Hírek, érdekességek

A koronavírustól való félelmükben sokan kezdtek készletfelhalmozásba, egyes hipermarketekben hiánycikk lett a liszt, a rizs és a konzervek. A kereskedelmi szövetség főtitkára szerint azonban felesleges a soron kívüli nagybevásárlás.
Egy anyuka iskolába indult a gyerekeivel - csak éppen otthon felejtette őket. A felismerés pillanatát videóra vette, és feltöltötte a Twitterre, ahonnan hamar elterjedt. Nézd meg te is, hogyan reagál a gyerekei hiányára, érdemes!
Horvátországban is megjelent a koronavírus, és már magyar fertőzöttje is van a járványnak.
Az élményszerű tanítás jegyében a 7-8. osztályosok a jövő tanévtől többek között a pálinkafőzéssel ismerkedhetnek meg kémiaórán egy oktatófilm segítségével.
Hátrányos helyzetű, de tehetséges gyerekek igényelhetnek 2020-ban is tanulást segítő számítógépet vagy okos eszközt.
Olaszországban eddig 212 embernél mutattak ki koronavírust, az áldozatok száma négy. Az új körülmények a magyar járványügyi helyzetet is megváltoztatták, jelenleg 18 olyan személy van karanténban, akik az érintett területekről tértek haza.
Meghalt életének 84. évében Csukás István, a nemzet művésze - közölte Facebook-oldalán az Újszínház.
Az ausztrál édesanya videóra vette, és a Facebookra töltötte fel azt a videót, amelyen törpenövésű kisfia azért könyörög, hadd legyen öngyilkos, mert már nem bírja az iskolatársai csúfolódását.
A gyermeket egy arra autózó férfi kapta el, majd miután nem sikerült megtalálni a szüleit, bevitték a rendőrségre. A szülők ellen kiskorú veszélyeztetése miatt indult eljárás.
Az áruházlánc már vissza is hívta a terméket a polcairól.
Copyright © 2004-2020. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.