SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Van élet a halál után? Íme, a 7 leggyakoribb halál közeli élmény a beszámolók alapján

Családinet [cikkei] - 2014-09-08
Az embert mindig is foglalkoztatta, hogy van-e élet a halál után. Paradox kérdés, amelyre a választ nehéz megválaszolni mindaddig, míg életben vagyunk. Vagy mégis? Sok olyan ember van, aki azt állítja, hogy járt már a túlvilágon - hogy szakszerűen fogalmazzak - volt már része halál közeli élményben. Ezek a beszámolók gyakran lenyűgözőek és élmény gazdagok, de némelyikük ijesztően hangzik.
Van élet a halál után? Íme, a 7 leggyakoribb halál közeli élmény a beszámolók alapján

Valóban betekintést nyerhettek egy olyan dimenzióba, ami a lélek halhatatlanságát igazolja? Vagy csak az idegi és élettani folyamatok illuzórikus színjátékának voltak főszereplői ezek a személyek az élet és halál mezsgyéjén?

Nem tudhatjuk, hiszen a tudományos és spirituális elképzelések is gazdag magyarázattal szolgálnak mindkét igazság bizonyítására. Egy viszont biztos: a halál közeli élmények esetében megdöbbentően sok a közös elem és megtapasztalás.

Íme, ezt látták, hallották, érezték és tapasztalták meg a visszatérők, akiknek élete ezek után gyökeresen megváltozott:

1. A fény

Az emberek nagy többsége, akik visszatértek, beszámoltak arról, hogy látták a híres „fényt az alagút végén.” Ez a leggyakoribb jelenség, amit megtapasztalnak azok a személyek, akik rövidebb ideig halottnak voltak nyilvánítva az életfunkcióik hiánya miatt.

2. Lebegés a test felett

A „testen kívüli élmény” azt jelenti, hogy látták kívülről élettelen testüket, miközben megőrizték teljes tudatosságukat. Az Énjüket nem a fizikai testtel azonosították, hanem azzal a tudattal, ami már a testükön kívül volt. Annak ellenére, hogy fizikai testük halottnak volt nyilvánítva, mindent láttak, hallottak és megtapasztaltak abban a térben, amelyben voltak.

3. Az őrangyalok

Számos ember azt állította, hogy látott legalább egy szellemi erőt, vagy angyalt, aki várta őket, rövid túlvilági tartózkodásuk alatt. Néhányan azt mondják, hogy segítették lelküket a túlvilágon, még mielőtt visszakerültek volna a testükbe.

4. A rokonlelkek

Ha nagy családod volt állj készen, hogy újra találkozol velük a túlvilágon. Sok ember, aki átélt halál közeli élményt, és visszatért az életbe azt mondja, hogy látta az elhunyt hozzátartozókat. Néhány beszámoló alapján úgy tűnik néhányak közülük a családhoz tartozó lelkek, akiket ha életük során nem ismertek, akkor is felismerték, míg mások rokonlelkek. A lelkek csoportja köszönti az újonnan érkezett lelket.

5. Az élet filmje

Készülj fel arra, hogy újra át fogod élni életed legjobb és a legrosszabb pillanatait. Sok ember beszámol erről a halál közeli élmények során. Látják eredményeiket, vágyaikat, félelmeiket és minden emléküket, amint lepereg az életük filmje pár pillanat alatt.

6. Béke és szeretet

Nagyon nagy többsége a beszámolóknak leírja, hogy a visszatérő lelkek megtapasztaltak egy végtelen béke és nyugalomérzést. Az ott átélt szeretet annyira erős, hogy szavakkal leírhatatlan.

7. Érdemes visszajönni?

Az elmondások alapján ez a tapasztalat olyan békés, és megnyugtató, hogy sok ember nem kíván visszatérni az életbe. Viszont, ha még dolguk van a földi életben, akkor vissza kell jönni. Ilyen esetekben a lélek egy teljesen más tudatossággal és életszemlélettel lesz felvértezve, ami meghatározza élete további alakulását.

Forrás: http://filantropikum.com/
Fotó: aranha/Pixabay.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja