SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Az EGYSÉG könyv lélekmelengető verses történetei
Kibontakozóban az emberség, szeretet és boldogság - NYEREMÉNYJÁTÉK!

Családinet [cikkei] - 2015-10-08
Mit jelent a szeretet? Mit jelent a hála? És az elfogadás? A boldogság? A törődés?
Az EGYSÉG könyv lélekmelengető verses történetei
Kibontakozóban az emberség, szeretet és boldogság - NYEREMÉNYJÁTÉK!

Nehéz kérdések ezek, sokszor még a felnőttek is elgondolkodnak azon, hogyan is magyaráznák e fogalmak jelentését. Egyszerűen élik, megélik ezeket az érzelmeket, tulajdonságokat, lelkiállapotokat. Csak úgy, mint a gyerekek. Viszont a gyermekek kíváncsiak. Nagyon kíváncsiak, és azonnali válaszokat várnak.

Az EGYSÉG könyv örömforrás, ami erőt ad a mindennapokhoz. Segít egy kicsit közelebb hozni a sokszor távolinak tűnő, nehezen magyarázható fogalmakat. Segít a család tagjainak is kicsit közelebb kerülni egymáshoz: a közös versolvasások minőségi együtt töltött időt jelentenek és a változatos témák egy komolyabb beszélgetéshez is alapul szolgálhatnak. Az aranyos történetek olvasása közben a felnőttek akár újra is élhetik gyermeki énjüket, régi örömök és boldog emlékek törhetnek a felszínre.

A könyv középpontjában Panni és Bence áll, az óvodás korú testvérpár. Családjukkal élnek egy békés kisvárosban. Mindig történik velük valami izgalmas, és egyre több dologgal lesznek tisztában. Megismerik, ezáltal az Olvasókkal is megismertetik a mai világban oly fontos emberi értékeket: türelem, hála, szófogadás, boldogság, szeretet… Egészen pontosan 43 témát ölel fel a 88 oldalas, gyönyörűen illusztrált kiadvány, melynek lélekmelengető sorai az életre nevelnek. Pozitív megerősítések, mantrák, köszöntők, tanulságos történetek verses formában, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A szerzőpárosnak – Simonváros Katalinnak és Czigány Csabának – egyértelmű és tiszta céljuk van: örömbe hozni és örömben tartani az Olvasókat és Hallgatókat. Hiszik, hogy a boldog gyermekkor egy boldog társadalom alapja. Szeretnék minél több emberhez eljuttatni a könyvet és azt az üzenetet, azt az értéket, amit a sorok hordoznak.

A könyv 2014 decemberi megjelenése óta rengeteg pozitív visszajelzés érkezett az elégedett és boldog Olvasóktól, valamint elismert szakemberektől. Prof. Dr. Bagdy Emőke, Magyarország egyik legelismertebb pszichológusa a következő szavakkal értékeli az Egység könyvet: „Hadd tanítson a könyv minél több apróságot (és felnőttet) arra, ami egész életükben érték marad: emberségre, szeretetre, boldogságra!” Ez megerősítette a szerzőket abban, hogy bizony érdemes folytatni a munkát.

Előkészületben van a könyv folytatása, ami a KETTŐSSÉG címet viseli. Igényes illusztrációk és a témákban ellentétpárok (rend – rendetlenség, igen – nem, hálátlanság – hála) segítségével igyekszik bemutatni a könyv a világ sajátos kettősségét: az élet nem más, mint az ellentétek egysége. A sorozat befejező kötete pedig a TELJESSÉG lesz, ami útjelző lehet egy boldogabb, kiteljesedettebb és szeretettel teli létezés felé.

A Kedves Érdeklődő beleolvashat a verses történetekbe a www.panniesbence.hu oldalon.

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Csodakönyv született, EGYSÉG nevet kapta, mely lélekmelengető verses történetekkel hozza örömbe a kicsiket és a nagyobbakat egyaránt. Mit jelent a szeretet, a hála, az elfogadás, a boldogság, a törődés? A kötet segít közelebb hozni a sokszor távolinak tűnő, nehezen megmagyarázható fogalmakat, miközben a közös versolvasások minőségi együtt töltött időt jelentenek.

Ha szeretnéd megnyerni a verseskönyvet, nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni a kérdésekre október 15. éjfélig, másnap (október 16-án) pedig kisorsoljuk azt a két szerencsés nyertest, akik megkapják tőlünk a könyvet. A nyertesek nevét kiírjuk a cikk aljára és e-mailben is értesítjük őket.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja