SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ősszel is vár az Örök nyár szigete! Újdonságok, akciók az Aquaworld-ben

Családinet [cikkei] - 2009-11-05
 [X]

Ha itt az ősz, ha jön a tél, ha egyre kevesebb a természetes napsütés, a Megyeri híd pesti oldalán fekvő Aquaworldben egyénileg és a családdal is biztosan megtaláljuk az élet napos oldalát. A fedett vízibirodalom ha kell mindössze pár órára, de akár egész napra is nyarat varázsol a víz szerelmeseinek szívébe.
Ősszel is vár az Örök nyár szigete! Újdonságok, akciók az Aquaworld-ben

Fantasztikus akciók novemberben:

  • Ismét Családi napok az Aquaworld-ben! November 2-30 között hétfőtől csütörtökig napközben szuper akció a családok részére, már 2.500 Ft-tól! (www.aqua-world/hu/hu/arak)
  • Töltsd le 1000 forint értékű kuponunkat ITT és ha ellátogatsz hozzánk, minden belépőjegyre elköltött 5000 Ft után beválthat.od Látogass el weboldalunkra!


Akár a tengerparton, úgy érezhetjük magunkat az Aquaworld medencéinek partján, csúszdáinak tetején. Hiszen van-e annál jobb dolog, mint amikor kellemes környezetben, fürdőruhában járhatunk és csobbanhatunk a
kristálytiszta vízben. Az Aquaworldben ráadásul emellett fitneszterem edzővel és tornaórákkal, squashpályák, teniszpálya, valamint úszómedence vár minden aktív sportolási lehetőséget kereső korosztályt. Ráadásul az őszi időszakban külön kedvezmények is várják a vízibirodalom vendégeit.

Esti úszójegy: az úszni vágyók már nem csupán a reggeli órákban használhatják kedvezményesen az Aquaworld 25 méteres úszómedencéjét. Mostantól ugyanis, aki este, egy fárasztó nap után szeretne felfrissülni, a kedvezményes úszójeggyel, vagy bérlettel délután 7 órától is megteheti ezt.


Diákkártya: az Aquaworld célja, hogy a diákok számára is olyan szórakozási lehetőséget teremtsen, ahol kellemes környezetben, az úszás, a sportolás lehetőségét élvezve, együtt lehetnek barátaikkal. Így válhat számukra is valódi találkozóhellyé az Örök nyár szigete, ahol csobogó medencék, az izgalmas csúszdák várják őket. Az Aquaworld Diákkártyájához legegyszerűbben az információs pultnál és a pénztáraknál lehet hozzájutni, de néhány iskolában is megtalálhatók. A kártya birtokosai már az első belépésnél kedvezményt élveznek, amelynek mértéke minden további alkalommal tovább növekszik és minden 7. belépőjegy ajándéknak számít. A megközelítés sem okozhat gondot, hiszen a diákok is könnyen, gyorsan és ingyenesen juthatnak el Aquaworld-be, Hősök teréről - és vissza -, a Vízibirodalom ingyenes autóbuszával.

10 %-os kedvezmény a szomszédos települések lakóinak: az Aquaworld nagysikerű kezdeményezése, hogy 10 % kedvezményt biztosít minden újpesti lakosnak. A kedvezményt ráadásul, mostantól a szomszédos települések lakói is élvezhetik: a Megyeri híd és az M0-ás körgyűrű jóvoltából már Fót, Dunakeszi, Göd, valamint Budakalász, Szentendre, és Pomáz lakói is élhetnek a kedvezménnyel.

Gyermekjegyek 14 éves korig: az új kedvezmények közé tartozik az is, hogy a gyermekjegyek, amelyek eddig 7 éves korig voltak érvényesek, mostantól 14 éves korig érvényesek. Természetesen a családok számára változatlanul élnek a korábban is elérhető, további kedvezmények, miközben a gyermekek 3 éves korig ezután is  ingyenesen látogathatnak el a Vízibirodalomba a szüleikkel.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Kisebb fájdalom, gyorsabb felépülés - Ilyen az egynapos sebészet

Kisebb fájdalom, gyorsabb felépülés - Ilyen az egynapos sebészet

Napjainkban számos sebészeti beavatkozás egynapos sebészeti ellátás keretén belül is elvégezhető. Ehhez hozzájárult a technikai fejlődés, a minimal invazív technika térhódítása. A korszerű eljárás számos előnnyel bír a nyitott műtéttípushoz képest.
A cukorbetegség egyik gyakori szövődménye, amiről csak kevesen tudnak - A diabétesz és a húgyúti fertőzések összefüggései

A cukorbetegség egyik gyakori szövődménye, amiről csak kevesen tudnak - A diabétesz és a húgyúti fertőzések összefüggései

- A húgyúti fertőzés a leggyakoribb bakteriális fertőzések közé tartozik, amely évente 150 millió embert érint világszerte.1 - A nők 50-60 százaléka élete során legalább egyszer találkozik a betegséggel.2 - A húgyúti fertőzés egyben a cukorbetegség egyik leggyakoribb hosszú távú szövődménye, amely súlyosabb lefolyású és rosszabb kimenetelű a 2-es típusú diabéteszben szenvedő betegek esetében.3 - A 2-es típusú cukorbetegséggel diagnosztizált emberek 9,4 százalékának volt már húgyúti fertőzése, míg a cukorbetegségben nem szenvedők esetében az előfordulási arány csak 5,7 százalék.4
Új típusú dohány- és nikotintartalmú termékek: kevésbé káros alternatíva?

Új típusú dohány- és nikotintartalmú termékek: kevésbé káros alternatíva?

Miközben az utóbbi körülbelül két évtizedben világszerte érzékelhető volt a cigarettázás visszaszorulása (2007-ben 23% volt a dohányzók aránya, míg 2021-re 17%-ra csökkent), az új típusú, füstmentesként aposztrofált hevített dohánytermékek és elektronikus cigaretták forgalma növekszik. Az elmúlt években sok dohányos szokott át ezekre a termékekre és egyre nagyobb számban az addig nem dohányzó fiatalok is beleesnek általuk a nikotinfüggőség csapdájába. Hogyan működnek ezek az új termékek, és mit tudunk jelenleg az egészségügyi hatásaikról? Tekinthetők-e kevésbé káros alternatívának, illetve a leszokás eszközének? Dr. Cselkó Zsuzsát, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Országos Dohányzás Leszokást Támogató Módszertani Központjának vezetőjét kérdeztük minderről.
Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
A szerkesztő ajánlja