Gyerekirodalom, hangos mesék

Három könyv gyerekeknek, akik fel szeretnék fedezni Budapest vagy az egész ország nevezetességeit. Akár arra is kiválóak, hogy megismerjük, hogyan változott a főváros és Magyarország az évtizedek során.
Először a töltéseket borította el, majd a szántóföldeken a gabonatáblát pöttyözte be, végül az utak mentén, s helyenként a kissé gazosabb kertekben is feltűnt a sok tűzvörös pipacs.
A kis cserebogár sokadik körét rótta a zöldellő rét felett. A pár nap alatt, amióta szárnyat bontott, sok mindent látott táncos röptében, de amikor egy apró tócsában a saját tükörképét is megpillantotta, rájött, hogy igencsak jellegtelen a külseje. Talán azért is van egyedül, és nem csatlakozott hozzá, nem barátkozik vele senki.
Amíg tart a járvány miatti bezártság, pár naponta egy-egy olyan kedves mesefilmet ajánlunk, amely gyereknek és felnőttnek egyaránt segít egy kis időre elűzni a nyomasztó gondolatokat.
Május 10. a madarak és fák napja. Ennek alkalmából gyűjtöttünk össze néhány szép magyar verset madarakról, fákról, erdőről, amelyek között kisebbeknek és nagyobbaknak valókat egyaránt találhattok.
Május 10. a madarak és fák napja. Fák nélkül nincs élet - merüljetek el az erdő világában a kicsikkel, ismerkedjetek a fafajtákkal játékos módon! Az ismeretterjesztő részek mellett kedves, tanulságos meséket és gyerekdalokat gyűjtöttünk össze ez alkalomból, amiket érdemes megnézni a gyerekekkel - a főszereplők most természetesen a fák.
Az öt rövid animáció a gyerekek számára feldolgozható módon mutatja be a koronavírust.
Beköszöntött a tavasz - mondókázzatok együtt a legkisebbekkel, így köszöntsétek a napsütést, a virágokat, a méhecskéket és a tavaszi esőt is!
A Nemzet Színésze Benedek Elek A három kívánság című történetét olvassa fel.
Amíg tart a járvány miatti bezártság, pár naponta egy-egy olyan kedves mesét ajánlunk, amely gyereknek és felnőttnek egyaránt segít egy kis időre elűzni a nyomasztó gondolatokat.
© 2004-2020 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media