SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ötletes lánykérés: egy éven át volt a barátnőnél az eljegyzési gyűrű, és nem is tudott róla

Németh Noémi [cikkei] - 2017-05-15
Terry kézzel faragott nyaklánccal lepte meg barátnőjét első évfordulójukon. A kedves ajándék azonban ennél sokkal több volt: a férfi egy eljegyzési gyűrűt is elrejtett benne, amiről ezután egy éven át hallgatott.
Ötletes lánykérés: egy éven át volt a barátnőnél az eljegyzési gyűrű, és nem is tudott róla

Terryt úgy látszik, már az első közös év meggyőzte arról, hogy rátalált az igazira: az ügyesen elrejtett jegygyűrűt ugyanis már első évfordulójukon barátnőjére bízta - anélkül, hogy a lány tudott volna róla.

A kézzel készített medált a lány ettől kezdve minden nap hordta, bárhol is járt, a nyaklánc vele volt. Utólag visszagondolva különösen örülhet annak, hogy ilyen nagy becsben tartotta az ajándékot: a második évfordulójukon ugyanis Terry egy romantikus helyre vitte a lányt, letérdelt, egy késsel szétpattintotta a nyakláncot, majd elővarázsolta belőle a jegygyűrűt.

A meghatódás és örömkönnyek helyét pár pillanat múlva átvette a döbbenet:

"Várjunk csak… ez végig itt volt?! El is veszíthettem volna te kib...tt idióta!" - mondta a menyasszony dühösen-boldogan, de a válasz végül természetesen igen volt.

A fiú egy videót is készített a nem hétköznapi lánykérésről:

A tökéletes tervezés része volt a különleges helyszín is, amit Terry választott a lánykérésre: a Smoo Cave nevű barlangnál térdelt le barátnője előtt, melynek jelentése: rejtekhely.

Úgy tűnik, egyre kreatívabbak a férfiak a lánykérés terén, s a legkülönfélébb trükköket vetik be, hogy a meglepetés tényleg hatalmas legyen: egy fiatal srác például 148-szor kérte meg barátnője kezét úgy, hogy a lány egyszer sem vette észre.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

A diák súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Május utolsó vasárnapján vidám gyerekzsivajjal és kacagással telik meg az ország: ez a nap a gyerekekről szól. Érdemes ellátogatni valamelyik családi rendezvényre - mutatjuk gyereknapi programajánlónkat, melyben ingyenes eseményeket gyűjtöttünk össze. Gyűjteményünk a teljesség igénye nélkül készült, hisz országszerte megszámlálhatatlan helyen tartanak gyereknapi rendezvényt: ha nem találsz hozzád közel esőt a listán, nézz szét a hozzád közel eső városok, települések programajánlói között is!
A szerkesztő ajánlja