SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Joó Zsuzsanna - megjelent cikkei

Baba és karrier

Baba és karrier

8 éves karrier-tanácsadói praxisomban azt tapasztalom, hogy a női életpálya során ez a két fogalom, és a hozzájuk kapcsolódó érzés és tapasztalat váltja ki a legtöbb kérdést és kételyt a nőkben. Napjainkban leginkább olyan konstellációban, hogy a két szó közé a "vagy" kerül.
Furcsa helyzetek az állásinterjún

Furcsa helyzetek az állásinterjún

Furcsa helyzetben vagyok, mert nemcsak fejvadászattal, hanem karrier tanácsadással is foglalkozom, amiben azt (is) tanítom, hogyan adjuk el magunkat például álláskeresés közben.
Munkahelyi szerelem

Munkahelyi szerelem

Aki olyan szerencsés, hogy van munkahelye, az általában sok időt tölt ott. A sok idő, a nagy nyomás, a stressz és az azonos végzettség és érdeklődés miatt gyakran alakulnak ki munkahelyi szerelmek
Légy tanulásra kész!

Légy tanulásra kész!

A tanácsadói munkám során leszűrt tapasztalatokat szeretném most Nektek átadni. Kérem, olvassátok el, és alaposan gondoljátok át, vajon nem kerültetek-e hasonló helyzetbe, mikor első (második, harmadik stb.) diplomátokat, nyelvvizsgátokat szereztétek.
Megnyílt Joó Zsuzsa Karrieriskolája!

Megnyílt Joó Zsuzsa Karrieriskolája!

Mindazoknak, akik elégedettek eddigi eredményeikkel és tudatosan szeretnék továbbépíteni karrierjüket. Szakmai és anyagi gyarapodásukat biztosítva szeretnék látni. Egyszóval Önnek!
A szerkesztő ajánlja