Az érintés, babusgatás, testi kapcsolat hangsúlyozása a mai gyermeknevelési gyakorlatban már nem tűnik furcsaságnak, és a szülők jelentős része tisztában van a fizikai kontaktus fontosságával, ugyanakkor kevesen tudják, hogy milyen hosszú út vezetett e felismerésig, és milyen nagy hatású kutatások születtek időközben a témában.
Manapság a turisztikai térkép tele van csodásabbnál csodásabb tájakkal, szálláshelyekkel, attrakciókkal, az utazók pedig egyre inkább kezdik felismerni azt a tényt, hogy kis hazánkban is számtalan gyönyörű hely van, ami felfedezésre vár. Van aki a hegyekért, van aki strandokért, gyógyvizekért, és van aki a színes rendezvényekért, programokért utazik, ennek megfelelően választja ki célpontját országhatáron belül. Egy biztos: a paletta széles, és a mai, információkban túltengő világunkban sok dolog el tud veszni - méltánytalanul. A következő írásban egy titkos favoritot, fekete lovat mutatunk be az olvasóknak: az Alföldön, azon belül is Csongrád megyében található Szentest és a város első 4 csillagos szállodáját, az Open Hotelt vesszük górcső alá.
Villámjátékunkon most néhány helyes válasszal családi belépőjegyet nyerhetsz a legújabb Mancs Őrjárat mozifilm premier előtti vetítésére.
Idén is kiakadtak a szülők a negyedikes tankönyvben található Lackfi-versen. A minimális irodalmi ismerettel rendelkező, és az "irónia" szó jelentésével is tisztában lévő anyák és apák pedig megint értetlenül pislognak: drága Szülőtársak, erre most tényleg szükség van?
Bár az igazi tél egyelőre még mindig várat magára, de azért néha akad egy-két ragyogóan havas nap, amikor ki lehet vinni a gyereket a játszótérre. Csak azért, mert tél van és hideg, ne korlátozzuk a gyereket, nyugodtan vigyük ki a friss levegőre.
Második alkalommal rendkívüli adománygyűjtésre hívja fel a figyelmet a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső. 50. születésnapja alkalmából azt kéri, hogy idén január 15. és február 8. között pénzt, játékokat, ruhákat gyűjtsünk a Tábitha Gyermekhospice Háznak.
Schobert Norbi tegnap kifejtette: a házasságok felbomlásáról azok a nők tehetnek, akik szülés után képtelenek visszanyerni a lánykori alakjukat. A megállapítás tömegeknél verte ki a biztosítékot.
Bátor döntés, megfutamodás vagy tömény cinizmus, hogy a hercegi pár úgy döntött, nem óhajtja az életét a továbbiakban főállású királyi sarjként élni?
A fiú életét a gyors orvosi beavatkozás sem tudta megmenteni.
A fitneszguru kifejtette: az a nő, aki nem nyeri vissza szülés után a lánykori alakját, ne csodálkozzon, ha elhagyják.
Copyright © 2004-2020. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.