SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Sport Beach & Camping - Természetesen több, mint strand

Családinet [cikkei] - 2010-08-02
 [X]

Egy igazi zöld vízparti nyaralásra vágysz?
Akkor látogass el az idén 10 éves gárdonyi Sport Beachre, az ország első öko szemléletű strandjára!

A Velencei-tó egyetlen Kékhullám Zászló minősítésű strandja az idén számos újdonsággal, érdekességgel várja az egészséges nyaralás iránt nyitott vendégeket esős időben is!
Sport Beach & Camping - Természetesen több, mint strand

Sport Beach - sóhomokA Sóker Sócentrummal közösen életre hívtuk az ország első strandi körülmények között létesített Himalájai Sóhomokozóját a gyerekek, míg  Sórelax szobát a felnőttek részére. A Lélek – Harmónia Szobában egyedül álló  hang-, fény-, és aromaterápiával várjuk a nyugalmat keresőket, míg a megfiatalodáshoz  aromaterápiás frissítő masszázzsal tudunk hozzájárulni. Az ezotéria iránt nyitott látogatóink, kineziológia és Bach-virágterápia segítségével Sport Beach - Fényterápiakereshetik a lelki egyensúlyt és a megoldandó problémák megoldásához vezető utat. Előzetes regisztráció után, egy utcai forgalomba tervezett elektromos autót  a Reva-t - a Sport Beach hivatalos szolgálati autóját - is ki lehet próbálni pénteki és szombati napokon. Augusztusban több alkalommal is lehetőség lesz találkozni Enrico zenei médiummal, aki személyre szabott aura-zenét készít a hozzá látogatóknak, mellyel az egészséges aurát, így egészséges szellemet, elmét, és testet is bevonzhatjuk.
Szombat délutánonként ismeretterjesztő előadásokkal várjuk Sport Beach - Röplabdalátogatóinkat, az egészséges- és környezettudatos életmód jegyében.

Ha aktív pihenésre vágysz, az öko strand 18 szárazföldi és vízi sportpályája – mint például strandfoci-, street ball-, lábtenisz-, petanque pályák –, ezen felül hétvégén vitorlázási-, szörfözési lehetőség, vízi aerobic, habparty, esti házibuli vár Rád!

2008-tól az ország első – és azóta is egyetlen – öko szemléletű Sport Beach Öko-strandstrandjaként működik a Sport Beach, ahol a hulladékot szelektíven gyűjtjük, a közösségi helyiségekben nyomógombos csaptelepeket és mozgásérzékelős világítást szereltünk fel, a kemping éjszakai világításának elektromos áramellátását szélgenerátor és napelem hibrid megoldásával biztosítjuk, a kemping zuhanyzóban a meleg vizet vákuumcsöves napkollektorral állítjuk elő, míg a hibrid járművel érkezők 50% kedvezménnyel parkolhatnak.

A Sport Beach rendezvényeiről, állandó programjairól még több infot találsz a www.sportbeach.hu oldalon.

Válaszolj helyesen 2010. augusztus 9-ig az alábbi kérdésekre! A helyes megfejtést beküldők között 10 db családi Sport Beach belépőt sorsolunk ki, amely 2 felnőtt és 2 gyermek egyszeri belépésére jogosít fel, és 2010. augusztus 30-ig lehet felhasználni.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)



 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

A Fenntarthatósági Témahét alkalmából "Kukába az élelmiszerpazarlással" címmel indít plakáttervező pályázatot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programja. Az április 25-től június 21-ig tartó pályázat során olyan műveket várnak, amelyek figyelemfelkeltő módon szemléltetik az élelmiszerpazarlás problémakörét, hangsúlyozva a fogyasztók egyéni felelősségét. A legérdekesebb alkotások készítőit értékes nyereményekkel díjazzák, valamint műveik a tervek szerint oktatási intézményekben jelennek majd meg országszerte a következő tanévtől.
Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

A diák súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
A szerkesztő ajánlja