SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Takács-Skoda Edit - megjelent cikkei

Kötelező beiskolázás 6 éves korban - hasznos tudnivalók

Kötelező beiskolázás 6 éves korban - hasznos tudnivalók

Látod a gyermekeden, hogy nehezen tud hosszabb ideig koncentrálni a feladatokra, és türelmesen, kitartóan összpontosítani? Logopédiai fejlesztésre szorul? Esetleg túl kicsi, sovány, betegeskedő? Vagy úgy érzed, hogy szorongó, nehezen oldódó alkat, rosszul tűri a kudarcokat? Ha 2021. augusztus 31. előtt betölti a 6. életévét, mégis iskolába kell mennie a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény tavalyi módosítása értelmében. Egy lehetőségetek van, a kötelező beiskolázás alóli felmentés kérelmezése. Mit, meddig és hogyan kell tenned? Összefoglaltuk Neked az alábbiakban.
Az anyák visszatérése a munka világába - Munkajogi tudnivalók

Az anyák visszatérése a munka világába - Munkajogi tudnivalók

A gyermekvállalás kapcsán először az a kérdés fogalmazódik meg bennünk, mikor vállaljunk gyereket. Majd amikor már van gyermekünk, előbb-utóbb felmerül bennünk a következő probléma: mikor és hogyan térjünk vissza a munka világába. Munkába állás előtt, illetve álláskeresés idején nagyon fontos, hogy a kisgyermekes szülők tisztában legyenek a Munka Törvénykönyve által biztosított legfontosabb jogaikkal és lehetőségeikkel, hogy ezeknek minden esetben érvényt tudjanak szerezni. Ezekből gyűjtöttük össze a legfontosabbakat.
A szerkesztő ajánlja