SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Karácsonyi SMS 3.

Farkas Szabolcs [cikkei] - 2008-12-17
Az ünnepi jókívánság-üzenet harmadik csomagjából remélhetőleg mindenkinek sikerül az ízlésének megfelelőt választania - ha eddig nem sikerült volna.
Karácsonyi SMS 3.

Kiskarácsony, nagykarácsony, angyal csókja rátok szálljon. Hozzon nektek minden jót, ne csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szép jövőt, melegséget. Békés Karácsonyt kívánva neked!

Kiskarácsony, nagykarácsony, szeretetem terád szálljon, a boldogság rád találjon, bú, szenvedés köddé váljon, tiszta szívből azt kívánom: legyen boldog a barátom!

Kis karácsony, nagy szeretet, a fa mellett itt a helyed, várlak holnap, gyere nyomban, kicsi szívem érted dobban!

Ki szeret, s kit szeretnek, az szegény nem lehet. Szeretteidre gondolj, s töltsd boldogan az igaz ünnepet! BOLDOG KARÁCSONYT!

Kívánd, hogy mindazt, amit ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet. Én pedig Békés Karácsonyt kívánok Neked!

Kívánok neked sok békességet, mosolyogjanak rád, szeressenek téged, kapjál ölelést, és ajándékot sokat, üdvözlöm az egész családotokat!

Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tűlevelek a szőnyegedben. Boldog Karácsonyt!

Kívánom, hogy ne csak a mai nap, de a szíved minden nap karácsonyi szeretetben égjen, a boldogság állandó fénye költözzön életedbe, és az ünnepek elmúltával is úgy ragyogj, mint szenteste a karácsonyfa előtt!

Küldök egy lángocskát szívem melegéből, elviszi egy angyal ki eljön az égből. Füledbe súgja mit szívemből kívánok, de leírom Én is: Szép Boldog Karácsonyt!

Küldöm a Szeretet Lángot, ismét járja körül a világot. Kössön össze sok barátot, így teremtve Földi Békét és Boldogságot. Szálljon Áldás, s Fény Rátok; Kívánok Néktek Szeretetteljes Karácsonyt!

Lehalkul a város zaja karácsony estére. Melengeti lelkünket a kicsiny gyertyák fénye. Megszületett a szeretet e napon, hogy az embereknek hitet, reményt adjon.

Leszállt egy angyalka és azt súgta nékem, gondolj most azokra kik szívedbe férnek, eszembe jutottál te és családod, ezután kívánok Békés Boldog Karácsonyt!

Lélekemelő, mindazonáltal kalória-túltengésben is gazdag Karácsonyi Ünnepeket, valamint derűlátó Szilveszteri sóhajtást és elképesztően mázlista Új Évet kívánok!

Ma este hozzád is megérkezett, melegséggel töltve meg pici szívedet. Legyél jó, s nagyon vidám, hisz az ősz szakállú is csak ennyit kíván! Varázslatos Karácsonyi Ünnepeket!

Ma megláthatsz egy fényességes csillagot, meghallhatsz egy dicsőséges dallamot, mindezért mit kellene mondanod: Köszönöm, hogy érző szívű ember vagyok. Mi is lehetne a szeretetnél nagyobb, hisz az emberi szív egy rejtelmes titok? A választ minderre megkapod, ha hagyod, hogy irányítson a Csillagod! Békés Boldog Szentestét!

Ma ünnep az egész világon, gyertya ég az ágon, kívánjuk, hogy a Karácsony helyet találjon emberi szívekben is ne csak a fenyőfaágon! Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Meleg szívvel, szeretettel vegyen körül a családod, Asztal mellől, teli hassal gondoljanak Rád barátok. Sok örömet, víg- jó kedvet és mindehhez kívánok, Jó bort, sültet, édességet, Boldog, Békés, Szép Karácsonyt!

