SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Endometriózis nap, azaz ENDOMÁRCIUS 2014

Családinet [cikkei] - 2014-02-28
Ezekben a percekben is nők milliói szenvednek egy betegségtől anélkül, hogy tudatában lennének! A betegség, ami minden tizedik nő érint! Ami a női meddőség oka az esetek 30%-ban! A neve - ENDOMETRIÓZIS!
Endometriózis nap, azaz ENDOMÁRCIUS 2014

A világ figyelme MÁRCIUS 13-án erre a betegségre irányul

A program szervezői szeretettel várnak a NEMZETKÖZI ENDOMARCH 2014 Budapesten megtartott rendezvényére, az  ENDOMÁRCIUS 2014-RE.
A rendezvény 2014. március 13-án délután fél hatkor kezdődik a Városháza Parkban (5.kerület, a Deák téri templom mögött)

Programjában szerepel

  • egy „endobaba” szülinapjának megünneplése,
  • személyes hangulatú beszélgetések gyógyult nőkkel,
  • Horgas Eszter megszólalása a női létről,
  • sárga esernyős orvosok jelenléte konzultációs lehetőséggel,
  • értékes nyeremények sorsolása
  • és sárga lufik az égen – az endometriózisban szenvedő nők egészségéért.

Az est háziasszonya Várkonyi Andrea.
A hangulatról a Kovács Ági Jazz Band gondoskodik és a férfiak sem feledkeztek meg rólunk – Vámos Miklós a rendezvény tiszteletére küldött írását Szabó-Sipos Barnabás, az ötgyermekes színész olvassa fel…

A mozgalom magyarországi honlapja a www.endomarcius.hu - kérjük, hogy regisztrálj és vegyél részt a sorsoláson értékes nyereményekért.

Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/1465567687004686/

Szeretettel várnak mindenkit, akinek van egy sárga citromja és hajlandó elhozni azt az endoban szenvedő nők iránti szolidaritás jegyében, mondván, hogy „ha citrommal dobál az élet, csinálj belőle limonádét!

5 CÉL, AMIÉRT MI IS ODAMEGYÜNK

  • Azért, hogy aki évek óta vágyik arra, hogy babakocsit tologasson – mindeddig hiába – utánajárjon végre, hogy mi az oka sikertelenségének
  • Azért, hogy aki havonta görcsöktől szenved, és beletörődik, mondván, hogy ez a női lét velejárója, most felkapja a fejét
  • Azért, hogy a betegségben szenvedőnek ne tartson átlag 7 évig az, hogy megfelelő kezeléshez jusson
  • Azért, hogy a média oldalain gyakrabban tűnjön fel a szó: endometriózis – és minden nő értse meg, hogy mitől szenved minden ötödik nőtársa
  • Azért, hogy az endometriózis kezelésében jártas orvosok hangja eljusson az egészségügy minden kis zugába

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Már a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján is kezeltek idén súlyosan beteg gyermeket szamárköhögéssel. Míg a korábbi években maximum egy-két megbetegedést tapasztaltak éves szinten Magyarországon, addig az idei első negyedévben már 12 esetet regisztráltak. A betegség ellen létezik védőoltás, amit a gyerekek kötelező oltásként kapnak meg, de a kisbabákra különösen veszélyes lehet, ha a védettség kialakulása előtt fertőződnek meg a kórral.
Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Nemet mondani nem könnyű, főleg nem a gyerekünknek, mégis elengedhetetlen része a szülői szerepnek ez is: hiszen felelősségre, önkontrollra és érzelmi szabályozásra tanítja a kicsit. A következetes és szeretetteljes nevelés hatására a gyerekek biztonságban érzik magukat, és magabiztos, felelős felnőttekké válhatnak. De hogyan mondjunk nekik nemet?
A diabétesz kialakulása előtt évekkel lehetnek jelei egy gyakori szövődményének

A diabétesz kialakulása előtt évekkel lehetnek jelei egy gyakori szövődményének

Idegbántalomra utaló kisebb eltéréseket már egészséges cukoranyagcseréjű, de cukorbetegség szempontjából magasabb kockázati csoportba tartozóknál is találtak a Semmelweis Egyetem kutatói. A vegetatív és érzőidegrendszer zavarát okozó állapot jeleinek mielőbbi felismerése segítheti a betegség megelőzését és hatékonyabb kezelését.
Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Május utolsó vasárnapján vidám gyerekzsivajjal és kacagással telik meg az ország: ez a nap a gyerekekről szól. Érdemes ellátogatni valamelyik családi rendezvényre - mutatjuk gyereknapi programajánlónkat, melyben ingyenes eseményeket gyűjtöttünk össze. Gyűjteményünk a teljesség igénye nélkül készült, hisz országszerte megszámlálhatatlan helyen tartanak gyereknapi rendezvényt: ha nem találsz hozzád közel esőt a listán, nézz szét a hozzád közel eső városok, települések programajánlói között is!
A szerkesztő ajánlja