SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kreatív cikkíró pályázat - EREDMÉNYHIRDETÉS

Családinet [cikkei] - 2017-12-06
December 4. éjfélkor sikeresen lezárult "Keressük a legkreatívabb magyar gyermeknevelő szakembert" c. pályázatunk. Összegeztük a szavazatokat, a szponzorok kiválasztották díjazottjaikat, és kisorsoltuk a kommentelők közötti nyerteseket.
Kreatív cikkíró pályázat - EREDMÉNYHIRDETÉS

A tavalyihoz hasonlóan nagy sikerrel zárult idei pályázatunk is: 139 írás érkezett szerkesztőségünkbe, a pályázók között több mint 2 millió Ft értékben osztottuk szét a díjakat, s több száz kommentelő között sorsoltuk ki az egyéb nyereményeket.

Számos lelkiismeretes pedagógust és gyermeknevelő szakembert ismerhettünk meg, s leshettünk be a cikkek által azokba az osztályokba, csoportokba, ahol nem hétköznapi, önfeláldozó és kreatív munka folyik - ahol tényleg a gyermekek állnak a középpontban.

Köszönjük a pályázóknak a részvételt és a sok értékes gondolatot, tapasztalatot!

Íme, a szerencsés nyertesek, akikkel hamarosan e-mailben vagy - kommentelők esetén - Facebookon felvesszük a kapcsolatot.


 

"Családinet kedvence"
 

A Családinet.hu szerkesztői által legjobbnak ítélt cikkek íróit, akiknek gondolkodásával és stílusával lapunk leginkább azonosulni tud, külső szakértői, cikkírói ajánlattal keressük meg, melyet munkája mellett végezhet a jövőben.

NYERTESEK: 8 pályázó nyerte el a "Családinet kedvence" címet, akikkel hamarosan e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. Gratulálunk nekik!


 

Legtöbb Facebook like-ot kapott cikk* 
 

Krk.Tips felajánlásában:

 

3 napos Szilveszteri kikapcsolódás 2 fő részére utazással, programokkal együtt a horvát tengerparton - 190.000 Ft értékben

* Csak itt, a Családinet.hu oldalon megjelent cikk alján lévő like-ok számát tudjuk figyelembe venni, a Facebook megosztásokon lévő like-okat nem!

NYERTES: Balatoni József - A gyerekek kreativitásának fejlesztése 4 lépésben - Kontyfa Középiskola, Szakiskola és Általános Iskola, 10. A osztály


KÜLÖNDÍJAK:

Különdíjak: A szponzorok döntik el, hogy mely cikkírót jutalmazzák az általuk felajánlott ajándékkal. Így bármelyik pályázó akár több nyereményhez is juthat akár egyetlen cikkel is, hisz a szponzorok egyéni, különböző szempontok alapján válogatnak a beérkezett cikkek között.


 

Hidegtálkirály felajánlásában:


3 db 60.000 Ft (bruttó) értékű utalvány, melyet hidegtálra lehet felhasználni a www.hidegtalkiraly.hu oldalon, kupon formában, 2018.01.15 és 03.31. között.
 

NYERTESEK

1. Takácsné Schvenzberger Gyöngyi - Fejlesztő játékok hasznossága a fejlesztő foglalkozásokon - Rábapatonai Petőfi Sándor Általános Iskola, SNI és BTMN csoport

2. Balatoni József - A gyerekek kreativitásának fejlesztése 4 lépésben - Kontyfa Középiskola, Szakiskola és Általános Iskola, 10. A osztály

3. G. Mezei Krisztina - 
Kokas Klára komplex művészetterápiás eljárás alkalmazásának lehetőségei sérült gyereknél - TM EGYMI Móra Ferenc Általános Iskola, Fejlesztő Iskolája, Dombóvár


 

"Menedzser Praxis kedvence" - óvodapedagógus

 

1. OviAdmin – Online óvodai adminisztrációs és dokumentumkezelő rendszer
1 db, 1 éves előfizetés, értéke: br. 30.480 Ft.
Termékoldal: www.oviadmin.hu

Az OviAdmin online felületen keresztül elérhető korszerű, intézményi sajátosságokra szabható óvodai adminisztrációs és dokumentumkezelő rendszer.   Megoldást kínál az óvodák számára, hogy megfeleljenek a nyilvántartási és dokumentációs kötelezettségeknek. Tartalmaz a hatályos jogszabályoknak megfelelő irat- és dokumentumtárat, elektronikus adatbázist, naptár és üzenetküldő modult, segíti a fenntartói adatszolgáltatást.

Összehangolja és átláthatóvá teszi az intézményi dokumentációt, a legújabb fejlesztése révén a KIR-ben már rögzített adatok gombnyomásra beemelhetők az OviAdminba, megkönnyítve az óvodapedagógusok munkáját.

NYERTES: Takács Mária - Segítek, mert szeretlek olyannak amilyen vagy - Szombathelyi Maros Óvoda

2. Minden napra őt mozgásos játék óvodásoknak
Differenciált foglalkozásterv-csomag fejlesztő neveléshez
1 db, 1 éves előfizetés
, értéke: br. 39.900 Ft.

Az óvodáskorosztály célzott, differenciált fejlesztéséhez, a komplex nevelési és közösségformálási feladatok megvalósításához kínál segítséget új kiadványunk. Az óvodáskori fejlesztés alapja minden esetben a mozgás és az érzelmi bevonódás lehetősége. Kiadványunk kész foglalkozásterveivel és az előfizetők számára rendszeresen, évi minimum hat alkalommal küldött frissítéseivel, játékötleteivel a fejlesztő nevelés megtervezéséhez ad hatékony szakmai segítséget az óvodapedagógusoknak.

