SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Laky Szintia - megjelent cikkei

Egy anya levele Jézuskának

Egy anya levele Jézuskának

Kedves Jézuska! Így az év vége felé közeledve bennem is megfogalmazódik néhány kérés feléd.
Dupla méh = Fél esély?

Dupla méh = Fél esély?

Dupla méh = Fél esély? Igen is, meg nem is. Ha nőgyógyászunk megpillantja az ultrahangon eme adottságunkat, az első döbbenet után, még tíz percet elidőz a pocakunk fölött, hogy megbizonyosodjon róla, biztosan jól látja-e amit lát. Ezek után hosszas felsorolásba kezd, hogy mennyire nehéz lesz a baba projekt véghez vitele...
Csokimentes csokitorta

Csokimentes csokitorta

Egyszer egy barátnőm mesélte, hogy az osztálytársának kakaó allergiája volt, és minden gyerek csak hüledezett rajta. "Csokoládé nélkül, hogy lehet élni?" kérdezte az egyik, "Csokoládé nélkül nem lehet élni!" -vágta rá a másik.
Glutén-tej-tojás-cukor mentes sütőtökös muffin

Glutén-tej-tojás-cukor mentes sütőtökös muffin

Az allergiák nagyon meg tudják keseríteni az ember életét. Ha ez még inzulinrezisztenciával vagy cukorbetegséggel párosul, jogosan érezhetjük azt, hogy semmi finomat nem ehetünk, mindenről le kell mondanunk. Ezért hoztam ma egy cirokliszt alapú sütőtökös muffint, ami amellett, hogy tej-tojás-glutén és cukor mentes, még finom is.
Gyermekvállalás hiperérzékenyként

Gyermekvállalás hiperérzékenyként

A hiperérzékenység alapvetően jó tulajdonság, hiszen ezek az emberek nagyon emocionálisak, gyorsabban meglátják az összefüggéseket, ezáltal gyorsabban reagálnak. De mivel mélyebben és erőteljesebben képesek bevonódni tevékenységükbe, mint az átlag, érzelmileg és pszichésen is könnyen túlterhelődnek. Hogyan induljunk meg a családalapítás útján hiperérzékenyként?
Dupla méh-az első reakciók

Dupla méh-az első reakciók

 “Magának dupla méhe van!" Leheli ki száján, leginkább félve, szinte suttogva az orvos a mondatot. De mit jelent ez a jövőmre és önmagamra nézve?
A szerkesztő ajánlja