Holly Ringland - Szirmokba zárt szavak

Családinet - 2019-07-23
 [X]
A Szirmokba zárt szavak egy fiatal lány lenyűgöző története. Egy bántalmazó apa gyermekéé, akinek nehézségek árán kell megtanulnia elengedni a múltat, bátorságot meríteni önmagából, és kezébe venni a legelsöprőbb történetet, amelyet ismer: a sajátját. A kötet elnyerte a legjobb könyv díját a fiktív irodalom kategóriában a 2019-es Australian Book Industry Awardson.
Holly Ringland - Szirmokba zárt szavak

A kilencéves Alice Hart a világtól elszigetelten él a tenger partján, ahol édesanyja elbűvölő virágai és azok titkos történetei megóvják bántalmazó apjától. Ám amikor egy tragédia visszavonhatatlanul megváltoztatja az életét, Alice-t az addig soha nem látott nagymamája veszi pártfogásába, aki az Ausztráliában őshonos virágfajok mellett olyan nőknek is menedéket nyújt, akik a kislányhoz hasonlóan magukra maradtak és segítségre szorulnak. A viktoriánus hagyományok szerint minden virág más és más jelentéssel bír; az új életét építgető Alice ezt a virágnyelvet sajátítja el, hogy elmesélje mindazt, amit szavakkal képtelen.

Azonban felnőttkorában egy családi titok, egy megsemmisítő árulás, és egy titokzatos férfi iránt érzett szerelem ráébreszti Alice-t, hogy vannak dolgok, amelyek kifejezéséhez több kell a virágoknál. Ahhoz, hogy igazán szabad lehessen, önmagából kell bátorságot merítenie, és kezébe kell vennie a legelsöprőbb történetet, amelyet ismer: a sajátját.

A Szirmokba zárt szavak rabul ejtő történet a minket kísértő, elfojtott emlékeinkről és a mesélés gyógyító erejéről. A könyvből az ausztrál Made Up Stories produkciós társaság készít sorozatot.

Szirmokba zárt szavak borító

Adatok:
Eredeti megnevezés:
The Lost Flowers of Alice Hart
Megjelenés: 2019.
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 384
Méret [mm]: 136 x 208 x 32
Tömeg [g]: 450

A könyv megrendelhető az Alexandra Kiadó weboldalán:
https://alexandrakiado.hu/konyv/szirmokba-zart-szavak/

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2020 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media