SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Családi vállalkozás bemutatkozója: BloomBaby baba ajándékcsomag

Fehér Beáta [cikkei] - 2016-07-28
Tematikus bababoxok/ajándékcsomagok és prémium baba kiegészítők egy helyen újszülött kortól 3 éves korig.
A BloomBabyt az igény hozta létre, ezért egyértelművé vált már az elején, hogy nem is lehet más a célkitűzése a BloomBabynek, mint hasznos, értékes, modern, divatos és természetazonos termékek találkozzanak egy helyen kedvezményes áron.
A bababoxokban több hazai kiváló tervező termékeit lehet megkapni igazán vonzó áron egyedüliként a piacon.
Továbbá magában is kaphatók a BloomBaby prémiumkategóriás kiegészítői. Pl. egyedi neves/ névre szóló karkötők, BloomBag gyermek hátizsákok, gyermek sapka, sál, takarók...
Folyamatosan bővül a BloomBaby termékpalettája, érdemes figyelni az oldalunkat.
Családi vállalkozás bemutatkozója: BloomBaby baba ajándékcsomag

Mi a vállalkozás neve?

BloomBaby baba ajándékcsomag - bababox

Mivel foglalkozik a vállalkozás?

Tematikus bababoxok/ ajándékcsomagok és prémium baba kiegészítők egy helyen újszülött kortól 3 éves korig.

A BloomBabyt az igény hozta létre, ezért egyértelművé vált már az elején, hogy nem is lehet más a célkitűzése a BloomBabynek, mint hasznos, értékes, modern, divatos és természetazonos termékek találkozzanak egy helyen kedvezményes áron.

A bababoxokban több hazai kiváló tervező termékeit lehet megkapni igazán vonzó áron egyedüliként a piacon.

Továbbá magában is kaphatók a BloomBaby prémiumkategóriás kiegészítői. Pl. egyedi neves/ névre szóló karkötők, BloomBag gyermek hátizsákok, gyermek sapka, sál, takarók...

Folyamatosan bővül a BloomBaby termékpalettája, érdemes figyelni az oldalunkat.

Mikor indult a BloomBaby? Mi a vállalkozásod célja, mit szeretnél elérni vele?

A BloomBaby 2016 tavaszán indult hivatalosan, de a fejemben az ötlet már a kisfiam születésekor megfogant.

A kezdeti üzleti koncepció roppant egyszerűnek indult.

Minek örül egy édesanya (az alváson kívül), ha valami tényleg klassz dologgal szeretnénk meglepni legyen az bármilyen alkalomból?

Hogyan segíthetnék minél több anyukának örömet okozni?

Szeretek ajándékozni, szeretek segíteni, szeretek örömet okozni! Hogy ötvözzem ezeket a tulajdonságaimat egy üzleti tervben?

Azt vettem észre, hogy sajnos, időhiány miatt manapság az emberek nem tudnak elég figyelmet fordítani egymás igényeire, a nagyáruházak tömegcikkei közül lerántanak valamit és azt adják át ajándékképpen.

Pedig egy újdonsült anyukának még inkább érzékenyebbek a receptorai, még inkább szüksége van a testi-lelki kényeztetésre. Pont ezekben az időkben nagyon jól esik egy kis gondoskodás. Ez volt az első ami megfogalmazódott bennem.

Innen indult a BloomBaby.

Bár nagyon szeretek ajándékozni, a kisfiam születésével valahogy elkezdtek összefolyni a napok. Nem tudtam odafigyelni a részletekre. Azon kaptam magam egy-egy alkalom előtt, hogy nem készültem fel, bár szeretnék, de mégsem tudok olyan ajándékcsomagot átadni a barátaimnak, rokonaimnak, amilyet megérdemelnének. Amiben érzik a gondoskodást, az odafigyelést, az egyedi igényt.

Elkezdtem nézelődni, hogy majd valahonnan veszek akkor valami igazán szép, mutatós, hasznos ajándékcsomagot, de egyszerűen csak tömegcikkeket találtam mindenhol.

Egy helyről nem lehetett egy gyönyörűen, gondosan összeállított bababoxot - babaajándékcsomagot találni! Szörnyű volt ez a felismerés... hiányzott mindenhonnan a kreativitás, az összhang.

Elkezdtem hát minden szabadidőmet erre a "hóbortomra" áldozni. Szerencsére minden egyes perc, a szemek ragyogása, a dicsérő szavak által mindig visszaigazolást kaptam, hogy megéri odafigyelni a másikra. És egyszer csak üzletté állt össze a korábbi "hóbort", már mások is kérték, hogy segítsek, adjak tanácsokat.
 

Mivel foglalkoztál/foglalkoztatok a vállalkozás előtt?

A gyermekvállalás előtt középvezető voltam, akkoriban a munkának éltem, az volt a gyermekem, azzal teljesedtem ki, de ez mára teljesen átalakult.

Ma már minden a gyermekem és a családom körül forog. Teljesen átalakult az értékrendem, a vágyaim, a terveim. A legcsodálatosabb dolog a világon az anyaság, ez nem kétség! Attól függetlenül még érdekel a munka világa, csak teljesen más megközelítésben.

Mit szólt a családod/szűkebb környezeted, amikor belevágtál a vállalkozásba? Támogatták-e?

Kezdetben féltettek, hiszen korábban nem volt saját vállalkozásom, teljesen új ez a terület, de miután látták, hogy valóban komolyan gondolom és megérkeztek az első megrendelések, már biztattak és most is folyamatosan mellettem állnak.

Hány gyermeked van, és mennyi idősek? Hány évesek voltak akkor, amikor belevágtál a vállalkozásba?

Egy kisfiam van, ő másfél éves volt, amikor eldöntöttem, hogy belevágok és megvalósítom az álmom és létrehozok egy olyan márkát, ami igazán gyermekbarát és teljes mértében odafigyel a gyermek és a szülő elvárásaira. Modern, divatos köntösben megtalálhatóvá válik a praktikum és a természetesség.

Ez lett a BloomBaby.

Hogyan tudod összehangolni a vállalkozással kapcsolatos teendőket, a családi feladatokkal?

Bevallom nem könnyű, pláne, hogy a BloomBaby még igazán “gyermekcipőben” jár, hiszen még csak pár hónapja indult el.

Minden szabadidőmet erre áldozom, ami azt jelenti, hogy még éjszaka is ezzel foglalkozom alvás helyett. De úgy érzem, hogy ha a maximumot szeretném nyújtani (márpedig az elengedhetetlen számomra, hiszen a minőség az első) a BloomBaby vásárlóinak, kedvelőinek, akkor ez bár fárasztó, de mégis feltölt, hiszen azt csinálom amit szeretek és amiben maximálisan hiszek. Még ha az azt jelenti, hogy hajnalban is e-mailekre válaszolok, tervezem a következő lépéseket, készítem a megrendeléseket…

Ki segít abban, hogy a vállalkozásodra is legyen időd a család mellett?

Igazából most nyáron könnyebb, mert a családomat meg tudom kérni, hogy vigyázzanak a kisfiamra és tudom, hogy jó kezekben van. Sajnos tavasszal mindenkinek sűrűbb volt a programja (nem egy városban élünk a szüleinkkel), nem volt egyszerű az indulás, sokat kellett logisztikázni, hogy mikor tudjam megoldani a munkát.

Szeretnéd a későbbiekben gyermekeidet is "bevonni" a vállalkozásba?

Már most is be van mindenki vonva a feladatokba :). Még a közelebbi rokonok és barátok is. A gyermekem teszteli elsőként a termékeket és utána pedig jönnek a rokonok, ismerősök. Mindenki BloomBaby termékeket használ, legyen az karkötő, BloomBag hátizsák, sapka, sál, játéktároló, bögre…Tényleg minden termék körbe van osztogatva, hogy minél több visszajelzésem legyen mielőtt megvásárolhatóvá válik.

Mennyi időt foglalkozol a vállalkozással egy héten?

Mindennap mielőtt a kicsi felébred már 1 órát minimum „BloomBabyzek”, a következő időpont a déli alvás alatt, akkor körülbelül 2 órát sikerül foglalkozni a feladataimmal és este is miután lefürdettük a kisfiam hajnalig dolgozom. Most, hogy jobban utánaszámolok 30-40 órát fordítok a BloomBaby-re.

Mi a te, saját vállalkozásod sikerének a kulcsa?

Hit. Elszántság. Odafigyelés. Bátorság. Precizitás. Komplexitás és a korrektség.

Sok vállalkozásnál azt látom, hogy nem becsülik meg a vásárlókat, érdeklődőket, a vállalkozás kedvelőit. Én nekem az ő visszajelzéseik a legfontosabbak. Bármikor mindenkinek szívesen válaszolok és segítek bármiben, amiben csak tudok. Bízom benne, hogy érzik a pozitív hozzáállásomat, hiszen a Bloombaby-nél ők a legfontosabbak és maximálisan próbálom minden egyes ügyfelem érdekét szem előtt tartani és kielégíteni. Az elégedett vásárlónál nincs jobb reklám.

Milyen szakmai segítsége(ke)t veszel/vettél igénybe? (pl. tréningek, könyvek, coach, szakmai szervezetek stb.)

Művészeti diplomával rendelkezem, így a kreativitás mindig is az életem részét képezte. Jelenleg is mesterképzésre járok az egyik budapesti Egyetemre (az utolsó évem van hátra). Elengedhetetlennek tartom a folyamatos fejlődés utáni törekvést, ezért állandóan ötletelek, kutatok, tervezek.

Elérhetőségek:

https://www.facebook.com/babaajandekcsomag/

http://bloombaby.webnode.hu/

e-mail: bloombaby.babaajandekcsomag@gmail.com

instagram: bloombaby.babaajandekcsomag

Szeretnéd te is bemutatni saját családi vállalkozásodat? Küldd el nekünk a bemutatkozó leveled a Családinet felhívása alapján, részletek itt: Megjelenési lehetőség családi vállalkozásoknak és vállalkozó szülőknek

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja