SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Vadonatúj, dán animációs sorozat a Cartoon Networkön: A DALIÁS IVANDOE HERCEG KALANDJAI

Családinet [cikkei] - 2018-01-18
 [X]

Légy részese Ivandoe világának, és töltsd le a társasjátékot is!
Vadonatúj minisorozat indul a Cartoon Network csatornán A daliás Ivandoe herceg kalandjai címmel. A dán sorozat tíz mini epizódját január 22. és február 1. között hétköznaponként a Bűvös varázskardok c. sorozat új részei után láthatók. A sorozatot még a belfasti Cartoon Business konferencián jelentette be a csatorna 2017 májusában.
Vadonatúj, dán animációs sorozat a Cartoon Networkön: A DALIÁS IVANDOE HERCEG KALANDJAI

A daliás Ivandoe herceg kalandjai egy fiatal szarvas meséje, aki élete legnagyobb kalandjára indul. Ivandoe, az erdő hercegi posztjának várományosa, akinek tettvágyánál csak önbizalma nagyobb.  Meggyőződése, hogy ő a legbátrabb, legnemesebb és legdaliásabb harcos herceg, akit valaha látott az erdő! Valójában azonban egy csetlő-botló, kétbalkezes ‘kölyök’, akinek még van mit tanulnia.

Ivandoe herceg

Ivandoe-ra igazi ‘népmesei’ megmérettetések várnak: szülei hősi próbára küldik, hogy tapasztalatot, erőt gyűjtsön, azaz felkészüljön a trónra. Át kell utaznia a királyságon, meg kell másznia a Sólyom-hegyet és elhoznia az aranytollat a félelmetes sólyomkirálytól. Csak így bizonyíthatja be, hogy alkalmas az uralkodásra.

Ivandoe-t Bert, egy okos kismadár kíséri az útján. Bert a herceg hivatásos segédje és legjobb (egyetlen) barátja. Együtt életre szóló kalandra indulnak, át a Gnómok erdején, a sötét Troll-erdőn és a Rejtélyek taván, miközben találkoznak pimasz gnómokkal, egy víz alatti herceggel és egy beszélő heggyel. Ivandoe herceget egója és túlzott önbecsülése gyakran sodorják bajba. Általában Bert húzza ki a csávából. Ivandoe azonban képtelen tanulni a hibáiból.

Ivandoe és Bert

A sorozat Ivandoe utazását mutatja be a királyságból a Sólyom-hegyre, melynek során Ivandoe jellemfejlődésen is keresztül megy: fiatal naiv szarvashercegből, nos… kicsit idősebb naiv szarvasherceggé válik. Minden epizód egy-egy bizarr helyzetet vagy akadályt mutat be, amelyen Ivandoe-nak és Bertnek át kell küzdenie magát, hogy folytathassák útjukat a Sólyom-hegy felé.

Nézd meg a sorozat előzetesét:

A magyar premier kapcsán influencer kampányt és rendezvénysorozatot indít a Cartoon Network. Nagy méretű élő társasjáték készül, amellyel a DIGI távközlési és szolgáltató Kft. budaörsi és dunakeszi ügyfélszolgálati irodáiban próbálhatnak ki a családok a Nagy Cartoon Network- DIGI játék hétvége keretében január 20-21-én.

Játssz a Daliás Ivandoe herceggel! Töltsd le a társasjátékot, és éld át a kalandokat!

Ivandoe letölthető társasjáték

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

A Fenntarthatósági Témahét alkalmából "Kukába az élelmiszerpazarlással" címmel indít plakáttervező pályázatot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programja. Az április 25-től június 21-ig tartó pályázat során olyan műveket várnak, amelyek figyelemfelkeltő módon szemléltetik az élelmiszerpazarlás problémakörét, hangsúlyozva a fogyasztók egyéni felelősségét. A legérdekesebb alkotások készítőit értékes nyereményekkel díjazzák, valamint műveik a tervek szerint oktatási intézményekben jelennek majd meg országszerte a következő tanévtől.
Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

A diák súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
A szerkesztő ajánlja