A fejlesztési program és a foglalkozástervek megvalósíthatók minden pedagógiai program alapján. Kivitelezésük nem igényel külön anyagi ráfordítást, ezért a fenntartótól függetlenül is a gyakorlatba ültethető.

NYERTES: Varga Sára - A kreativitás fejlesztése mesekövekkel - XIII. Kerületi Önormányzat Egyesített Óvoda Varázskarika Tagóvodája, Ficánka csoport

3. Akkreditált pedagógus-továbbképzés óvodapedagógusoknak
30 órás, 30 kreditpontot érő e-learning formájú képzés óvodapedagógusoknak.
1 fő részére, tanúsítvánnyal (felhasználható: 2018.december 31.)
értéke: br. 29.900 Ft.

NYERTES: Petőné Honvári Jolán - Hogyan segítsük a tanulási nehézséggel, zavarral küzdő gyermeket?


 

"Menedzser Praxis kedvence" - iskolapedagógus

1. Pedagógiai és Módszertani Tanácsadó
1 db, 1 éves előfizetés
, értéke: br. 27.195 Ft.

Folyóiratunk témái: Neveléselmélet, amely pedagógiai és pszichológiai témájú cikkekkel a nevelési feladatok hatékony megvalósítását segíti; Szakmódszertan, amely a legújabb eszközöket alkalmazó jógyakorlatokat és módszertani leírásokat közöl; valamint Tanórán kívüli foglalkozások, amely kézműves szakkörök lebonyolításában, iskolán kívüli programok szervezésében, illetve színes, játékos, fejlesztő foglalkozások megtartásában segíti a pedagógusokat. Szakértőink módszertani leírásai és a cikkekhez kapcsolódó, ingyenesen letölthető segédanyagok, óravázlatok, sablonok, illetve egyéb, audiovizuális eszközök segítik a szakmai ellenőrzésre való felkészülést.

NYERTES: Schlakker Eszter - GÉMBOX - szabadulószoba dolgozat helyett - GémProgram Tanulócsoport


2. Iskolaszolga - Közoktatási szolgáltató kiadvány
1 db, 1 éves előfizetés
, értéke: br. 22.050 Ft.

Az Iskolaszolga 25 éves szakmai havilap, a közoktatásban dolgozók számára. Oktatási szakértők, neves szerzők látják el szakmai információkkal az intézményvezetőket, valamint a tankerületeknél és az önkormányzatoknál dolgozó szakembereket. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy bemutassuk az intézményvezetőknek a pedagógiai-szakmai ellenőrzés, a minősítési eljárás és az intézményi önértékelés rendszerét, kiemelve a vezetői feladatokat. Fókuszálunk az intézményi gazdálkodás új szabályaira és a pedagógusokat érintő közalkalmazotti munkajogi változásokra.

NYERTES: Nimszné Gárdonyi Éva - Szívtöltögető - Radó Tibor Általános Iskola és EGYMI Győr

3. Akkreditált pedagógus-továbbképzés iskolapedagógusoknak
30 órás, 30 kreditpontot érő e-learning formájú képzés iskolapedagógusoknak.
1 fő részére, tanúsítvánnyal (felhasználható: 2018.december 31.)
értéke: br. 29.900 Ft.

NYERTES: Szigeti-Pekár Emese - Tanulást segítő játékok a történelemórán - Tokodaltárói Gárdonyi Géza Általános Iskola


Neteducatio Kft.

Éves képzési csomag, amivel az adott kolléga MIND a 120 kreditdjét teljesíteni tudja, mellé 3 tetszőlegesen választható szakmai kiadvány 12.000 Ft értékben - 135.000 Ft értékű csomag.

NYERTES: Tóth Sándor - Generációs szakadék a szürreális gyerekek korában - Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda 



 

Amfora szálló superior  

3 éjszakás csomag 2 felnőtt és 2 gyermek részére félpanziós ellátással, fakultatív program lehetőségekkel - 130.000 Ft értékben.

NYERTES: Tóth Sándor - Generációs szakadék a szürreális gyerekek korában - Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda


 


Cashflow-Mérnök 

1. 5 db Családi Élettervezés szoftver (összérték: 62.865 Ft)

„A föníciaiak találták fel a pénzt - de miért ilyen keveset?" - Johann Nestroy

  • Volt már veled, hogy hónap végén értetlenül tekintettél vissza, hogy hová tűnt a pénzed?
  • Tényleg természeti törvény, hogy senki sem képes átlátni a pénzáramlásait?
  • Hogyan lehet, hogy szinte "gusztustalanul" sok pénz van a világban, közben pedig mindenki arról panaszkodik, hogy neki nincs elég?

A Családi Élettervezés Mindent tud, amire egy családnak szüksége van!

A szoftverhez ingyenesen kapsz egy több fejezetes professzionális képzési anyagot, 4-5 perces videók formájában, amiből mindent megértesz a pénzáramlásról, amire csak szükséged lehet!

A szoftver minden funkciójához videós használati utasítás és részletes Súgó tartozik.

Közös a célunk.
Ez pedig az, hogy Sikeres legyél!

NYERTESEK:

1. Petőné Honvári Jolán - Hogyan segítsük a tanulási nehézséggel, zavarral küzdő gyermeket?

2. Bodrogközy Eszter Boldog dallamok pillangószárnyán - Király-König Péter Zenei AMI Fuvola tanszak, Zenei előkészítő csoport

3. Viraszkó Anett - Agresszió vs. Empátia - Értünk vagy ellenünk? - Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI Osztály: 2. b

4. Papp Esztella - Kreatív képzelet - 15. kerületi Manóvár Óvoda, Mókus csoport

5. Takács Nándor - Kreatív gyakorlatok irodalomórán innen és túl - Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium, "A négy evangélista" csoport

 

2. 5 db Bevétel teremtés Online tanfolyam (összérték:            25.000 Ft)

Az Online tanfolyam három tanfolyamot tartalmaz:

1. A Bevétel teremtés Online tanfolyam

2. A Pénz kezelés Online tanfolyam

3. És a Bőség megteremtése Online tanfolyam

Az elmúlt 10 év tapasztalata.
Több ezer ügyfél alapján, akiknek segítettünk.
22 videó formájában.

Néhány cím:

  • Mi a Pénz?
  • A Bevétel teremtés alapjai
  • A Bevétel teremtés akadályai
  • A Pénz kezelés alapjai
  • Hogyan csinálj Pénzügyi tervezést?
  • Hogyan kezeld a Hiteleket és Adósságokat?
  • Mi a legjobb Befektetés?
  • Hogyan kezeld a Kapcsolataidat?
  • Hogyan tartsd fenn a Motivációdat?

Rengeteg téma.
Teljes.
Interaktív feladatok.
Kapcsolat velünk.

És egyetlen CÉL:
Elkezdesz Bevételt teremteni...
Megtanulod kezelni a Pénzt.
És eléred a Bőséget!

NYERTESEK:

1. Tóth Sándor - Generációs szakadék a szürreális gyerekek korában - Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda

2. Rubóczkiné Kiss Hajnalka - Kell a dráma! - Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és AMI

3. Tokodiné Csúcs Edit - Együtt-Egymásért-Közösen! - Bácskai Általános Iskola Moholy Nagy László Tagintézménye, Osztály: 3. 

4. Németh Ilona - Egy hétköznapi óvó néni: Agresszió és Empátia - Óvodapedagógus Varázskarika Tagóvoda, Ficánka csoport

5. Nikovics Tibor - Falak, ha nem az ütközésről szólnak - Siófoki Szakképzési Centrum, Baross Gábor Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának kreatív osztályai

3. 5 db Gondolkodj nagyban könyv (összérték: 14.000 Ft)

140 oldal, 13 fejezet és egy központi téma:

Hogyan tudod átállítani a gondolkodásod szűkösségről Bőségre?

"Ez a könyv garantáltan segíteni fog! Ez egy dobbantó!
Honnan vagyok ebbe ennyire biztos?
Mert a könyv többi írója tett azzá engem, aki most vagyok!
Megfogadtam a tanácsokat és egy olyan életem van,
amiről régen csak álmodtam.
Vedd meg a könyvet és használd!"
- Kasza Tamás, Lezárási Specialista, Nemzetközi Tréner

NYERTESEK:

1. Barta Gabriella - A vándorfiú megérkezett - Szolnoki Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Osztály: 5.b

2. Gionné Kertész Julianna - A nehézség ne legyen akadály!

3. Czeglédi Ildikó - Karácsonyi ének többféle megközelítésben - a 8 intelligenciatípus alapján

4. Fekete Marianna - Differenciálás, avagy mit tegyünk, ha "más" a gyermek!

5. Major-Bácskai Alexandra - Együtt játszani jó


 

Dr. Farkas Anikó „Gyomdoktor”, egyetemi docens 

 

Országos, a nyertessel, ill. közösségével egyeztetett időpontban.


1. Amit a parlagfűről tudnod kell! – Hitek és tévhitek - Öntsünk tiszta vizet a pohárba!
A program értéke 25.000 Ft
Előadás és tréning 3 témakör köré szerveződve (egészség, mezőgazdaság, természetvédelem)
A nyertes választhatja ki az előadás közönségét, mely lehet teljes iskolai közösség (pedagógusok, szülők és gyerekek együtt), vagy csak a pedagógusok, vagy csak a gyerekek a kísérőkkel, illetve szülők és pedagógusok együtt. Az előadás hossza, menete és kivitelezése (segédanyagok pl.) eszerint alakul.

NYERTES: Csatlós Pálné - "Merjünk gyereknek lenni" - Az agresszió kezelése óvodás korban a környezetünk segítségével - Mártélyi ÁMK Mártélyi Óvodája

2. Gyom, vagy nem gyom? Ez itt a kérdés! – A gyomok(át)értékelése
A program értéke 25.000 Ft

Előadás és gyakorlat
A nyertes választhatja ki az előadás közönségét, mely lehet teljes iskolai közösség (pedagógusok, szülők és gyerekek együtt), vagy csak a pedagógusok, vagy csak a gyerekek a kísérőkkel, illetve szülők és pedagógusok együtt. Az előadás hossza, menete és kivitelezése (segédanyagok pl.) eszerint alakul.

NYERTES: Nagymáténé Gődény Ágnes - Tanuljunk játszva - a kenyér - Búzaszem Nyugati Óvoda GYERMEKKERT Tagintézmény, Nyíregyháza

3. Veszedelmes viszonyok – Veszélyes vadvirágok
A program értéke 25.000 Ft

Előadás és gyakorlat
A nyertes választhatja ki az előadás közönségét, mely lehet teljes iskolai közösség (pedagógusok, szülők és gyerekek együtt), vagy csak a pedagógusok, vagy csak a gyerekek a kísérőkkel, illetve szülők és pedagógusok együtt. Az előadás hossza, menete és kivitelezése (segédanyagok pl.) eszerint alakul.
Elsősorban azoknak a pedagógusoknak, szakköröknek, csoportoknak (cserkészek pl.) ajánljuk, akik rendszeresen járnak a természetbe, pl. túrázni, táborozni, kirándulni, kalandparkokba stb., illetve az ökológiai érdeklődésű diákoknak, pedagógusoknak. Hasznos továbbá az erdészeknek, vadászoknak…

NYERTES: Mándoki Attiláné - "Itt az ősz...szeretem" - Pocsaj-Kismarja Óvoda, Mesevár Óvoda, Katica csoport

4. Minek nevezzelek? – Növénynevek nyomában
A program értéke 25.000 Ft

Előadás és gyakorlat
A nyertes választhatja ki az előadás közönségét, mely lehet teljes iskolai közösség (pedagógusok, szülők és gyerekek együtt), vagy csak a pedagógusok, vagy csak a gyerekek a kísérőkkel, illetve szülők és pedagógusok együtt. Az előadás hossza, menete és kivitelezése (segédanyagok pl.) eszerint alakul.
Elsősorban olyan felsősöknek ajánljuk, akiket érdekel a biológia, a florisztika, növénytudomány (botanika), a növénytudomány története, illetve ehhez kapcsolódóan gimnáziumba majd tudományos pályára készülnek, de jellegénél fogva mindenki érdekes információkkal mehet haza az előadás után.

NYERTES: Csirkéné Mayer Katalin - Az óriás gesztenyefája - Tamási Waldorf Alapitványi Óvoda 

5. Soron kívüli különdíj: a díjazott választhat egyet a fenti 4 téma közül.

NYERTES: Balatoni József - A gyerekek kreativitásának fejlesztése 4 lépésben - Kontyfa Középiskola, Szakiskola és Általános Iskola, 10. A osztály



 

 

Kalandpark Játszóház 

 

3-3 óra játékidő a játszóházban három óvodai csoportnak, összesen 100.000 Ft értékben.

NYERTESEK:

1. Borsos Daniella - Egységben az erő! - avagy: treasure and pleasure - Bp. Főváros XIII. kerületi Önkormányzat Egyesített Óvoda Pitypang Tagóvodája  Csoport: Póni

2. Bogdán Katalin - Kreativitás fejlesztése, kézműveskedés az óvodában - Plum Pudding Óvoda, Színes csoport

3. Majer Elvira - "Én is ilyeneket szoktam álmodni" - Kis-középső csoport, Napköziotthonos Óvoda Újlengyel


 

WebÁruház Kft.

 

15.000 Ft értékű vásárlási utalvány, mely levásárolható a webaruhaz.hu-n, valamint kategóriánként 200-200 darab gömb karácsonyfadísz a tantermek, csoportszobák feldíszítéséhez, összesen 3x21.000 Ft értékben.

NYERTES: Sztancs Annamária Erzsébet - Az én hőseim - Pestszentimrei Napsugár Óvoda

Gömb karácsonyfadíszt nyertek:

1. Németh Zsófia - Receptek rajz órára - Klebersberg Intézményfenntartó Központ Budapest 03 Tankerület, Budapest III. Kerületi Szent Miklós Általános Iskola, EGYMI, Kollégium és Gyermekotthon

2. Petőné Honvári Jolán - Hogyan segítsük a tanulási nehézséggel, zavarral küzdő gyermeket?

3. Bölcskei Erika - Agresszió megelőzése, nagylabdával - Dunaújvárosi Óvoda Eszterlánc tagóvoda, Dunaújváros, Cica csoport


 

Angol Kalauz - Kisgyermekkori angol nyelvi nevelés:

 

1. Angol kalauz a mondókák világába c. könyv 
2. Angol anyanyelvi hanganyag a könyvhöz 
3. Ovisangol módszertani képzés (óvodapedagógusoknak, alsó tagozatos pedagógusoknak) - a nyeremények összértéke: 65.100 Ft.

NYERTES: Zák Annamária - Kreatív gondolkodást fejlesztő játékok az óvodában - VI. kerületi Brunszvik Teréz Óvoda


 

Móra Kiadó 

3 db 20-20.000 Ft értékű könyvcsomag (kategóriánként  egy nyertes).

NYERTES:

1. Kustánné Kiss Zsuzsanna - Dühöngő füzet és egyéb praktikák az agresszió ellen - Gárdonyi Géza és Szegi Suli Általános Iskola (3. osztály)

2. Enyedy Ágota - Agresszió és empátia: avagy bezzeg az én időmben... - Bőrfestő Óvoda, Százszorszép Csoport

3. Monszport Kriszta  - Angol spárga - avagy kreativitás az osztályteremben - Nagykovácsi Alapfokú Művészeti Iskola, színjátszó csoport


 

 

Játékliget

Fejlesztő- és társasjátékcsomag 60.000Ft értékben,a nyereménycsomag több képességterület fejlesztését is segíti.

NYERTES: Bereczné Berényi Csilla - Engem ne emeljen a magasba senki - Százszorszép Napközi Otthonos Óvoda, Csoport neve: Cseresznye csopor


 

 

Kreatív faldekoráció

60.000 Ft értékű dekorációs falfestés.

NYERTES: Zakota Margó - Agresszió és empátia - Debrecen, Faragó Utcai Óvoda Napsugár csoport

 

 


 

MesefilmJátékok Webáruház

 

1. Étkészlet csomag egy óvodás csoport számára, 30.000 Ft értékben

2. 2 db ágyneműhuzat, összértéke: 12.000 Ft

3. 5 db polár takaró, összesen 17.000 Ft értékben

NYERTES: Simonné Szabó Ildikó - Differenciálás a Pillangó vegyes életkorú csoport mindennapjaiban - Erdőtelki Kerekerdő Óvoda Pillangó csoport

Minden versenyben részt vevőnek 500 Ft értékű kupon, melyet a mesefilmjatekok.hu oldalon tudnak beváltani Disney figurákkal díszített kirakókra, plüssökre és egyéb ovis kellékekre.


 

Egészség-masszázs webáruház 

 

Gyermek és felnőtt BIO vitamin készítmények, BIO gyógyteák, BIO gyógynövényes, terápiás kozmetikumok 61.070 Ft értékben.


 

- 2 db családi vitamin csomag - 10300 Ft/cs értékben
NYERTESEK: 
1. Tapa Józsefné - 
A gyermeki érzelmek szabályozásának kialakítása 

2. Szőnyi Lídia - Haragudni lehet, harapni nem!

- 1 db Fájdalomcsillapító csomag - 9660 Ft értékben
NYERTES: Rimóczi Sándorné - Panni 

- 1 db tisztálkodási csomag - 10220 Ft értékben
NYERTES: Babenyecz Erika - A mérleg két oldala

- 1 db Babaápolási csomag - 10940 Ft értékben
NYERTES: Zák Annamária - 
Kreatív gondolkodást fejlesztő játékok az óvodában

- 1 db Méregtelenítő-súlycsökkentő csomag - 9650 Ft értékben
NYERTES: Dr. Szombati Zsigmondné - AtoMol: molekula-modellező eszköz a kémia tantárgy tanításához az inkluzív általános iskolák számára




METROSPORT

49.000 Ft értékű tenisz utalvány

NYERTES: Pataki Éva - Ölelő karok, meleg szív

 




Party-Home webáruház

3 db 15000 Ft értékű dekoráció, melyet óvodai csoportok nyerhetnek meg. A Party-Home webáruház munkatársai kilátogatnak a helyszínre, és a nyertes csoport által választott alkalomra feldíszítik a tornatermet vagy a csoportot.

NYERTESEK:

1. Laczik-Pintér Edit - Állat "keltető" és géznyomda - Herman Ottó Általános Iskola 

2.  Szauerné Baumann Mónika - Önkifejezést támogató tevékenységek a csoportban - Óbudai Almáskert Óvoda Csicsergő Tagóvodája, Maci csoport

3. Gyarmati Dóra - Miért nem találkozunk már dinoszauruszokkal? - Óbudai Almáskert Óvoda



Himer Csilla pénzpedagógus

Pénzügyi nevelési nyeremény:

1. Óvodás vagy alsó tagozatos csoport/osztály esetén egy garnitúra a Pénzmesék című mesekönyvemből (négy kötet) a nyertes pályaművet jegyző pedagógusnak (3.560 Ft)

2. Egy órás Skype-konzultáció a nyertes pedagógussal (10.000 Ft)

3. Egy alkalom (45-60 perces időtartamban) interaktív gyerekfoglalkozás vagy pénzügyi játékfoglalkozás (amelyiket a pedagógus választja) 2018. március 5-9 között, ami a tanév rendjébe beépített pénzügyi tudatosság hete az iskolákban. (25.000 Ft)

NYERTES: Baloghné Solti Gyöngyi - Matek-mese minden korosztálynak - Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium Csoport: 5.b, 6.b


 

Number Forest

5 db Számházak fejlesztőjáték (összérték: 35 000 Ft)

A Számházak fejlesztőjáték a 20-as számkör bevezetésére használható, a témában a legújabb eszköz.. Már 4 éves kortól is elkezdhetjük vele a játékos foglalkozást, mert az ajánlott feladatok differenciáltan vannak csoportosítva. Otthoni és óvodai, valamint iskolai foglalkozás keretében is alkalmazható.
Mivel a számok mesefigurákhoz vannak társítva, így észrevétlenül a szövegértés is fejleszthető egyszerre és más képesség, mint kézügyesség, logika, figyelem, memória.
Minden fontos feladat, ismeret bemutatható, elsajátítható ebben a témakörben a sok különböző tartozék segítségével (puzzle képek, színező, kártyák, korongok, dobókocka, bábuk). A műveletek, sorozatok. relációk, páros és páratlan számok mind elsajátíthatók a használatával.

NYERTES: Gruberné Joó Marianna - Differenciálás a makói Bárka Református Óvodában - Bárka Református Óvoda, Őzike prevenciós csoport


 

IQ Press felajánlásában:

- 10 db Praktika magazin előfizetés - 28.500 Ft értékben

NYERTESEK:

1. Takácsné Schvenzberger Gyöngyi - Kreativitásunk a játék! - Ötletek szülőknek, pedagógusoknak
2. Katona Nikolett - Emlékszel erre a dalra...?
3. Kovácsné Gémesi Annamária - A szivárvány minden színe
4. Darvas Rita - Hogyan láthatjuk meg az elefántot az óriáskígyóban? - A gyermeki kreativitás fejlesztésének lehetőségeiről
5. Bakai Edit - Klaviatúra Kalandtúra
6. Rátonyiné Édes Ildikó - Az óvoda, mint "sziget"
7. Varjú Eszter - Láss a kezeddel!
8. Bálint Piroska - A varázskert
9. Mezeiné Rumpf Anita - A kreativitás mibenléte, avagy fából vaskarika
10. Rácz Lászlóné Földesi Csilla - Játék az irodalmi művekkel 


- 10 db Praktika táska - 4.500 Ft értékben

NYERTESEK:

1. Enyedy Ágota - Differenciálás Azaz: minden gyermek tehetséges, csak nem mindegy, hogy honnan nézzük...
2. Szabóné Regényi Ágnes - Mini Einsteinjeim
3. Fábián Krisztina - Tanulj velem, segítek!
4. Kisfalvi Angéla Tímea - Miért ne repüljön, kinek szárnya van?
5. Adonyi Gabriella - Miénk a színpad!
6. Óvári Zsuzsanna - A kreativitás egy illúzió?
7. Pabstné Adorján Zsuzsanna - Apró lépésekben, hat lábbal a sikerért
8. Petőné Honvári Jolán - Hogyan segítsük a tanulási nehézséggel, zavarral küzdő gyermeket?
9. Bábosné Forgács Judit - Agresszió és empátia egy tanító szemszögéből
10. Németh Zsófia - Receptek rajz órára

- 10 db Praktika kreatív DIY készletet – 19.800 Ft értékben

NYERTESEK:

1. Gasparek Ildikó - Kreatív Marketing
2. Kerekes Melinda és Menyhárt Katalin - A hátrányos helyzetű gyerekek óvodai nevelése
3. Pap Nikolett - A "Csiga-bigák" szokásai
4. Rimóczi Sándorné - A báb, és egy barát... csodákra képes
5. Kocsis Katalin - Differenciálás fejlesztő ötletekkel, házilag készített eszközökkel, segédeszközökkel
6. Dr. Koncz Gábor - Kis kezekben tartott tudomány
7. Németh Zoltánné - Játékok -saját kezűleg
8. Filep Otília - Próbálkoznunk kell...
9. Török Zsuzsanna - Anyagok - Technikák - Módszerek a rajztanításban
10. Gálné Hóbor Tímea - Játsszunk egyensúlyt! 


 

Bagolyfióka kreatív gyerekmagazinok

30.000 Ft értékű foglalkoztatókból és színezőkből álló ajándékcsomag a Bagolyfióka kreatív gyerekmagazinok kiadójától.

NYERTES: Szén Hajnalka - Alkotás ereje - Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék, Tücsök-lak Bölcsőde, Méhecske csoport

 


 

MagicBox - A gondolkodtató játékok boltja

 

Egy 30.000 Ft értékű logikai- és fejlesztőjáték csomag.

NYERTES: Gionné Kertész Julianna - A fejlesztés nem (csak) pénzkérdés! - Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium


 

 

ArcSzíntér

1 db styling nap (stílustanácsadás, gardrobátnézés) 30.000 Ft értékben.

NYERTES: Terényi Andrea - A varázsszemüveg



 

Játékfarm.hu Gyermekálmok boltja

 

30.000 Ft értékű vásárlási utalvány, melyet a jatekfarm.hu oldalon vásárolhat le a nyertes fejlesztő és társasjátékokra, korlátozás nélkül.

NYERTES: Bácsi Imréné - Fejlesztő Műhely a Hajdúböszörményi Gyakorló Óvodában - Debreceni Egyetem Gyakorló Óvoda


 

Angol Otthonról - Tanulj angolul skypen!

Egy 10 alkalmas bérlet Skype angol tanulásra, 30.000 Ft értékben, az Angol Otthonról felajánlásából.

NYERTES: Mészely Zsuzsanna - Mesebirodalom jelnyelven - Mesebirodalom Bölcsőde Budakeszi



 

Varázskert Babamama Ház

 

NYERTESEK

- 10 db játszóház belépő (800/db), 

  1. Sztancs Annamária Erzsébet - Az én hőseim - Pestszentimrei Napsugár Óvoda
  2. Szili Georgina - Agresszív viselkedési formák lehetséges okai egy óvónő szemével
  3. Horváth Anikó - Kreatív kollázs
  4. Fülöp Brigitta - Agyagos praclik varázsereje
  5. Szabó Ágota - Mozgás - Játék - Alkotás
  6. Terényi Andrea - Ősember, vagy „kisember”? – avagy őskor projekt másként
  7. Fülöpné Debreczeni Csilla - Mese a barátságos sárkányvölgyről
  8. Földesi Gabriella - Barlangrajz vagy graffiti?
  9. Keresztes Mária - 15 perc - Az agressziókezelés tanórán
  10. Kis Sándor - A diáktanár módszer

- 1 db Fitmami bérlet (8.000), 

Zák Annamária - Busójárás az óvodában

 


 

Hatszín teátrum

4 darab páros belépő a Dilettánsok, dilettánsok című darabra.
 

NYERTESEK:

1. Terényi Andrea - Hogy tudd? Hogy érezd? Hogy elhidd nekem!

2. Tóth Emőke - Ölben ülve olvasni

3. Pataki Éva - Ölelő karok, meleg szív

4. Brecz Vera - Agresszió és empátia - avagy mégis mit kezdjek a dühömmel?



 

Mesés Gyöngyök

5 db 7.000 Ft értékű gyöngyfűző csomag, ami tartalmaz csomagonként 1 db Gyöngycsibék és barátaik mesekönyvet és gyöngyfűző csomagokat.