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, leküldtem hozzád az angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj rá, mert a nevemben KELLEMES ÜNNEPEKET és BOLDOG ÚJ ÉVET kíván!!!

Mikor együtt vannak a családok, eszünkbe jutnak a barátok! Miközben bejglit zabálunk, sokat gondolunk rátok! Boldog Karácsonyt!

Mikor éjjel két angyal a párnádra száll, mindkettő jót akar, mégis mást ajánl, azt súgja az egyik: mindig jó legyél a másik csak rádkacsint: tedd, amit szeretnél! Békés boldog ünnepeket az egész családnak!


Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal az egyik rád kacsint, kicsi kendőből csillámot hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Karácsonyt Neked!

Mikor Szent Karácsony angyalai szállnak, öröm a vendége minden igaz háznak. Eltörpül ilyenkor a lárma az árnyék, megszépül a szívben minden igaz szándék.

Mindenkinek szívét járja át a szeretet - ennél többet nem kívánhatok senkinek... Szívetek adjátok oda karácsonyra, hisz abból fakad a szeretet! Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácsban, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen Karácsony!

Nincs édesebb ünnep széles e világon, mint a havas csillogó Karácsony. Édes terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok BOLDOG KARÁCSONYT!

Odakint hó hull, idebent csend ül. Az áhítatban pici harang csendül, egy angyal csendben a fa mellé repül, a szeretet hozta nekünk ünnepül. Békés Karácsonyt!

Olyan jó néha angyalt lesni s angyalt lesve a csillagok közt Isten szekerét megkeresni. Ünneplőben elébe menni, mesék tavában mélyen, mélyen ezt a világot elfeledni. Varázslatos Szentestét!

Ölelésből és mézből sohasem elég - gondolkozott Micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog Karácsonyt!

Örömünnep van ma minden apró házban, SMS-ed én is tárt karokkal vártam, ó, de sajna nem jött! ...de van megoldásom: Én írok helyetted: legyen boldogságom!

Piros alma, mogyoró, a karácsony csudajó, tele a fa ajándékkal, apa beszél a szomszéddal - de most az egyszer nem vitáznak, ölelkeznek, kezet ráznak. A szívünk ma mindenkinek nyitva: a karácsony ezért olyan ritka.

Puha fehér takaró borítja a tájat, karácsonyi illatok töltik be a házat. Hozzon a Jézuska minden jót, s szépet, Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet!

Sebesen közeleg a karácsony este, vajon a fa alatt ajándék lesz-e? Kívánom, legyen ott minden ami kell, s életed útját siker kísérje el.

Sötét égen csillagfény gyúlt, valósággá lett az, mire úgy vártunk. Reménységünk fénye ragyogjon be minden emberi szívet, örvendjünk, Megváltónk született! Áldott Karácsonyi Ünnepeket!


Szálljatok le betlehemi angyalok! Zörgessetek ma este meg minden piciny ablakot, s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek: Boldog Békés Ünnepeket!

Szellemes karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet. Tűlevelű lóherét és Boldog Karácsonyt!

Szent Karácsony ünnepén szeretetünk sokszorozódjon! Igazi értékeket nem ismerő embertársainknak is jusson! Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet: csendes léptetek kísérje a szeretet! Szívetekbe béke, lelketekbe nyugalom, legyetek boldogok ezen a szép Karácsonyon!

Távolság már nincsen, új idők járnak, Huncut kis angyalkák sms-ben szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet, Boldog Karácsonyt így kívánok Neked!

Útra kélt az erdő ezer fenyőfája örömet szerezni szerte a világba. Meghittség, boldogság, szeretet és béke legyen a családod örökös vendége! Boldog Karácsonyt!

Van nekem egy kicsi fácskám, rajta pár gömb lézeng árván, ha itt lennél, fényre gyúlna, a zsebkendőm földre hullna...

Itt is vannak még ötletek!   és Innen is válogathatsz!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja