SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mit ígérnek a csillagok 2012-ben a Családinetnek?

Lunczer Judit [cikkei] - 2011-12-31
Év végéhez közeledvén gondoltunk egy merészet és - természetesen viccből -, megkérdeztük a Családinet jövőlátással foglalkozó szakértőit, mit jósolnak a lapnak 2012-re. Egy év múlva kiderül mi mennyire valósult meg.:) Itt olvasható Lunczer Judit asztrológus jövendölése.
Mit ígérnek a csillagok 2012-ben a Családinetnek?

Érdekes kérést kaptam a vezetőségtől, miszerint nézzem meg az alapítás időpontjából, milyen évre számíthatnak?! Első ránézésre, ahogy a dátumot beütöttem, döbbenten láttam, hogy csak ez a 3 féle szám kombináció (-0, 2, 4-es  számok) szerepelnek csak az év, hó, nap, óra és perc időpontban, így számmisztikailag is  érdekesnek találtam. 2002.02.04 22:40  Amennyiben csak a  számok jelentését nézem most, egyértelmű, hogy emberekkel foglalkoznak, kapcsolatokat építenek ki, és minél nagyobb nyilvánosságra kell szert tenniük.

asztrologiaViszont, ha mint asztrológus vizsgáltam a dátumot, eszembe jutott, hogy minden asztrológia jegyet-bolygót, egy planetáris kormányzó irányít, és mindegyik bolygó egy-egy bizonyos számmal vibrál.

A „0”  az örökkévalóságot reprezentálja. Minél több nullát adunk egy számhoz, annál erősebb számot kapunk. A nullát az Uránusz bolygóval hozták kapcsolatba. Az viszont szimbolizálja a modern szellemiséget, szociális érzékenységet, az ötletességet és újítást.

A „2”-es  a kapcsolatok.  Asztrológiailag a 2-es a Hold száma. Jelentése a családi béke, harmónia, gyerek, anya, és egészség. Vibrálást, intuíciót, tudatalattit, élénk fantáziát áraszt, ugyanis a Hold a lélek, a tudatalatti és a képzelet bolygója. A kapcsolat, az érintkezés a diplomácia száma. Képes másokat megnyugtatni. Arra törekszik, hogy jól kijöjjön másokkal, szeressék. Jól tud együtt működni.


A „4”-es  azt jelzi, hogy ideje a nyilvánosság elé lépni. Az Uránusszal szimbolizált 4-es vibrálása magasabb szintű, kifinomult értelemre, bizarr gondolkodásra, különcfoglalkozásra, nagyfokú fogékonyságra, az érzékfölötti dolgokra, szokatlan életútra hajlamosít. A kemény munka, valamint a rend és a rendszer száma. Lassan de mindig eléri célját. Képes a semmiből rendszert és rendet teremteni. A 4-es elszánt kiváló szellemi tulajdonságokkal rendelkezik, új gondolatokra nyitott, rendkívül érdeklődő az újdonságok iránt, állandóan hajtja kíváncsisága, a megismerés, a felfedezés vágya. Rendkívüli eredetiség jellemzi, új eszmékért, magas célokért képes küzdeni. Munkájában kitartó, türelmes, erős akarattal végzi el a vállalt feladatot. Környezetét képes ügyesen befolyásolni, cselekedeteit az ész vezérli. Önállóságra, függetlenségre törekszik, a barátság életbevágóan fontos számára, segítőkész, becsületes, nagylelkű. Az élet minden területén szerez barátokat.

Egyértelműen kitűnik, miért is jött létre ez az oldal, és meg lehet nézni, milyen sok életterületet ölel át. Törekszik arra, hogy a fent leírtakat valóra váltsa, és egyre nő azoknak a szakembereknek a száma, akik segítik ezt a csapatot, és önzetlenül tudásukkal segítségükre vannak az érdeklődőknek.

