SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Farsangi fotók

Családinet [cikkei] - 2013-02-06
Jobbnál jobb fotókat kaptunk felhívásunkra, mely szerint február 8-ig várjuk korábbi, saját farsangi jelmezekről készült képeket! Igazi vidámság a sok ötletes jelmezes, bájos lurkó látványa!
Farsangi fotók

A beküldők nevét adatvédelmi okokból rövidítettük, de ahol kaptunk valamilyen magyarázatot, esetleg az elkészítésről leírást, megjelenítettük a kép alatt.:)

 

Nikolett,  4 éves
Beküldő: D.né Sz. Anita


 

"Csatolva küldök egy képet kislányaimról, ami még tavaly Farsangkor készült. Hozzáteszem, hogy a tigris jelmez teljesen én varrtam/horgoltam, a leopárd jelmezt pedig egy kezeslábasból alakítottam át."

F. Lívia


 

Noémi Barbara 3 éves kis hercegnő :)
Beküldő: S. Ildikó


 

Babbuu

Beküldő: K. Erika


 

Még két képet küldenénk,melyek az idei jelmezeink:Űrlény,és Pók.

Az eddigiek voltak, amit már elküldtem: Lúdas Matyi, Mekk Mester, Süsü, Aranyhal, Misi Mókus

Üdvözlettel: B. Brigitta
(Kiskunfélegyháza)


 

Kislányaim!
Jázmin - boszorkány
Noémi - Jázmin hercegnő
Maja - balerina

Beküldő: Gy. Melinda


 

"Csatoltam nektek képeket a kisfiam, Petyus, és a kislányom, Zsuzska régi jelmezeiről. Úgy terveztem meg őket, hogy a nagyobb részt a farsangi ünnepélyek után is használható ruhadarabok maradjanak - hordták is őket, míg ki nem nőtték mindet :)

Az almafás, 2010-es jelmezben Petyust már nem tudtuk lefotózni, mert ő már "nagy" ehhez :), de nagyon szerette egy barna nadrággal - különösen a gyöngyből fűzött pók örvendett nagy népszerűségnek a barátai körében.

2009-ben ugyanő tavaszi égboltnak öltözött: bolyhos poláranyagból biggyesztettük rá a felhőket, vászonból a napot, és szintén vászonra rajzoltam meg az applikált fecskét hozzá - az oviban meg kapott még egy szivárványt is a kis pofijára.

Ha jól megnézitek, munkatakarékos megoldásként a tavaszi ég a  2008-as szivárványos jelmez kifordítva, ennek a kék bélésére kerültek a tavasz kellékei ;).

Zuzum is nagyon boldog volt a kis pillangós jelmezében. A ruhájára applikált pillangó anyagából készültek a szárnyat díszítő rátétek. Drótból, kék függönyanyagból barkácsoltuk a szárnyait, hozzá a ruha poláranyagából készültek puha pántok. A csápokat csitt-csatra tekerintett drótra fűzött gyöngyökből készítettük, amiket a kisasszony saját készletéből bocsátott rendelkezésre :)."


Beküldő: B. Edit


 

"A tavalyi játszóházas farsangon készült fényképpel szeretnék a Farsangi Fotópályázatra jelentkezni. A fotókon az akkor alig 1 éves Konrád nevű kisfiam szerepel TSZ elnöknek öltözve."
Beküldő: T-N Emese


 

"Kisfiam Benedek cowboynak öltözött, a jelmezt apukája!! varrta és a kalapot is ő készítette kartonból."

Beküldő: M. Tímea


 

Barack lekvár. :D
Beküldő: N.né M. Bernadett


 

"2010-ben fiam a játszóházban és az iskolában is tükörtojásnak öltözött! A jelmezt én varrtam maradék anyagokból."
Beküldő: T.né Kriszta


 

Kedves Családinet.hu!

Én ezzel a tavalyi farsangi képpel szeretnék nevezni a játékra. Kisfiam első ovis farsangja volt, az egész csoport bohócnak öltözött be. Az ideit még nem tudom elküldeni/megmutatni, mert még hátra van a nagy esemény!! :)

Köszönöm szépen!

Szép napot! Üdvözlettel:
T.né V. Ildikó

A képen T. Gergő szerepel.


 

Kedves Családinet!

Két kisfiam fényképét szeretném nektek elküldeni. Az oviban nagy sikere volt
tavaly. Az idei jelmezek még készülőben vannak, mert nálunk még később lesz
az ovibana farsang. Sajnálom, hogy azokat már nem tudom majd elküldeni,
pedig teljesen házi gyártmányok lesznek.

Fényképen: 5 éves kisfiaim
Csanád: Kis leopárd
Zalán: Túrórudi

Üdvözlettel egy büszke édesanya:
Ó. Judit


 

Kedves CsaládiNet!

Mellékelten küldöm Dorka kislányom Piroska jelmezes fotóját. A szoknya, még az enyém volt oviban. A 30 évvel ezelőtti, a kötényt és kendőt mama varrta.  :)

Üdvözlettel:
T. Mónika

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja