SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Pedofilok a chaten!

Kelemen Hetti [cikkei] - 2004-03-31
Egy amerikai film hatására léptem fel egy közismert csevegőre, kíváncsi voltam, Magyarországon is ki vannak-e téve 10-12 éves kislányok az idősebb férfiak zaklatásának.
Semmi mást nem tettem, csak Anett12 néven beléptem a virtuális szobák egyikébe és vártam...
Pedofilok a chaten!

Eleinte semmi szokatlan dolog nem történt. A rám kattanó, beszélgetni vágyók többsége ugyanabból a korosztályból való volt, mint az én kitalált személyem. Zsolt a zenei stílusomról kérdezett, Gábor007 találkozni akart velem és persze, voltak olyanok, akik nyomdafestéket nem tűrő szavakat használva próbálták elvenni a kedvem a további csevegéstől. Egy idő után bele is mélyedtem a tévénézésbe, pár perc elteltével jutott csak az eszembe, hogy még mindig a chaten vagyok. Már épp ki akartam lépni, amikor észrevettem, hogy mégegy "vendégem" érkezett. Megdobbant a szívem. A bejelentkező stílusa merőben eltért egy tizenéves színvonalától. Remegő kézzel válaszoltam neki és elkezdődött életem legfurább beszélgetése.

-Tizenkét éves vagy?- ezt a kérdést a harmadik mondatában tette fel.

-Igen, és te?

Próbáltam szimulált koromnak megfelelően rövid válaszokat adni, néhol még egy kis helyesírási hibát is belecsempészve.

-Sok. Baj?

Tudtam, hogy megvan az emberem, mégis reménykedtem abban, hogy talán csak beszélgetni akar... Beszélgetni az időjárásról, a sulimról, a testvéreimről...

-Na, de mennyi az a sok?

-34 vagyok.

-Az anyukám is annyi.

Egy ideig nem írt semmit, reménykedtem, hogy nem adtam túl rossz választ, próbáltam játszani a naívat.

-Szép anyukád van, ugye?

Mi ez a kérdés??? Lehet, hogy hülyét csinálok magamból és csak feleséget keres magának gyerekkel?

-Szép, de mostanában sokat veszekszünk.

Kérdésére leírtam, hogy miért szokott haragos lenni rám, hogy nem megy a tanulás mostanában, hogy az öcsém az idegeimre megy és hogy igen, tetszik egy fiú az osztályban.

-Szűz vagy még?

Ettől a ponttól kezdve voltam benne biztos, hogy mit akar és kezdtem megundorodni magamtól is, hogy egy ilyen emberrel szóba állok.

-Még csak tizenkét éves vagyok!!!

Nem adtam konkrét választ, nem akartam hergelni.

-Szóval, igen. A barátnőid között van olyan, aki már nem?

Írtam neki, hogy van egy tizennégy éves ismerősöm, aki már volt fiúval, de nagyon fájt neki és én ezért is félek nagyon az egésztől.

Erre teljesen beindult. Csak ültem a gép előtt és olvastam a mondatait, némelyiknél a gyomrom furdult fel, némelyik hatására a szemem is megtelt könnyel. Ez a harmincnégy éves, bizonyos értelembe véve értelmes pasi kijelentette, hogy a barátnőm fiúja biztos éretlen volt és egy olyan lánynak, mint én, egy olyan férfira van szükségem, mint ő. Aki megad mindent, aki ért a nőkhöz és nem okoz fájdalmat, mert vigyázni fog rám...

Nem bírtam tovább és kikapcsoltam a számítógépet. Órák után tértem csak magamhoz a döbbenettől, elkeseredettségem viszont azóta sem szűnik. Az eset óta még háromszor volt ehhez hasonló élményem, egy végkimenetelében bizonytalan vagyok, de a többinél meggyőződésem, hogy alig várják, hogy a kezük közé kaparintsanak egy kislányt, aki nőnek érzi magát, sőt, ami még rosszabb, lehet, hogy már késő ezen rágódni...

A legszomorúbb az egészben az, hogy minderről tud a rendőrség is, de semmit nem tudnak tenni a gyermekekre leselkedő veszély ellen. A jog pedig nem minősíti a fent leírtakban megtörtént eseményt szexuális zaklatásnak.

Megint ránk, anyákra marad a feladat, hogy minél hamarabb világosítsuk fel apróságainkat az élet szörnyű dolgairól és tudatosítsuk magunkban a tényt, hogy a pedofilok már nem a játszótereknél cserkészik be ártatlan áldozatukat: a gyermek manapság nagyobb veszélyben van a szobájában, az internetet böngészve.

Szólj hozzá!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

A Covid-vakcinák megjelenése óta már nem új keletű jelenség az oltásellenes hozzáállás. A kicsit is szkeptikus szülők könnyen meggyőzhetőek arról, hogy egy-egy vakcina milyen károkat okozhat a gyermek szervezetében. Ezáltal az olyan, több évtizede használt oltások sem kerülnek beadásra, amelyek a gyermekek életét egyszerűen megmenthetnék. Tömegesen lépnek fel szülők háziorvosok ellen, akik, ha el akarják kerülni a bírósági tárgyalást, kénytelenek igazolást adni.
Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

A nassolás, vagyis az étkezések közötti kisebb ételek fogyasztása gyakori szokás, amely sokak számára okoz gondot, különösen akkor, ha egészséges életmódot szeretnénk folytatni. Azonban néhány egyszerű trükk és változtatás segítségével könnyen kordában tarthatjuk a nassolási szokásainkat, anélkül hogy megfosztanánk magunkat az étkezés örömétől. Íme 5 hasznos tipp, amely segíthet ebben.
Hallásromlással fenyegeti a gyerekeket és a fiatalokat a zenés, valamint a hangosított rendezvények többsége - a szakma törvényi szabályozást sürget

Hallásromlással fenyegeti a gyerekeket és a fiatalokat a zenés, valamint a hangosított rendezvények többsége - a szakma törvényi szabályozást sürget

Visszafordíthatatlan hallásromlással fenyegetik a gyerekeket a különböző szabadidős (gyerek)rendezvények, koncertek, mozik, színházak, illetve a nagy hangerejű zene rendszeres hallgatása az egyéni zenelejátszókon. A WHO előrejelzése szerint 2030 után a halláskárosodás lesz az egyik leggyakoribb, a társadalmakra legnagyobb terhet rakó fogyatékosság a világon.
Tavasszal több a lehetőség az aktív életmódra az ILD-betegek számára is

Tavasszal több a lehetőség az aktív életmódra az ILD-betegek számára is

Az ILD-betegség elleni küzdelem fontos eleme a személyre szabott terápia mellett a megfelelő életmód kialakítása, különös tekintettel a fizikai aktivitásra. E betegek számára az aktivitás elsősorban a szabadban való mozgást jelenti, amire a tavasz ideális évszak.
A szerkesztő ajánlja