SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Karácsonyi (könyv)ajándék ötlet!

Családinet [cikkei] - 2014-11-24
Egy hónap és ismét itt a karácsony! Már most érdemes legalább eltervezni, hogy kinek, milyen ajándékot szánunk, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni. Sokan vásárolnak könyvet ilyenkor a szeretteiknek, barátaiknak. Ha te is így szeretnél tenni, akkor most adunk néhány tippet, hogy mit válassz!
Karácsonyi (könyv)ajándék ötlet!

- Stahl Judit: GYORSKONYHA
Receptek 10-20-30-45 perc alatt

Elfoglalt háziasszonyoknak, időhiánnyal küzdő pároknak és mindenkinek, aki újra szívesen főzne gyorsan valami nagyon finomat!

Stahl Judit személyes történetekkel átszőtt új szakácskönyvében a receptek többsége 30 perc alatt elkészíthető. De található köztük 20, 15 vagy akár 10 perc alatt összehozható fogás is. Olyan viszont egyetlen egy se, amely 45 percnél tovább tart. És a maximum öt hozzávalós ételekhez nincs szükség időrabló bevásárlásra sem.

Stahl Judit neve fogalommá vált az elmúlt évtized alatt. „Stahlt főzni” mára több százezer családban jelenti azt, hogy gyors, finom és egyszerűen elkészíthető étel kerül az asztalra.

Ez az új Stahl-szakácskönyv is azoknak szól, akik kevés időt szeretnének eltölteni a konyhában. A jól követhető recepteket – ahogy minden Stahl-szakácskönyvnél – most is civil próbafőzők tesztelték a megjelenés előtt, akik eltérő tapasztalattal rendelkeztek a főzés-sütés terén. Ez a garanciája annak, hogy bárki sikerre számíthat, aki fakanalat ragad, és kipróbálja ezeket a pompás, gyors ételeket.

Adatok:
Megjelenés : 
2014.
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 208
Méret [mm] : 187 x 250 x 20
Ára: 4999, - Ft

 

- Mesepatika
avagy 25 lélekgyógyító Grimm-mese

Recept nélkül kapható gyógyír a család minden tagjának.

A Mesepatika a Grimm-mesék különleges kincsestára: minden gondra és bajra megtalálhatjuk benne a megfelelő gyógyító mesét. Legyen szó félős gyermekről, testvérviszályról, iskolai csúfolódásról, a Grimm-történetek házi patikájának segítségével egyszerűen kezelhetjük gyermekünk ügyes-bajos dolgait, miközben a kockázatoktól és mellékhatásoktól sem kell tartanunk. Minden történethez "használati utasítás" is tartozik, amely hasznos tanácsokkal lát el bennünket. Ez az egyedülálló, szakemberek által összeállított gyűjtemény a család minden tagját gazdagítja.

"Kedves gyerekek, szülők és nagyszülők! Kívánjuk, hogy Mesepatikánkban minden problémára megtalálják a megfelelő mesét. A patikához azonban ne csak akut esetekben forduljanak, hanem jó, ha már megelőzésképpen is használják.


A népmesékben a hős sohasem marad egyedül a bajban. Amikor a legkétségbeesettebb, és már nem tudja, mitévő legyen, abban a pillanatban, biztos, hogy jön a segítség. Ne várja meg, hogy már könnyek folynak, hanem rendszeresen vegye kézbe ezt a könyvet.
A legfontosabb tanács, amelyet útravalóul adnék önöknek, így szól: mindennap vegyék le a polcról a mesepatikát, és ezzel együtt a leghatásosabb gyógyírt - a gyermekeikre szánt időt! Adjanak hozzá egy kis szeretetet, örömet és bizalmat, hintsék meg egy adag nevetéssel, majd gondosan, de bátran keverjék össze az egészet. A mesék a lélek táplálékai."
(Stephanie zu Guttenberg)

A Könyvjelző magazin 2014. júniusi számában megjelent cikk: http://img.alexandra.hu/images/mesepatika.pdf

Adatok:
Szerkesztő : 
Guttenberg, Stephanie zu
Megjelenés : 2014.
Kiadó: Officina '96 Kiadó
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 240
Méret [mm] : 172 x 245 x 22
Ára: 3.699, - Ft

 

- Jens Priewe: A borokról könnyedén
Minden, amit a szőlőről és a borról tudni kell

A borokról könnyedén mindazokhoz szól, akiknek örömet szerez a bor.

Minden tájékoztatást megad, ami a bor élvezetéhez kell, és amit a borok iránt érdeklődők tudni szeretnének, illetve amire a már haladó borfogyasztók kíváncsiak lehetnek. Tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat a bor helyes tárolásáról, a különféle szőlőfajták tulajdonságairól, a szőlészet és borászat biológiájáról, valamint a bortermelés trükkjeiről. De megtudhatjuk azt is, mik azok a másodlagos és harmadlagos aromák, és mi az a húsz fogalom, amit okvetlenül ismernünk kell ahhoz, hogy megértsük a borszakértőket.

A szerző, Jens Priewe Németország egyik legjelesebb borászati szakírója. Mestere a lényegre törő, pontos és tömör fogalmazásnak, magyarázatai könnyen érthetőek. A kötetben számtalan fénykép és ábra is segíti a tájékozódást.

Miután elolvastuk ezt a könyvet, nemcsak többet fogunk tudni a borról, hanem beszélni is jobban tudunk róla, és több örömünket leljük majd benne.

Adatok:
Megjelenés : 2014.
Kiadó: M-érték Kiadó
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 168
Méret [mm] : 201 x 260 x 15
Ára: 3.999,- Ft

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

A Covid-vakcinák megjelenése óta már nem új keletű jelenség az oltásellenes hozzáállás. A kicsit is szkeptikus szülők könnyen meggyőzhetőek arról, hogy egy-egy vakcina milyen károkat okozhat a gyermek szervezetében. Ezáltal az olyan, több évtizede használt oltások sem kerülnek beadásra, amelyek a gyermekek életét egyszerűen megmenthetnék. Tömegesen lépnek fel szülők háziorvosok ellen, akik, ha el akarják kerülni a bírósági tárgyalást, kénytelenek igazolást adni.
A szerkesztő ajánlja