A Gyöngycsibék és barátaik mesekönyvet már az ovisok is szívesen lapozgatják a kedves gyöngyfigurás illusztrációk miatt. A 6 db gyöngycsibét most az ovisaid kezébe is adhatod. A szereplők megismerését a gyöngycsibés memóriakártyák tovább segítik. A gyöngyfűző egységcsomagokból 10 db pillangó és 2 db pók fűzhető a mellékelt leírások segítségével.  Összeállítható egy 6 színű kocka is, amellyel különböző színezős feladatok játszhatók. 2 db TIKA-BOGYÓ is található a csomagban, amellyel a számok bontását gyakorolhatják játszva 1-10 között. Legyen minden ovisnak mesés gyöngyélete! ;)

NYERTESEK:
1. Kondacs Mihályné - Bábmanók - Kurca-parti Óvoda, Szivárvány nagycsoport
2. Dávid Nikolett - Horgolt Kreativitás - Mosolykert Óvoda, Mókus csoport
3. Papné Takács Ágnes - „Buksi-Suli” - Kutyával a Gyermekekért - Ajka Városi Óvoda, patakparti Óvoda Mazsola nagycsoport
4. Tóth Imréné - Alkotómunka és örömszerzés? - Bárczay Anna Városi Óvoda
5. Szén Hajnalka - Alkotás ereje - Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék, Tücsök-lak Bölcsőde, Méhecske csoport


 

Duna-Ipoly Nemzeti Park

Ingyenes belépőjegy a nyertes pályázónak, valamint csoportjának/osztályának a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság egy választott bemutatóhelyére (Sas-hegyi Látogatóközpont, Pál-völgyi-, vagy Szemlő-hegyi-barlang, Ócsai Tájház, Dinnyési-fertő, Hiúz Ház). Értéke a csoport létszámától és a választott bemutatóhelytől függően: 20-30 ezer forint.

NYERTES: Petőné Honvári Jolán - Hogyan segítsük a tanulási nehézséggel, zavarral küzdő gyermeket?


 

 

Pindurpalota


2 órás játszóházi tartózkodás egy egész ovis csoportnak, max. 27 főig. Értéke: 20.000 Ft

NYERTES: Szauerné Baumann Mónika - Támogató környezet differenciáláshoz - Óbudai Almáskert Óvoda Csicsergő Tagóvodája, Maci csoport


 

Anya Paradicsom

3 db 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány.

NYERTESEK:

1. Tóth Sándor - Generációs szakadék a szürreális gyerekek korában

2. Fülöp Brigitta - Agyagos praclik varázsereje

3. Berta Erika - Agresszió ellen az elfogadó, barátságos légkör megteremtésével



 

GeRoNi Design
 

15.000 Ft értékű design alapanyagokból álló ajándékcsomag

NYERTES: Katona Nikolett - Emlékszel erre a dalra...? - Napsugár Óvoda Piros csoport - Budapest XVI.


 

Szofi Babacipő 

 

1 db babacipő 7.500 Ft értékben.

NYERTES: Kolláthné Puskás Éva - Az ölelés mindenek felett

 


 

UgriPark

6 db belépőjegy az Ugriparkba (összérték: 15.000 Ft)


NYERTES: Szőnyi Lídia - Haragudni lehet, harapni nem!

 


 

Beszélő Babakezek babajelbeszéd program
 

Beszélő Babakezek tanfolyam, értéke: 14 900 Ft

NYERTES: Kolláthné Puskás Éva - Az ölelés mindenek felett - Edelényi Mátyás Óvoda és Bölcsőde - Bambi csoport - Edelény

 


 

ReBella

 

1 db Jellyfish Venom Essence Ránctalanító arckrém medúzakivonattal (50 ml) – 7990 Ft
1 db Jellyfish Venom Essence Szemránckrém medúzakivonattal (15 ml) – 5990 Ft
A csomag teljes értéke: 13980 Ft

NYERTES: Baloghné Solti Gyöngyi - Matek-mese minden korosztálynak - Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium Csoport: 5.b, 6.b

Ezen felül minden pályázó jogosult egy egyszeri, 10 %-os kedvezményes kupon érvényesítésére.



Dorka szappan webáruház

12. 000 Ft értékben 1 db szappancsomag karácsonyi kiadásban, melynek tartalma 4 db vegyszermentes kecsketejes szappan + 1 db Bence kence bio ghánai sheavaj kakaóvajjal.

NYERTES: Dr. Schmidegné Jáki Borbála - Az én szememben utazók ők...


 

Freemind Magániskola

A megértett tanár - tréning

Kinek: Minden, a pályázatban résztvevő tanár számára

Leírás: Egynapos elfoglaltságot igénylő, a budapesti Freemind központban szervezett képzés, mely segít a tanároknak megérteni, hogyan érhetik el azt, hogy tanítványaik megértsék őket, azt, amit tanítanak, és a tanyanyagot. A felajánlás értéke: 10 000 Ft./ fő 


 

KisTojás babajátékok

 

10.000 Ft értékű ajándékutalvány, amelyet játékok vagy csoportszoba dekoráció elkészítésére lehet igénybe venni.

NYERTES: Csatlós Pálné - "Merjünk gyereknek lenni" - Az agresszió kezelése óvodás korban a környezetünk segítségével - Mártélyi ÁMK Mártélyi Óvodája



 

Kerekítő

7000 Ft értékű gyerek könyvcsomag


NYERTES: Németh Zoltánné - Differenciálás a drámapedagógia eszközeivel - Ajka Városi Óvoda - Székhely óvoda, Bambi csoport
 



Mókus játszóház

1 db 6000 Ft értékű 600 perces bérletet

NYERTES: Nagymáténé Gődény Ágnes - Tanuljunk játszva - a kenyér - Búzaszem Nyugati Óvoda GYERMEKKERT Tagintézmény Nyíregyháza


 

 

B. Habarics Kitty meseíró

 

Hét darab e-book (verseskötet és a hat meséből álló mesesorozat), összesen 3,570 Ft értékben.

