Mélyen hiszek a mesékben, a mesehallgatásban. A mesékben, ahol mindennapos a csoda, a varázslat, ahol a mesehősök nem készen kapják a szép, boldog életet, hanem megküzdenek érte, és küzdelmeiknek megvan a jutalma. Ahol az utolsó pillanatig nem lehet tudni, a hős győzedelmeskedik-e, de vannak segítők, és végül célba ér, az ellenfél pedig elnyeri méltó büntetését. Helyreáll a világ rendje.
Hófehér bundájának, na meg gazdája jó humorának köszönhetően kapta nevét a kutyus. Ugyan kaphatott volna másikat is, mivel - ugyancsak jellemzően - kölyökként, ha elszundított, úgy aludt, mint a tej, azonban ez utóbbi elnevezés nem volt igazán "ütős", így maradt a Tejföl.
Egyre fiatalabb korban kezdődnek a fiataloknál az alkoholproblémák. A mai tizenévesek sokkal hamarabb kezdenek először inni, sokkal nagyobb mértékben fogyasztanak alkoholt és sokkal gyakrabban. A budapesti 14-16 éves gyermekek kb. 1/3-a már volt részeg életében.
Sokan idegenkednek tőle eleinte, de aki egyszer rákapott, biztos, hogy nem szívesen vált vissza az online vásárlásról a többórás áruházi bolyongásra. A beszerzésnek ez a módja egyszerűbb, időkímélőbb, sőt, környezetbarátabb is - arról nem is szólva, hogy vannak szolgáltatások, amelyekhez más módon már hozzá sem juthatunk.
Egy év börtönbüntetés 2 és fél évre felfüggesztve, mellé pedig 540 ezer forint pénzbüntetés - ennyit szabott ki a bíróság Kaleta Gábor volt perui magyar nagykövetre, aki ellen 19 ezer(!) rendbeli gyermekpornográfia miatt emeltek vádat.
Elkezdődött a nyári szünet. Vajon te az a szülőtípus vagy, aki a nyári szünet alatt végig hagyja a gyerekét, hogy azt csináljon, amit szeretne, vagy azért időnként a sarkadra állsz és olvastatsz, ismételsz vele?
A Balaton legszebb, fehérhomokos strandján, a Plázs Siófokon egyelőre az Aréna és a kisebb helyszínek fogadják - limitált számban - a vendégeket, de a szervezők már július 18-tól szeptember közepéig összeállították a koncertek listáját is.
Nem várandós kortársaikhoz képes nagyobb eséllyel kerülnek lélegeztetőgépre a koronavírussal fertőzött kismamák.
A 15 éves lány és egy évvel idősebb barátja azért találták ki a történetet, hogy ne derüljön ki, hogy iskolai gyakorlat helyett az egész napot együtt töltötték.
A Főpolgármesteri Hivatal a koronavírus-járvány elleni védekezés részeként, a tömegközlekedési eszközök zsúfoltságának csökkentése érdekében kezdett egyeztetést a témáról.
© 2004-2020 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media