SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ezernyi kérdésre egy jó válasz: BabaMama Expo 2019

Családinet [cikkei] - 2019-11-12
 [X]

Hogyan érdemes táplálkoznod a várandósság alatt? Mit tehetsz azért, hogy kisbabád átaludja az éjszakákat? Tényleg működőképes a 21. században a mosható pelenka? Az internetnek hála ma már minden várandóssággal vagy babagondozással kapcsolatos problémára pillanatok alatt találsz megoldást, de kérdésként mindig felmerül a forrás hitelessége. Feleslegesen pazarolod az idődet az online térben, amikor az ország legnagyobb várandósoknak és kisbabás szülőknek szóló rendezvényén garantáltan a legjobb szakértőktől kaphatsz személyes tanácsokat. Gyertek el november 22-24. között a Budapest Arénába, és gyűjtsetek be minden fontos információt egyetlen hétvége alatt!
Ezernyi kérdésre egy jó válasz: BabaMama Expo 2019

„A BabaMama Expo a babavárás legalapvetőbb állomása volt számomra. Irányt találtam a végtelennek tűnő kínálatban, és a rendezvényen látottak megalapozták a későbbi elvárásaimat a babaápolási termékekkel kapcsolatban.” (Dóra)

BabaMama Expo 2019

"2015 őszén, még nagy pocakkal vágtam neki az első BabaMama Expómnak, a rendezvényen szerzett élmények pedig nagyban segítették a tudatosságomat a kezdeti időszakban. Itt ismerkedtem meg a hordozóeszközökkel, kézbe vehettem a mosható pelenkákat, és természet- illetve bababőrbarát tisztítószereket, próbálgattam kismama és szoptatós ruhákat, jelentős kedvezménnyel vásároltam mellszívót, játszószőnyeget, tanultam a fokozott vitamin és ásványianyag szükségletről a szülés utáni időszakra vonatkozóan is, és rengeteg hasznos előadást hallgattam.” (Krisztina)

BabaMama Expo 2019

„Tavaly négyhónapos kislányunkkal újdonsült szülőkként látogattunk el a rendezvényre.
Nagyon élveztük az összes programot, nyereményjátékokat. Sok hasznos információval gazdagodtunk, mind táplálkozás mind babaápolás terén. A védőnőktől kiváló tanácsokat és javaslatokat kaptunk, öröm volt beszélgetni velük. A kiállítóktól be tudtuk szerezni a szükséges dolgokat, ruhácskákat, kiegészítőket a babaszobába, pelenkát, valamint a hozzátápláláshoz szükséges ételeket. Az Expónak köszönhetjük, hogy megtaláltuk a babánk érzékeny bőrének legmegfelelőbb fürdetőt és testápolót. Felejthetetlen élmény volt, ezért idén is mindenképp ott szeretnénk lenni a ma már 14 hónapos kislányunkkal!”
(Renáta)

BabaMama Expo 2019

Ha Dórához, Krisztinához és Renátához hasonlóan te is szeretnél alaposan felkészülni a szülővé válásra, akkor nincs más hátra, mint felkeresni az ország legnagyobb várandósoknak és kisbabás szülőknek szóló rendezvényét. A BabaMama Expo idén is 9000 négyzetméteren, több mint 200 kiállítóval, és ezernyi emlékezetes élménnyel vár! Ha bizonytalan vagy a szoptatással, vitaminválasztással, hozzátáplálással, vagy bármilyen kisdedfejlődési témával kapcsolatban, szeretnéd dietetikus vagy gyermekszemész tanácsát kérni, itt megteheted.

BabaMama Expo 2019

A személyes tanácsadások mellett sok hasznos előadás és élményprogram is színesíti majd a háromnapos rendezvényt. Megörökíthetitek kisbabátok mosolyát egy profi babafotózás keretében, lesz díjmentes szívhanghallgatás, szakértő tréner előadást tart a várandósság alatti és utáni sportról, megismerkedhettek a legjobb családtámogatási lehetőségekkel, lesz kerekasztal-beszélgetés ismert Apabloggerekkel, de a rendezvény idei sztárvendégével, Vasvári Viviennel is találkozhatsz! A család legkisebb tagjai jót bulizhatnak az Alma Zenekar, Gryllus Vilmos, valamint Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncertjeire.

BabaMama Expo 2019

Az újdonságokért rajongó szülőknek eláruljuk, hogy a rendezvényen technológiai innovációkat is ki lehet próbálni: testközelből szemügyre vehetitek a pillanatok alatt összecsukható babakocsit, az okostelefonnal szinkronizálható autósülést és az alvássegítő babafigyelőt. A hozzátáplálást segítő konyhai gépektől kezdve a biztonságot elősegítő okoseszközök mellett, kint lesznek az őssejtbankok és a természetes kozmetikumok, bio termékgyártók legfontosabb képviselői is.

BabaMama Expo 2019

Az élményekben gazdag családi hétvégére már nem kell sokat várni! A BabaMama Expo, és azonos jeggyel látogatható testvérrendezvénye, a három év feletti gyerekeknek szóló KidExpo, november 22-24. között várja az érdeklődőket a Budapest Arénában.

BabaMama Expo 2019

Érdemes alaposan körülnézni a BabaMama Expo weboldalán, ahol a részletes helyszíni programok és hasznos látogatói tanácsok mellett nyereményjátékokat is találhatsz. Különösen örülhetnek a kismamák, hiszen idén egy több mint 1 millió Ft értékű babaváró csomagot sorolnak karácsony előtt az Expóra kilátogató várandósok között!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja