SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Karácsonyi SMS 2.

Farkas Szabolcs [cikkei] - 2008-12-16
Karácsonyi SMS gyűjteményünk második része.
Karácsonyi SMS 2.

Este mikor kigyúlnak a karácsonyi fények, a gyermekkori álmok egy percre visszatérnek. Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol, s a gyertyafénynél még a csillag is táncol. A rohanó világban megkopnak a fények, halványak a hitek és halványak a remények. Nem szeretnék mást, csak hinni a szóban, őszintén szeretni és bízni a jóban. Boldog Karácsonyt!

Ezen a napon, Jézuskának születésnapja vagyon, ezen alkalomból egy rakás ajándék nyomjon agyon! Boldog Karácsonyt, egészséget, békességet! Áldott Karácsonyt és eredményekben gazdag Újévet!

Ez lenni kici kínai karáconyi szmsz. Lenni ócó, nem drága, mégisz mutatni, hogy van gondolász Rád. Kiváni Neked jó ünnepek, meg kiccaládod récire boldogság!

Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket felejtsd el! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel! Boldog Karácsonyt!

Épp most küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon rád, de visszajött és azt mondta, hogy nem tud, mert az angyaloknak nem kell vigyázniuk egymásra. Boldog Karácsonyt Kívánok!

Érzed ezt az illatot? Látod a fényeket? Az angyalok küldte mosolygós éneket? A szeretet költözött be ma hozzánk, s öltöztette díszbe a fenyőfánk!

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos álmok suhannak a széllel! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!

Fehér karácsonyon angyallal találkoztam, a te címedet neki megadtam, hozzon boldog karácsonyt felétek. Ő visszajött és ezt mondta: egy angyal nem avatkozik a másik dolgába!

Felragyog a város ezer fenyőfája, örömet kiáltnak szerte a világba, melegségben izzik az emberek lelke, a szeretettel van a szívünk betelve.

Fenyőillat van a házban, dió, mák a friss kalácsban. Havas, téli puha álom, hóban lépeget Karácsony.

Gyúlnak a fények, angyali ének száll tova éjnek; repül a széllel, mondd, hova ér el, hópihe szárnyán, csengő-bongó lármán, szeretetet küldve, mondd, hozzád repült be?

Ha betör hozzátok egy dagadt, piros ruhás pacák és belerak Téged egy nagy zsákba, ne ijedj meg - csak én szóltam a télapónak, hogy téged kérlek karácsonyra!

Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak, a szépnek. S szívedben csendüljön mind az ének, hogy vannak, akik szeretnek Téged! Legyen előtted mindig út, hátad mögött fújjon a szél. Melegen süsse arcodat a Nap. Életed során mindig hordozzon a tenyerén az Isten! Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Három napja díszítek, Csípje meg a kánya, Majdnem belefulladtam a kiömlő gyantába. Nagyzolni akartam, de látom rosszul tettem, hogy Luc helyett az idén Mamutfenyőt vettem! Boldog Karácsonyt!

Hiába vannak a barátok távol, karácsonykor utolér a szeretet-zápor, ne hidd te sem, hogy nem gondoltam rád: kellemes ünnepet kíván egy barát!

Hozzon az ég örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket amennyit csak lehet, így kívánok Békés Karácsonyi Ünnepeket!

Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a bejgli, a sok jó falat; itt a Karácsony a kertek alatt!

Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafénynél énekelnek, mosolyogva mondják néked: Békés Boldog Ünnepeket!

Hull a hó a háztetőre, fenyőt vágtunk az erdőbe', a fát otthon díszítettük, ajándékokkal beleptük, mákos bejgli az asztalon, már csak te hiányzol nagyon...

Hull a tüske a fáról, házba hoztuk tanyáról, karácsonyra csupasz a fa, a karácsony csuda kafa! A lényeg úgyis a szeretet, csak ki viszi el a szemetet?!


Irigykedve néz most a Húsvéti Nyúl, mert a ma esti buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog ünneped és utána jó éved!

Itt a Karácsony, hó lepi a tájat. Szeretettel, boldogsággal tölti meg a házat! Áldott Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

Itt volt egy angyalka, s azt súgta nekem: Gondolj ma azokra, kik kedvesek neked! Eszembe jutottál Te és a családod, s ezúton kívánok sok BOLDOG KARÁCSONYT!!

Jeles ünnep, szép zöld fenyő, csengő csilingel a fákon, legyen békés-boldog ünnepetek, szívemből kívánom!

Jégvirág költözzön mindegyik ablakba Gőzölgő kalácsból jusson az asztalra! Legyen sok ajándék szívemből kívánom, S hogy örömökben teljen a Karácsony!

Karácsony este, angyal illan, házak felett csillan-villan. Hold süt a kihalt utcára, mindenki otthon kívánja: Boldog Karácsonyt!

Karácsonyfa, csillagszóró, finom mákos bejgli, a nagy ünnepben szeretteit az ember nem felejti! Akármerre jársz is, én gondolok rád, s a szívemben ragyog a karácsonyfánk!

Karácsonyfa minden ága csillog-villog. Csupa drága szép mennyei üzenet: kis Jézuska született! Boldog Karácsonyt!

Karácsonyfa ontja fényét, szeretetet hoz és békét! Angyalka száll a házak felett, elhozta az üzenetet: Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Karácsonyi angyal ablakodba szálljon, nézzen be Tehozzád, s szeretetet lásson. Betlehem csillaga Terád vigyázzon, s mindnyájatokat a Jóisten megáldjon!

Karácsonyi fénybe öltöznek, s ragyognak a fák, felmelegedsz, s szívedet az öröm járja át. Karácsonyi fénybe öltözik, s megnyugszik a szív, valóra válnak s elvarázsolnak legszebb álmaid! BOLDOG KARÁCSONYT!

Karácsonyi szeretetem hópihékkel száll, remélem, hogy téged boldogan talál! Ha hiányzik a szeretet, vagy melegségre vágysz, télen, nyáron, hóesésben, mindig megtalálsz!

Karácsony készül, emberek! Szépek és tiszták legyetek! Súroljátok föl lelketek, csillogtassátok kedvetek... Békés Karácsonyi Ünnepeket!

Karácsonykor a világ díszbe öltözik, a szívekbe szeretet költözik, legyen a te szíved is boldog és teli, míg a világ a karácsonyt ünnepeli!

Karácsonykor az angyalok mind a földre szállnak, térjenek be hozzád, és maradjanak nálad. Boldog Karácsonyt!


Karácsonyra tőled csak azt kívánom, legyél továbbra is ilyen jó barátom! A szívemben örök hely van neked, kellemes, boldog ünnepeket!

Karácsony ünnepén, ha mécses fénye boldogsággal tölti el szívedet, béke lesz a családban. Ha a családokban béke van béke lesz az országban. Ha az országokban béke van, béke lesz a Földön is!

Karácsony van, Karácsony, aranydió az ágon. Kezünkben a csengettyű, szép a világ, gyönyörű! Áldott Ünnepet!

Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék, de nincsen cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó esne, de inkább maradjunk az sms-be'! Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Kései szán fut, csillog a friss hó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget egy csengő, itt a karácsony! Békés, boldog ünnepeket!

Kicsi házban kicsi fa, kicsi fánál kicsi lap. Arra rá van írva Neked, hogy KELLEMES ÜNNEPEKET!!

Itt is válogathatsz! és Itt is találsz még ötleteket!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja