Hírek, érdekességek

A bíróság szerint a vádlottak "alacsony intellektusuk" miatt nem tudták felmérni, milyen veszélynek teszik ki az áramlopással a gyermekeiket.
Gyermekei születése után intenzív osztályon ápolják a 74 éves asszonyt és 78 éves férjét, aki szívinfarktust kapott.
Az extrém válogatós étrend veszélyeire hívják fel a figyelmet a szakértők, miután egy 17 éves brit fiú megvakult, mert fehér kenyéren és sült krumplin kívül semmi mást nem tudott lenyelni.
Szennyezett vizes zsemle és tejes kifli került az áruházlánc polcaira.
A nőn egy terhességi komplikáció miatt végeztek altatásos beavatkozást.
Egy csapat 9-12 éves fiú módszeresen ütötte-rugdosta, végül pedig kirabolta a Boráros téri skate parkban sportoló fiatalokat.
Az India északkeleti részén fekvő város iskolájában eddig ingyenes volt a tanítás, a vezetés azonban most különös "tandíj" szedésével próbálja környezettudatosságra szoktatni a diákokat és a szüleiket.
Fehérbe borult péntek délután a Fiumei úti temető: a család kérésére fehér ruhában érkeztek a gyászolók, hogy leróják kegyeletüket.
A Férfiak Klubja által létrehozott Gránit Oroszlán Példakép Díjjal évről-évre a felelősségteljes, hétköznapok küzdelmeiben példát mutató férfiakat jutalmazzák. Kiszorulásuk a családból, felelősségteljes hivatásokból illetve a társadalom megannyi más területéről szomorú tendencia, hiszen a férfiakra a nőknek, a gyerekeknek és az egész társadalomnak szüksége van, nélkülük megáll a világ. A Gránit Oroszlán Példakép Díjjal a férfi minta nélkülözhetetlenségére szeretnék felhívni a figyelmet.
Ha a feleslegessé vált játékokat, használati tárgyakat nem egy-egy családnak, hanem egy szegény település óvodájának küldjük el, egy csoportnyi vagy akár több száz gyermek életét tehetjük szebbé velük.
Copyright © 2004-2019. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.