SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Varga Mariann - megjelent cikkei

Értetek, avagy az egészség szabadegyeteme

Értetek, avagy az egészség szabadegyeteme

A Püski Kiadó könyvheti pultján alig észrevehetően bújt meg egy fehér füzet. ÉRTETEK - a különös betűkeresztbe rejtett, piros kezdőbetűkből összeállt címszó szellemesen foglalja össze a kis könyv és egy nagy vállalkozás üzenetét.
Sajt lasagne

Sajt lasagne

Ez az a gyorsan elkészülő étel, melyre nagyon kell vigyázni, hogy el ne fogyjon, mielőtt az asztalra kerül, mert igen nagy esély van rá. Köretként is kiváló, de a tallérok magukban is abbahagyhatatlanok.
Gyógyítsatok!

Gyógyítsatok!

Beszélgetés Dr. Kellermayer Miklós sejtkutató emeritus professzorral. Több mint négy évtizede kutatja az élő sejt szerkezetét. Tavaly elnyerte a Príma díjat a magyar tudomány kategóriában. Az Egyesült Államokat is többször megjárt kutatóorvos nevét a tudományos berkeken kívül közéleti szerepvállalásainak, valamint mély istenhitéről is valló könyveinek köszönhetően is sokan ismerhetik.
Ne ess pánikba!

Ne ess pánikba!

Folytatódik a tinédzsereket megszólító országos "Ne ess pánikba kampány", amely az abortuszok számának visszaszorítását tűzte ki céljául.
Bőrünk mikor adja fel a harcot?

Bőrünk mikor adja fel a harcot?

Beszélgetés Prof. Dr. Hunyadi Jánossal, a DEOEC Sejtterápia Klinikai Központ klinikai igazgatójával.
Meggyes rétes torta

Meggyes rétes torta

Egy példa, hogyan készíthetjük a meggyes rétest másként, mely megkoronázása lehet a vasárnapi ebédnek.
Káposztás, csülkös babos egytál

Káposztás, csülkös babos egytál

Sokaknak bánatára, másoknak örömére úgy fest, még sokáig tart a tél. Gál Zsolt séf szerint ezzel a könnyen elkészíthető, szívmelengető egytálétellel feltöltekezhetünk a hideg ellen. Aki már járt Lengyelországban, azoknak az ízek, Zakopanét idézhetik.
Díszes aszalt szilva puding

Díszes aszalt szilva puding

Egy desszert, mely szépségével mindenkit lenyűgöz, nem beszélve arról, hogy milyen finom.
Tartsuk családban, amíg lehet!

Tartsuk családban, amíg lehet!

Csak akkor emeljük ki a gyereket a családból, ha olyan nagy a baj, hogy nincs más megoldás. Az anyai szeretetet semmi sem pótolja - mondta Böjte Csaba szerzetes, az erdélyi árvákat megmentő Dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője azon a beszélgetésen, amelyet a debreceni Esélyek Háza tartott a napokban.
Ne ess pánikba! - Abortuszmentes Magyarországért

Ne ess pánikba! - Abortuszmentes Magyarországért

A Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társaság (MCSNTT) október elejétől országos kampányt indított, hogy ezzel is felhívja a figyelmet az abortusz veszélyeire, a fogamzásgátlás lehetséges módszereire és arra, hogy akkor is van megoldás, ha a szeretkezés előkészületlenül, váratlanul történik, vagy a fogamzásgátlásban valamiféle hiba-baleset csúszik.
(M)ilyenek a finnek?

(M)ilyenek a finnek?

Finnország magyar szemmel - Kiállítás és programsorozat a Néprajzi Múzeumban. A kiállítás 2009. június 27.-2010. november 30-ig látogatható.
A szerkesztő ajánlja