Hírek, érdekességek

Nyilvános blogjuk működését azután függesztették fel, hogy a családfőt ÁFA-csalás gyanújával vették őrizetbe.
Augusztus 15 után is maradnak az eddigi korlátozások: továbbra sem lehet 500 főnél népesebb rendezvényeket tartani.
Az Aldi visszahívja az egyik, üzleteikben forgalmazott pizzatésztát, mert előfordulhat, hogy fémdarabkák találhatók benne.
Három kislány után most fiúval bővült a miniszterelnök családja.
Utoljára 2001-ben jelentkeztek olyan kevesen a felsőoktatásba, mint idén. Kétharmaduk sikerrel járt, és megkezdheti szeptemberben a tanulmányait, az idei ponthatárok azonban felvetnek néhány nyugtalanító kérdést.
A fiatalember a barátaival szórakozott a Balaton partján, a vízibicikliről a vízbe ugorva érte a szerencsétlenség. A vízimentők néhány éve sokkoló kampány keretében hívták fel a figyelmet a körültekintő strandolás fontosságára.
Az áruházlánc azt kéri, aki az alább felsorolt boltok valamelyikében vásárolt az érintett termékből, ne fogyassza el, hanem vigye vissza az üzletbe, ahol blokk nélkül is visszatérítik az árát.
Ingyenes vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt csed-, gyed-, gyes-ellátásban részesülők és húsz év alatti fiatalok - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára kedden Mogyoródon, a Groupama tanpályánál.
Az asszony 1958 óta viselte a karikagyűrűt, amelyet orvosai javaslatára kellett eltávolítani, ez azonban nem ment olyan egyszerűen.
Egy 6 éves amerikai kisfiú, Bridger Walker múlt héten megmentette a kishúgát egy megvadult kutya támadásától, közben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett. A hős kisgyermek tette a hírességeket is meghatotta, és kedvenc színészei küldték el neki a jókívánságaikat.
© 2004-2020 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media