A Luxus apartman fogságában! Avagy hogyan töltöttünk 10 napot egy nappali kanapéján?!

Családinet - 2019-10-11
 [X]
Baráti társaságunk több mint 10 éve télen-nyáron együtt nyaral, üdül, kikapcsolódik.
Végig jártuk már szinte az összes európai kempinget, lakókocsiztunk át nyarakat, összeszokott kis csapattá kovácsolódtunk.
Most, hogy mindannyian 30 felett járunk, gondoltuk szakítunk a hagyományokkal, és keresünk valahol, egy kiadó családi házat, ami minden kényelemmel felszerelt, a sok kemping és nomád nyaralás után, igazi kényelemre, és elszeparált nyugalomra vágytunk.
A Luxus apartman fogságában! Avagy hogyan töltöttünk 10 napot egy nappali kanapéján?!

Két hét netes keresgélés után, egy közeli országban, találtunk egy luxus apartmant, ami ideálisnak tűnt számunkra.

Kibéreltük a 10 napos időszakra, nagy izgalommal utaztunk oda, és vettük birtokba, az “okos otthonunkat”, ami így utólag még a luxus fogalmát is túlszárnyalja.

kényelmes pihenés

A nappali volt a legkülönlegesebb, hatalmas mozi fotelekkel, süppedős kanapéval, babzsákokkal, és még függőággyal is, a pihenésre hívogatott.
A nappaliban volt projektoros házi mozi egy külön sarokban, amit egy 12 személyes, kinyitható, süppedős, lábtartós sarokkanapé tett ellenállhatatlanul kényelmessé.

Volt csocsó, billiárd, darts, a nappali másik sarkában egy jakuzzi, ami mellett egy tolóajtón keresztül, egy növényekkel dúsan teli télikertbe jutottunk.

kényelmers pihenés

Az udvar gyönyörű, ápolt, bokros liget volt, a közepén egy nagy medencével.

Ebben a kényelemben, és ámulatunkban, észre sem vettük, hogy 5 nap telt el úgy a nyaralásunkból, hogy még el sem hagytuk “luxusbörtönünket”.

Miért is tettük volna?!

Reggeli relaxáció

Reggel friss reggelivel vártak minket az apartman melletti kis családi házban, és napközben is a lehető legjobb ételekkel láttak minket el a tulajdonos házigazdáink.

A bőséges reggeli után, mindenki a medencében hűsölt délelőtt, míg délután a hűvös nappaliban, a fotelekben, és a kanapén szunyókáltunk. Este pedig a hatalmas sarokkanapét kinyitottuk, és filmezéssel, vagy karaoké esttel szórakoztattuk magunkat hajnalig.

Mivel sok sör és gyümölcsbor is fogyott ezeken az estéken, általában a nappaliban ért hajnalban minket az álom, kit a fotelben, kit a függőágyban, vagy sokszor a házimozi sarokban a kanapén aludtunk.

zenehallgatás az ágyon

Kihasználtuk minden kényelmét, és nyugalmát a helynek, azért a helyi nevezetességeknek is szántunk 2 napot, de a többi 8 napot, ebben a szuper, kedves luxus házikóban töltöttük el, ami csak szorosabbá fűzte a barátságunkat.

Jövőre luxus szállodába készülünk, reméljük ott is ilyen pihentető napokban lesz részünk.

Szabina- Győr
 

Közösségi hozzászólások:
Copyright © 2004-2020. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.