között pénzt, játékokat, ruhákat gyűjtsünk a Tábitha Gyermekhospice Háznak.
Schobert Norbi tegnap kifejtette: a házasságok felbomlásáról azok a nők tehetnek, akik szülés után képtelenek visszanyerni a lánykori alakjukat. A megállapítás tömegeknél verte ki a biztosítékot.
Bátor döntés, megfutamodás vagy tömény cinizmus, hogy a hercegi pár úgy döntött, nem óhajtja az életét a továbbiakban főállású királyi sarjként élni?
A fiú életét a gyors orvosi beavatkozás sem tudta megmenteni.
Mikor beszélünk megkésett mozgásfejlődésről? Mikor forduljunk szakemberhez? Mikor van szükség korai fejlesztésre? A többi között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a kezdő és gyakorló szülők a 250 éves jubileumát ünneplő Semmelweis Egyetem interaktív, népegészségügyi tematikájú rendezvénysorozatának következő eseményén.
57 ezer nyolcadikos írt központi felvételit szombaton.
A drogérialánc már vissza is hívta polcairól a terméket.
A levelező tagozatra járó, tanító szakos Niki korábban az órákra is magával vitte Leventét.
Copyright © 2004-2020. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.