Emma Cooper - Dalban mondom el...

Családinet - 2019-07-22
 [X]
A Dalban mondom el... kacagtatóan szellemes, ugyanakkor szívszorító történet szeretetről, veszteségről és a család fontosságáról. Különleges regény, amelynek szereplőibe azonnal beleszeret az olvasó. És egy dalválogatás is egyben, amit maximális hangerőn játszanánk az autóban. Jojo Moyes, Cecelia Ahern és Marian Keyes kedvelőinek bátran ajánljuk, egészen biztosan nem okoz csalódást!
Emma Cooper - Dalban mondom el...

Az élet egyetlen szívdobbanással kezdődik, és ugyanúgy is ér véget: mindnyájunknak egyéni lüktetése, saját dallama van.

Ha Melody kocsijából aznap nem fogy ki a fagyálló, talán nem is csúszik el a jégen, és nem szenved fejsérülést. És nem is fakad dalra a sérülés egyik komplikációjaként, valahányszor feszült lelkiállapotba kerül. Például biztosan nem adja elő az I Bet You Look Good on the Dancefloort az iskolában, a fia szülői értekezletén.

Ha Dev aznap nem vitte volna el a gyerekeket az állatkertbe, nem szenvednek balesetet. Flynn és Rose nem maradnak apa nélkül. És Dev élete szerelmének sem törik apró darabokra a szíve.

Ha azonban nem akadtak volna rá annak az eltűnt személynek az adatlapjára, talán sosem utaznak el Cornwallba, hogy a legvalószínűtlenebb helyszínen végre megtapasztalhassák, mit is jelent összetartozni.

Jojo Moyes, Cecelia Ahern és Marian Keyes rajongói bizonyára Emma Cooper regényét, a Dalban mondom el...-t is örömmel olvassák majd: kacagtatóan szellemes, ugyanakkor szívszorító történet szeretetről, veszteségről és újrakezdésről.

Dalban mondom el... borító

Adatok:
Eredeti megnevezés: The Songs of Us
Megjelenés: 2019.
Kötésmód: füles kartonált
Oldalszám: 432
Méret [mm]: 126 x 200 x 33
Tömeg [g]: 400

A könyv megrendelhető az Alexandra Kiadó weboldalán:
https://alexandrakiado.hu/konyv/dalban-mondom-el/

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2020 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media