Óriási felháborodást okozott Norbi kijelentése az elhízott nőkről - így reagáltak a hírességek

Kercsó Dorottya - 2020-01-21
Schobert Norbi tegnap kifejtette: a házasságok felbomlásáról azok a nők tehetnek, akik szülés után képtelenek visszanyerni a lánykori alakjukat. A megállapítás tömegeknél verte ki a biztosítékot.
Óriási felháborodást okozott Norbi kijelentése az elhízott nőkről - így reagáltak a hírességek

Miután szélsebesen elterjedt az interneten Norbi eszmefuttatása arról, hogy a túlsúlyos nőket nem kívánja meg szexuálisan a férjük, ezért ők tehetnek róla, hogy felbomlik a családjuk, nők és férfiak százai keltek ki magukból. Mémek árasztották el a közösségi oldalakat, énekesek, újságírók, egyedülálló nők és családapák érezték úgy, hogy most nagyon oda kell mondaniuk Norbinak. A legnépszerűbb bejegyzésekből válogattunk:

„Nem azért mentünk szét a gyerekem apjával, mert kövér voltam, narancsbőrős vagy túl sovány, túl izmos. Azért mentünk szét, mert a legrosszabbat hoztuk ki egymásból. Mi ketten kellettünk hozzá. Hallod? Nem csak én belőle, és nem csak ő belőlem. Ketten voltunk hunyók, ahogy általában minden tönkrement kapcsolatban.” (Kőváry Anett, újságíró)

"Az, hogy a félárván maradt gyerekek (sic!) és a rengeteg válás Norbert szerint teljes mértékben a nők számlájára írandó, igazából meg se lep. Már ki se köpöm a kávét, hiszen hallottunk korábban a fitneszgurutól C-vitaminos rákgyógyításról szóló tanítást, vagy a kokain-cukor képletének boncolgatását, amin sírva-fetrengve röhögött volna az egész ország – ha nem lett volna brutálisan veszélyes is, amit hirdetett. Megvan! Ez az a szó, amit keresek: pusztító! Ez jut eszembe, amikor Norbertet olvasom." (Szentesi Éva, a WMN újságírója)

„Egy igazi férfi azt látja bennetek, hogy milyen erősek vagytok, hogy harcosok vagytok, és egy pillanatig ne érezzétek magatokat rosszul!” (Tóth Gabi, énekesnő)

„Schobert Norbert tegnapi butaság-vihara alapvetően nem több, mint egy kifejezetten színvonaltalan ember kísérlete, hogy médiafelületet foglaljon. Nem lenne érdemes vele foglalkozni, de az hogy elég sok ember van, aki ebben a mondásban az igazságot, egy nyilvánvaló tényt vagy egy karakán kiállást lát nagyon szomorú. Akinek ennyi egy közös gyermek vállalása és ennyire érzi át a család jelentőségét, az nem értem, hogy tud közben a tradicionális férfi szerepekről beszélni vagy bármilyen értékről.” (Ungár Péter, politikus)

„Szégyellje magát az, aki a külsőd miatt kritizál, vagy megszégyeníteni próbál. Ne hagyjuk, hogy bárki véleménye elvegye tőlünk a komfortérzetünk szabadságát! Kérted Norbi véleményét? Nem? Akkor szerintem ne idegesítsd vele magad, inkább tegyél rá magasról!” (Lakatos Levente, író)

Kisebb és nagyobb cégek is kifejezték véleményüket. A Coca-Cola zseniális reakciója a hallottakra:


A Csaladinaptar.hu válasza:

A Fővárosi Állat- és Növénykert posztja a videóval kapcsolatban:

A Dove véleménye:

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: facebook

 

Közösségi hozzászólások:
Copyright © 2004-2020. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.