SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Keviczky Csilla - megjelent cikkei

Kápolnapusztai bivalyrezervátum

Kápolnapusztai bivalyrezervátum

A Kis-Balaton mellett fekszik Kápolnapuszta, ahol a Széchenyi-terv segítségével egyedi rezervátumot hoztak létre. Egy kényelmes séta keretében bivaly- és szürkemarha csordákban gyönyörködhetünk.
Minden elismerésem Uraim!

Minden elismerésem Uraim!

Másfél hónapja egy új babakocsit és ezzel, mintha szabadságot vettünk volna. Könnyen tudok közlekedni, mind a súlya mind pedig a légies mozgása miatt. Az utazgatásnál felkészültem, hogy csak magamra számíthatok. Kerültem azokat a közlekedési járműveket, ahol segítség nélkül nem tudtam felszállni; a buszokon pedig hátul, a tágas ajtóknál kerestem meg a helyemet.
Zalaszántói Béke-sztupa

Zalaszántói Béke-sztupa

Nem tudok erről a helyről elfogulatlanul mesélni. Most voltan negyedszer, de minden találkozásom ezzel a varázslatos kegyhellyel melegséget és nyugalmat ébreszt a szívemben.
Milyen anyának lenni?

Milyen anyának lenni?

Emlékszem, amikor megszületett a fiam, már az első nap megkérdezték tőlem, hogy milyen anyának lenni. Mit is mondhat erre az ember? Nem mondhattam azt, hogy még nem tudom, hiszen még olyan idegen minden ebben az új helyzetben; azt sem, hogy még csak a fáradságot érzem és a félelmet...mert hát mit szólnak, mit mondanak az emberek.
Kiruccanás egy kilenc hónapos kisbabával

Kiruccanás egy kilenc hónapos kisbabával

Nekem is nehezen megy. Nincs gyakorlatom a gyereknevelésben, és tudom, hogy minden olvasott és megélt cikk és tapasztalat nagyon sokat ad és segít. Emlékszem, amikor a babát vártam azt sem tudtam mit kell vásárolnom az érkezésig. Ezen a honlapon összeírt babakelengye lista sokat segített és rengeteg ötletet adott.
Orvosválasztás

Orvosválasztás

Terhes voltam. Első kisbabámat vártam. Igazi bikaként a biztonságot régi nőgyógyász orvosom választása adta. Jövendőbeli szülőhelyemen ugyan rémisztő volt látni a kórház rideg és régi falait, őskori felszerelését; ijesztő volt tudni, hogy nincs mód az alternatív vajúdás bármely formáját választani és ezzel megkönnyíteni a kicsim érkezését. Engem mégis naivan orvosom sokéves ismeretsége megnyugtatással töltött el.
A szerkesztő ajánlja