SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szabó Éva - megjelent cikkei

Lehet szépen távozni?

Lehet szépen távozni?

Legyen szó szerelemről, barátságról, vagy munkahelyről, nem könnyű továbblépni. Próbálunk kedvesek maradni, kis zajjal távozni, és amennyire lehet kulturáltan kilépni az adott helyzetből. De ki lesz a hibás? Aki elmegy, vagy aki miatt elmegy? Az tehet a szakításról, aki kimondja, vagy az, aki okozza?
A cipősdoboz új élete

A cipősdoboz új élete

Minden évben lelkesen gyűjtjük azokat a játékokat, amiket már kinőttünk, és várjuk az Adventi időszakot, amikor kicsit előrehozzuk a Karácsonyt. A tavaszi szandik dobozába már előre eltesszük őket. Csomagolunk, rajzolunk, és keressük a gyűjtőpontokat, ahol le tudjuk adni ezeket a szeretcsomagokat, hogy olyan gyerekekhez kerüljenek, akiknek nem feltétlenül adatik meg a családos karácsony, vagy olyan körülmények között élnek, hogy ajándékra már nem futja.
Muti, mit olvasol?

Muti, mit olvasol?

Ugye neked is van olyan könyved, amit ha meglátsz a polcon, akkor bele is olvasol? És olyan, amitől mindig mosolyognod kell? Vagy az, amit végig sem olvastál, mert annyira unalmas volt, hogy a tizedik oldal után feladtad?
A szerkesztő ajánlja