Húsvéti receptek

Élő nyuszit ajándékozni Húsvétra nagyon rossz ötlet. Az ünnepi vacsoránál sülve felszolgálni sem túl ízléses... Egy módon azonban mégis az asztalra kerülhetnek a kedves, húsvéti állatok: sütik, kekszek, torták formájában! Mutatunk 10 ötletet, hogy csináld.
Egy könnyen elkészíthető, és nagyon finom húsvéti kalács receptjét áruljuk el nektek!
Háromgyerekes anyuka lévén több lépésben szoktam mézeskalács tojásokat készíteni, hogy ne fogyjon el a türelmem, és szép legyen az eredmény is.
Az alábbiakban egy tradicionális húsvéti étel receptjét ajánlom a kedves olvasóknak.
A nyírségi húsvéti asztal elmaradhatatlan étele, foszlós házi kaláccsal és finom házi sonkával tálalva.
A húsvét az egyik legragyogóbb alkalom arra, hogy rokonainkat, barátainkat meghívjuk egy brunchra.
Hamarosan itt a húsvét, és bár minden családnak megvannak az ekkor tájt elkészített hagyományos receptjei, talán szívesen fogadtok néhány újat a húsvéti asztalra.
Minden, ami szép és jó, így a húsvét is elmúlik egyszer. Ilyenkor sok étel megmarad, aminek kétséges a sorsa. Néhány tipp a maradék felhasználására.
A húsvét, akárcsak a többi ünnep, a nagy evések, nem egyszer a gyomorrontások ideje. Íme egy recept azoknak, akik az ünnepek alatt is ügyelnek formáikra- és gyomrukra.
A húsvéti szokásoknak megfelelően készíthetünk sonkát, ám ahhoz, hogy meglepjük családunkat, dobjuk fel a hagyományos ételeket néhány új összetevővel.
Rákóczi túrós Húsvétra is Látványos, finom, kicsit pikáns ízű Nem maradhat el a húsvéti asztalról ez a nagyon finom sütemény.
Még mindig emlékszem nagymamám utánozhatatlan, finom süteményire. Így, húsvét közeledtével pedig szinte az orromban érzem foszlós, fonott kalácsának illatát, számban az ízét. Sosem fogok többet olyan finom kalácsot enni.
© 2004-2020 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media