A horoszkópból jól látszik, kemény munkára, jó szervezésre lesz a 2012-es évben is szükség, hogy a színvonalat nem csak tartani, hanem emelni is tudják, és a kihívásokkal szembe menjenek. Szükség lesz változtatásra, ami okozhat lelki problémákat, néhány ember elhagyja a csapatot, mert nem tudja megvalósítani elképzeléseit, vagy nem lesz türelme kivárni az eredményt. Érlelődik annak a lehetősége, hogy támogatók is csatlakozzanak és az oldal tovább bővülhessen, illetve valamilyen kölcsönös kompromisszumot kell kitalálni, hogy anyagilag mind a tanácsadóknak, mind a kérdezőknek megérje az oldalon komolyan venni a felkínált lehetőségeket. A végeredmény viszont újabb szakmai sikert és elismerést fog hozni mindenki számára!

Lunczer Judit diplomás asztrológus  www.lunczerjudit.hu 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Hallásromlással fenyegeti a gyerekeket és a fiatalokat a zenés, valamint a hangosított rendezvények többsége - a szakma törvényi szabályozást sürget

Hallásromlással fenyegeti a gyerekeket és a fiatalokat a zenés, valamint a hangosított rendezvények többsége - a szakma törvényi szabályozást sürget

Visszafordíthatatlan hallásromlással fenyegetik a gyerekeket a különböző szabadidős (gyerek)rendezvények, koncertek, mozik, színházak, illetve a nagy hangerejű zene rendszeres hallgatása az egyéni zenelejátszókon. A WHO előrejelzése szerint 2030 után a halláskárosodás lesz az egyik leggyakoribb, a társadalmakra legnagyobb terhet rakó fogyatékosság a világon.
Kisebb fájdalom, gyorsabb felépülés - Ilyen az egynapos sebészet

Kisebb fájdalom, gyorsabb felépülés - Ilyen az egynapos sebészet

Napjainkban számos sebészeti beavatkozás egynapos sebészeti ellátás keretén belül is elvégezhető. Ehhez hozzájárult a technikai fejlődés, a minimal invazív technika térhódítása. A korszerű eljárás számos előnnyel bír a nyitott műtéttípushoz képest.
A cukorbetegség egyik gyakori szövődménye, amiről csak kevesen tudnak - A diabétesz és a húgyúti fertőzések összefüggései

A cukorbetegség egyik gyakori szövődménye, amiről csak kevesen tudnak - A diabétesz és a húgyúti fertőzések összefüggései

- A húgyúti fertőzés a leggyakoribb bakteriális fertőzések közé tartozik, amely évente 150 millió embert érint világszerte.1 - A nők 50-60 százaléka élete során legalább egyszer találkozik a betegséggel.2 - A húgyúti fertőzés egyben a cukorbetegség egyik leggyakoribb hosszú távú szövődménye, amely súlyosabb lefolyású és rosszabb kimenetelű a 2-es típusú diabéteszben szenvedő betegek esetében.3 - A 2-es típusú cukorbetegséggel diagnosztizált emberek 9,4 százalékának volt már húgyúti fertőzése, míg a cukorbetegségben nem szenvedők esetében az előfordulási arány csak 5,7 százalék.4
Új típusú dohány- és nikotintartalmú termékek: kevésbé káros alternatíva?

Új típusú dohány- és nikotintartalmú termékek: kevésbé káros alternatíva?

Miközben az utóbbi körülbelül két évtizedben világszerte érzékelhető volt a cigarettázás visszaszorulása (2007-ben 23% volt a dohányzók aránya, míg 2021-re 17%-ra csökkent), az új típusú, füstmentesként aposztrofált hevített dohánytermékek és elektronikus cigaretták forgalma növekszik. Az elmúlt években sok dohányos szokott át ezekre a termékekre és egyre nagyobb számban az addig nem dohányzó fiatalok is beleesnek általuk a nikotinfüggőség csapdájába. Hogyan működnek ezek az új termékek, és mit tudunk jelenleg az egészségügyi hatásaikról? Tekinthetők-e kevésbé káros alternatívának, illetve a leszokás eszközének? Dr. Cselkó Zsuzsát, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Országos Dohányzás Leszokást Támogató Módszertani Központjának vezetőjét kérdeztük minderről.
A szerkesztő ajánlja