NYERTES: Szén Hajnalka - Alkotás ereje - Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék, Tücsök-lak Bölcsőde, Méhecske csoport



Ábrahám Zsuzsanna: Fertő-parti mesék

Ismeritek a Fertő-tavat? Ez egy csuda titkokat rejtő, nádas-sásos, vadludas, kócsagos, zeg-zugos kis tó. Nagyobb részben Ausztria területén fekszik, a vízfelület déli csücske viszont Magyarországon mossa a partokat. 

A legtöbb ember azt hiszi, hogy itt csak úszni, szörfözni, hajózni vagy bicajozni lehet. Pedig ha kicsit jobban körülnézünk, szemgyönyörködtető, orrboldogító, ízes-finomságokat rejtő és az elménket csiszoló dolgokat találhatunk! 
Szeretném bemutatni nektek ezeket, a Fertő-tó keletkezését, régi történeteit, és a mai kor eseményeit, gyereknyelven a 2-6 éves korosztálynak. A történetek angol és német nyelven is benne vannak a könyvben.

NYERTESEK:

1. Róth Ilona - Anyanyelvi kreativitás a kisiskolás korban

2. Kisné Lambert Anett - Érte megérte! - Gyermeksziget Montessori Óvoda-Mosolygó Tagóvoda, Mókus csoport

3. Tripsánszki Éva - Komplex tehetségfejlesztés - Ágoston Művészeti Óvoda Kastély Tagintézmény Budapest, Süni csoport


 

Kommentelők között kisorsolásra kerülő nyeremények **


Csaladinaptar.hu 
 

1. 5 db Komplett Családi szervező rendszer - 30.000 Ft értékben

NYERTESEKNagy Adrienn, Deák-Wildanger Anna, Kalász János, Valtó Balázs , Füstös Edit

2. 10 db Családi Tervező Falinaptár matricákkal - 24.600 Ft értékben

NYERTESEKKővágó Edina, Ildikó Lászlóné Molnár, Istvánné Pusztai, Zemlényi László, Ancsa Sztancs, nyilascsilla, Margit Dóczi, Éva Balogh, Hargita Istvánné, Hajdu Agnes

3. 4 db A/3as Heti Tervező - 6.000 Ft étékben 

NYERTESEKRimóczi Szilvi, Andrea Kollár, Lászlóczky Éva, Lívia Kaposiné Kundermann

(A sorsolásnál a Facebookról érkező, és a Családineten regisztrált kommentelők egyenlő súllyal számítanak.)

** A pályázó cikkek alatt hozzászólók között sorsoljuk a nyerteseket, akiket Facebook üzenetben, vagy - Családinetes komment esetén - e-mailen értesítünk.



Szofi Babacipő:


1 db babacipő 7.500 Ft értékben.

NYERTESSzilvia Hegedusne Toth



Nobile:
 

A kommentelők között két db 5000Ft értékű Nobile ajándékutalvány.

NYERTESEKTobozka/Szauerné Baumann Mónika, Katalin Bali


 

Anya Paradicsom

 

1 db 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány kisorsolása az anyaparadicsom webáruházba.

NYERTES: József Fiziker


 

ReBella

 

Egy-egy 10%-os kedvezmény kupont 5 szerencsés kommentelőnek

NYERTESLaczó Gabriella, Ica Farkasné, Sike H Gábor, Simonné Szabó Ildikó, Éva Hegedűs


 

Felajánlott kedvezmények
 

MINDEN PÁLYÁZÓ NYERT:

  • Beszélő Babakezek babajelbeszéd program felajánlása: A pályázat minden résztvevőjének, illetve a csoportjaikba járó gyerekeknek 10% kedvezmény, ami csoportos rendelés esetén (min. 5 rendelés) 15%.
  • Rebella webáruház felajánlásából: minden pályázó jogosult egy egyszeri, 10 %-os kedvezményes kupon érvényesítésére.
  • MesefilmJátékok Webáruház felajánlásából: Minden versenyben részt vevőnek jár egy 500 Ft értékű kupon, melyet a mesefilmjatekok.hu oldalon tudnak beváltani Disney figurákkal díszített kirakókra, plüssökre és egyéb ovis kellékekre.
  • Anya Paradicsom felajánlásából: 10% kedvezmény minden résztvevőnek.
  • Szofi Babacipő felajánlásából: minden résztvevő pedagógus csoportjába járó gyermekeknek 10% kedvezmény a termékekből, csoportos rendelés esetén (min. 5 rendelés egy csoportból) 15%. A kedvezmény igénybevételéhez, kérjük, emailben vegyék fel velünk a kapcsolatot: info@szofibabacipo.hu.
    GeRoNi Design felajánlásából: 10% kedvezmény minden résztvevőnek.
  • Játékliget webáruházminden résztvevőnek -10% kedvezmény
     

Minden, pályázatban résztvevő tanár nyert:

 

Freemind Magániskola

A megértett tanár - tréning

Egynapos elfoglaltságot igénylő, a budapesti Freemind központban szervezett képzés, mely segít a tanároknak megérteni, hogyan érhetik el azt, hogy tanítványaik megértsék őket, azt, amit tanítanak, és a tanyanyagot. A felajánlás értéke: 10 000 Ft./ fő 


Indexkép: blickpixel / Pixabay

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja