SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Elindult Magyarország első 0-24 órás védőnői vonala

Családinet [cikkei] - 2012-06-25
Az első gyermek érkezésére készülődve a külvilág nagyrészt azt sugallja, hogy a várva-várt csöppség megjelenését követően babaillatú álomvilág következik, ahol minden csupa pihe-puha mosoly és derű. Ekkor az anya földi léte kiteljesedik, és a kacagó új család boldogan repked az üde mindennapokban. Nos, a valóság közel sem ilyen rózsás.
Elindult Magyarország első 0-24 órás védőnői vonala

Akár már tapasztalt, akár friss szülőként váratlan helyzetekkel szembesülhetsz a kicsi érkezésekor. Ilyenkor rengeteg aggodalom és bizonytalanság fészkeli be magát a legtöbb anyai szívbe, hiszen mindannyian érezzük, itt valóban fontos dolgok forognak kockán: a babánk megfelelő fejlődése, egészsége, boldogsága. Ugyanakkor egy hiánypótló szolgáltatás, Magyarország első védőnői telefonvonala az ilyen esetekben is megnyugtató válaszokat adhat a kínzó kérdésekre.

A napokban útjára indult a Babavonal, Magyarország első 0-24 órában hívható telefonvonala, melyen a kisgyermekes szülők azonnali és személyes tanácsot kaphatnak a babájukat érintő minden gondozási és nevelési kérdésben. A telefonvonal másik végén jelenleg 4 szakképzett védőnő várja a hívásokat, hogy tanácsaik segítségével az anyák biztonságban érezhessék magukat, és ezáltal minél harmonikusabban élhessék meg a szülést követő nehéz időszakot, a lehető legnyugodtabb légkört teremthessék meg a gyermekeik számára.
A szolgáltatás nem csak az újszülöttkori problémák megbeszélésén tud segíteni, hanem egészen az iskolai évek kezdetéig hatékony támasza lehet a nevelési kérdésekben talajt vesztett szülők számára.

A Babavonal telefonos szolgáltatása előfizetéses rendszerben működik. Az előfizetések ára a megvásárolt időszak függvényében alakul. Van 1, 3, 6 havi és 1 éves csomag is. Féléves előfizetés esetén például már havi 4.000 forinttól elérhető, és ez időszak alatt korlátlanul, normál díjszabás mellett hívható, így a szülőknek éjjel és hétvégén sem kell nélkülözniük a védőnői segítséget. A díjcsomagok úgy vannak kalkulálva, hogy minél hosszabb időre fizet elő a szülő, annál kedvezőbb lesz az egy hónapra eső összeg. E mellett egy S.O.S. Baba vonal (06 90/ 602-769, A hívás díja bruttó 485 Ft/perc)is rendelkezésre áll emelt díjas telefonszám formájában azok részére, akik – mielőtt hosszabb távra elköteleznék magukat – szívesen kipróbálnák a Babavonalat, gyors segítségre vágynak, vagy úgy döntenek, hogy csak alkalmi jelleggel vennék igénybe a szolgáltatást.

A Babavonalat kiemelten ajánlják az elsőgyermekes szülőknek, gyermeküket egyedül nevelő anyukáknak, apukáknak, illetve az átlagosnál több problémával küzdő gyermekes családoknak.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a Babavonal védőnői és nem orvosi vonal, így egészségügyi kérdésekben nem áll módjukban véleményt alkotni. Betegség vagy egészségügyi probléma esetén feltétlenül fordulj orvoshoz!

www.babavonal.hu

Válaszolj az alábbi egyszerű kérdésekre július 8 éjfélig és nyerj egy 30 napos Babavonal előfizetést, mellyel egy hónapon keresztül korlátlanul hívhatod Magyarország első 24 órás védőnői vonalát babagondozási és gyermeknevelési kérdésekben.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)


 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

A Covid-vakcinák megjelenése óta már nem új keletű jelenség az oltásellenes hozzáállás. A kicsit is szkeptikus szülők könnyen meggyőzhetőek arról, hogy egy-egy vakcina milyen károkat okozhat a gyermek szervezetében. Ezáltal az olyan, több évtizede használt oltások sem kerülnek beadásra, amelyek a gyermekek életét egyszerűen megmenthetnék. Tömegesen lépnek fel szülők háziorvosok ellen, akik, ha el akarják kerülni a bírósági tárgyalást, kénytelenek igazolást adni.
A szerkesztő ajánlja