Hírek, érdekességek

Az óvónők egyre kevésbé bírják a szakemberhiány miatt rájuk szakadó munkamennyiséget, miközben egyre kevesebb fejlesztő munkát tudnak végezni a gyerekekkel. Az egyik pályaelhagyó óvónő minden nap csak a szerencsében bízott, hogy ne történjen nagyobb baj, miközben egyedül volt 25 gyerekkel. Az Abcúg cikke.
A rendőrség is megerősítette, hogy megszúrtak egy pedagógust a győri Jedlik Ányos középiskolában.
A hallgató az iskola egy negyedik emeleti ablakán ugrott ki.
A kis Albáról már születésekor lemondott az anyja, és húsz házaspár utasította vissza, hogy felneveljék. Egy egyedülálló meleg férfi azonban boldogan fogadta be őt.
Adriana Iliescu a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerült, amikor 2005-ben, 66 éves korában adott életet a kislányának. Eliza már 14 éves, úgy él, mint bármelyik más kamasz, anyja pedig végtelenül büszke rá, pedig nem kevés támadást kellett elszenvednie a döntése miatt.
A három kisfiú a terhesség 34. hetében született, életük első hetét inkubátorban töltötték, és egy kis ideig még megfigyelésen kellett maradniuk a kórházban.
Anita, Anna, Panna és Richárd bő egy hónapot töltöttek születésük után kórházban.
Az ausztrál kormány egészen újfajta módszert fontolgat, amely segítségével megakadályozhatják, hogy kiskorúak férjenek hozzá pornográf tartalomhoz az interneten.
"Jogunk van a biztonsághoz!", "Ha vér folyik, már rég késő!", ilyen és ehhez hasonló táblákkal vonult Budapest belvárosában szombat délután a Néma Tanúk felvonulás.
A mentők a nagyon gyors intézkedés ellenére sem tudták megmenteni a hároméves gyermek életét.
Copyright © 2004-2019. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.
Advertisement