SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

16. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor Piliscsabán (2024. április 4–7.)

KÖSZI Egyesület [cikkei] - 2024-03-05
A KÖSZI Életfonal egy olyan életvezetési tábor, ahol a tizenéveseket foglalkoztató kérdésekről lehet őszintén beszélgetni és megoldásokat találni. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások, műveltségi vetélkedők, közösségépítő játékok és más izgalmas programok várják a táborozókat egy felejthetetlen négynapos hétvége alatt. Pezsgő, vidám hangulat, szeretetteljes közösség és igaz barátok várnak mindenkit egy tavasziasan zöldellő, gyönyörű környezetben.
16. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor Piliscsabán (2024. április 4–7.)

16. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor

Idei mottónk: Generációk viharában

Korosztály: 7-12. osztáyosok

2024. április 4–7. | Béthel Otthon, Piliscsaba

Te is sokszor hallottad már, hogy „Mi nem ilyenek voltunk az ő korukban…” vagy „Ezek a mai fiatalok nem tudják…”? Hallgattad már végig a szüleid vagy a nagyszüleid bírálatát a generációtokról, miközben neked is megvolt a véleményed az ő viselt dolgaikról? A tisztelet és szeretet mellett nem árt, ha közelebbről is megnézzük, hogyan nőttek fel, mit tanultak meg a világról az egymás után születő generációk. Nemcsak azért, hogy megértsük egymást és jobban tudjunk kommunikálni, de meg is becsüljük, mi az a tudás, képesség, aminek épp a mi nemzedékünk van legjobban a birtokában. Gyere velünk, ha elmondanád a véleményed, esetleg ötleteket várnál, hogyan védd meg magad, vagy hogyan érts szót a nagyival és az édesapáddal!

Tizenévesnek lenni sosem volt könnyű: igazi barátokat találni, megállni a helyünket a suliban, kijönni a szüleinkkel és meghódítani a kiszemeltünket. Ezért jó, ha van egy hely, ahol tudhatod: közénk tartozol. Elmondhatod, ami bánt, és garantáltan jókedvre derítünk, izgalmas programokban van részed, miközben bölcsebb leszel életed nagy kérdéseiben is. Gyere, és gondolkodj, beszélgess, táncolj, énekelj, nevess, alkoss velünk ezen a tavaszi hosszú hétvégén! Fantasztikus hangulatban, csapatos feladatokkal, szórakoztató programokkal, egy újabb döntési helyzetekkel teli életjátékkal vár a KÖSZI Életfonal tábor!

A KÖSZI Életfonal egy olyan életvezetési tábor, ahol a tizenéveseket foglalkoztató kérdésekről lehet őszintén beszélgetni és megoldásokat találni. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások, műveltségi vetélkedők, közösségépítő játékok és más izgalmas programok várják a táborozókat egy felejthetetlen négynapos hétvége alatt. Pezsgő, vidám hangulat, szeretetteljes közösség és igaz barátok várnak mindenkit egy tavasziasan zöldellő, gyönyörű környezetben.

Költséghozzájárulás és befizetési tudnivalók

A költséghozzájárulás mértéke: 55.000 Ft.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2024. április 2. 11:59

Légy szemfüles, és fizess csak 45.000 Ft-ot!

Szemfüles időszakban jelentkezési és befizetési határidő: 2024. március 11. 23:59

Jelentkezés és további információk: https://koszi.net/taborok/eletfonal-eletvezetesi-tabor/

Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elegendő az egyes időszakok végéig jelentkezned, a költséghozzájárulás előre befizetendő részét is addig szükséges befizetned. A befizetés időpontjának a befizetési bizonylaton szereplő dátumot tekintjük.

Túljelentkezés esetén azokat a jelentkezőket részesítjük előnyben, akik már befizették a költséghozzájárulást, illetve annak első részletét.

A költséghozzájárulás tartalmazza a következőket:

  • Napi ötszöri étkezés (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora, pótvacsora)
     
  • Programköltség
     
  • A tábor időtartama alatt történő esetleges utazási költségeket
     
  • Szálláshely költsége

 

A költséghozzájárulás NEM tartalmazza a következőket:

  • A lakhely és a tábor helyszíne közötti utazási költség
     
  • Ágyneműhuzat költsége, mely 1.500 Ft azoknak, akik nem hoznak hálózsákot vagy ágyneműhuzatot
     
  • Tábori póló költsége, melyet 3.500 Ft-ért szerezhetsz meg
     
  • Speciális étrend díja (glutén-, laktóz-, tej-, cukormentes vagy vegetáriánus), amely +1.000 Ft/nap

Kedvezmények

A költséghozzájárulást csökkentheted az alábbi három módon:

- Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény: 2.500 Ft
A kedvezmény lényege: Amennyiben egy legalább két fős csoport (rokonok, testvérek, barátok, iskolatársak) egyszerre jelentkeztek a táborba, akkor mindegyikőtök 2.500 Ft kedvezményt kap, tehát ennyivel kevesebbet kell utalni.

Ki jogosult igénybe venni: A Barátkedvezményt / Testvérkedvezményt régi és új táborózóink is igénybe vehetik.

Igénybevételre vonatkozó feltételek, korlátozások: A Barátkedvezményt / Testvérkedvezményt kizárólag azok vehetik igénybe, akiket a legalább két fős csoport minden tagja kölcsönösen megjelölt a Jelentkezési lap kitöltésekor. A csoport tagjának utólagos megjelölésére nincs lehetőség, tehát feltétlenül egyeztessetek előzetesen. A kedvezményt csak abban az esetben tudjátok igénybe venni, ha a csoport minden tagja be is fizette a költséghozzájárulást. A kedvezményt akkor is igénybe lehet venni, ha a csoport egyik tagja nem ebbe, hanem egy másik nyári KÖSZI-táborba jelentkezik.

- NOE-kedvezmény: 2.500 Ft
A kedvezmény lényege: Amennyiben szüleid tagjai a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE), és rendelkeznek érvényes NOE-tagsággal, akkor 2.500 Ft kedvezményt kapsz, ennyivel kevesebbet kell utalni.

Ki jogosult igénybe venni: Bárki, akinek a családja érvényes NOE-tagsággal rendelkezik.

- KÖSZI Nagykövet kedvezmény: -10%, -20%, -30%, -40%
A kedvezmény lényege: Miután részt vettél legalább egyszer egy KÖSZI-táborban, el tudod mesélni másoknak (testvérednek, barátodnak) is – akik még nem élték át ezt az élményt – hogy milyen jól érezted magad közöttünk. Ha elhívod őket a következő KÖSZI-táborba, akkor ezáltal KÖSZI Nagykövet leszel, és egy különleges kedvezményben részesülsz.

A csak KÖSZI Nagyköveteknek szóló KÖSZI-pólón kívül minden új ember után kedvezményt kapsz a következő módon:

  • ha 1 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 10% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
  • ha 2 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 20% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
  • ha 3 főt hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 30% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból;
  • ha 4 főt vagy többet hozol a táborba, aki még soha nem vett részt KÖSZI táborban, 40% kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból.

Ki jogosult igénybe venni: Bárki, aki már részt vett bármelyik KÖSZI-táborban.
Igénybevételre vonatkozó feltételek, korlátozások: Kérjük, feltétlenül jelezd a Jelentkezési lapon, vagy a jelentkezésed után mihamarabb e-mailben, hogy ki lesz az az új táborozó, aki a te mozgósításodnak köszönhetően jelentkezett a táborba.

FONTOS! KÖSZI Nagykövet csak olyan táborozó lehet, aki régebben már részt vett valamelyik KÖSZI-táborban, s most egy olyan barátját, ismerősét, esetleg osztálytársát vagy testvérét hozza magával, aki azonban még egyszer sem volt KÖSZI táborban.

Hogy vonhatók össze a kedvezmények?

A Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény összevonható a NOE kedvezménnyel, így a költséghozzájárulást csökkentheted akár 5.000 Ft-tal!
Azonban a Nagykövet kedvezmény a fenti Barátkedvezménnyel / Testvérkedvezménnyel és a NOE kedvezménnyel nem vonható össze!

Kincskereső pályázat:

Amennyiben a család anyagi helyzete miatt problémát jelent a részvételi díj, illetve az utazási költség előteremtése a kedvezmények igénybevétele után is, úgy a Szívvel-Lélekkel Alapítvány Kincskereső pályázatán kérhetsz támogatást a részvételi díjhoz, illetve az utazási költségekhez. Bővebb információt a honlapunkon találsz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Helyszín: Piliscsaba

A táborhelyszín a Pilis festői tájai közt helyezkedik el, a Budapestről is könnyen megközelíthető, barátságos Piliscsabán. A szálláshely egy hatalmas zöld területen fekvő komplexum, ahol füves réten sportolhatnak, tűzrakónál gyújthatnak tábortüzet, hangulatos, nyitott kápolnában és saját templomban csendesedhetnek el a táborozók. A 2-3 ágyas szobákhoz saját fürdő tartozik, a barátságos ebédlőben helyben készült falatok várják az éhes szájakat. Egy kedves, otthonos, zöldellő szálláshely biztosít itt vidám és tartalmas időtöltést.

Táborozók fogadása, kísérete: A Budapest-Nyugati pályaudvaron biztosítunk találkozási pontot, innen közösen, vezetői kísérettel jutunk el a tábor helyszínére. A pontos időpontokat a tájékoztató levélben fogjuk megírni. Ha vidékről érkezel, és nincs aki elkísérjen Budapesten az érkező vonat-, illetve buszpályaudvarról a találkozóhelyre, kérlek, jelezd ezt kapcsolattartónknak, és a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk segítséget nyújtani, megszervezni a kíséretet. Amennyiben nehézséget jelent Budapestre eljutnod, kérlek, jelezd ezt kapcsolattartónknak, és a közeli városokból érkező táborozók szüleivel felvesszük a kapcsolatot, hogy tudnak-e a Te kíséretedben is segíteni.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja