SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Krea Kata - megjelent cikkei

Gyöngyöm, virágom 1. - Liliom

Gyöngyöm, virágom 1. - Liliom

Van otthon legalább egy színben egy kis csomag 2 mm-es kásagyöngyöd? És legalább 2 méter vékony rézdrótod is van? Ráérsz mondjuk egy órára? Akkor készítsünk el együtt egy szép liliomot!
Készítsünk szerencsefát!

Készítsünk szerencsefát!

A gyöngyökből és drótból készült fácskák a gyöngyös hobbi kedvelt és viszonylag egyszerűen elkészíthető témái. Nagyon sokféle gyöngy-fa készül a bonsai-szerű fáktól a gyöngyből készült karácsonyfákig. Ásványokból, féldrágakövekből készült változatait szerencsefának is nevezik, és a leendő tulajdonos horoszkópjának megfelelő szerencse-köveiből készül. Készíts Te is egyet, és oszd meg a fényképet a cikk alatt! :)
Nyári ablakdíszek - Üvegmatricák

Nyári ablakdíszek - Üvegmatricák

A virágba borult természet színeire, formáira vágysz, de ablakodon kitekintve nem őket látod? A lehúzható üvegmatricák készítésével és ablakra illesztésével ezen a gondodon könnyen segíthetsz. Nem kell tehetséges festőművésznek lenned hozzá: mindössze egy-két jó sablon, és üvegmatrica-festékek kellenek. Elmondjuk, hogyan csináld, és hogy munkád során mire figyelj oda.
Fűzőcske, de okosan 1. - Mobilékszerek

Fűzőcske, de okosan 1. - Mobilékszerek

Szeretnél Te is egyedi díszt a telefonodra? Megmutatjuk néhány ötletünket, hátha beindul tőle a fantáziád. Ha megtetszett valamelyik díszünk, szavazz, melyik elkészítési módját szeretnéd egy későbbi cikkben megismerni.
A szerkesztő ajánlja