SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szexi farsang felnőtteknek

Singola Edit [cikkei] - 2009-02-10
A farsang nem csak a gyerekek mulatsága, felnőttként is kihasználhatjuk a jelmez és álarc adta lehetőségeket, sőt ötvözhetjük a közelgő Valentin-nap adta kacérságokkal. Az apropó tehát adott, a határ csak a fantáziánkon múlik...
Szexi farsang felnőtteknek
Farsang: fantáziálás, pajkosság

Tél van. A nappalok ugyan kezdenek hosszabbakká válni, később sötétedik, de még mindig hideg van, és nehezebben mozdulunk ki. Hajlamosak vagyunk a hétköznapokat szürkének és Boszorkányegyhangúnak látni, ha nem vigyázunk, akár depressziósok is lehetünk. De miért hagynánk magunkat, hiszen a farsang időszakát éljük?! A farsang pedig nem más, mint a mulatságok, szórakozások ideje. Még a neve is arra utal, hogy vigyünk egy kis vidámságot a januári-februári napjainkba. Ha a farsang szót a német "faseln" szóból eredeztetjük, akkor a jelentése: fantáziálni, pajkosságokat űzni.

Annak is megvan az előnye, hogy a hideg idő miatt többet vagyunk otthon, a párunkra is több időt fordíthatunk. A napi gondokat tegyük egy kicsit félre és használjuk ki a húsvét előtti időszakot, amely „esküvői szezon”, mert a népszokás szerint a húsvéti böjt előtt már nem volt szabad esküvőt tartani. Tehát most épp az eljegyzések idején vagyunk, és arról se feledkezzünk meg, hogy közeleg a Valentin-nap. Régen ilyenkor a lányok színes bokrétát küldtek a számukra tetsző legénynek, aki kitűzte azt a kalapjára, ha szimpatizált a leánnyal.

 A párkapcsolat pezsdítése jelmezekkel


A farsangi maszkok, a hangoskodás, zajkeltés mind az ártó szellemek, a halál, a rossz, a hideg elűzésére szolgáltak. Mai értelemben a párkapcsolatunkból is elűzhetjük a rossz elemeket. Nem kell mást tennünk, mint megfelelő körülményt teremteni, hogy kettesben lehessünk a párunkkal. A gyerekek elhelyezése mindig nagy gond, de nem megoldhatatlan, csak gondoljuk végig, kik vigyázhatnának rájuk: nagyszülők, barátok, rokonok. Aztán a hangulat megteremtése következhet. Feldíszíthetjük a lakást, de ha megtehetjük, elutazhatunk egy wellness szállóba is.
Ha otthon tartjuk a felnőtt farsangot, mindenképp teremtsünk intim hangulatot. Sötétísünk be, gyújtsünk gyertyákat, mécseseket, akár illatgyertyát és füstölőt. Keressünk valmilyen romantikus zenét, vagy ha van, akkor a közös emlékeket felidéző zeneszámot vegyük elő. Csábítsuk táncra a kedvesünket! Egy lassú tánc, egymáshoz simulva, jó zene és a testek egymáshoz érése, a fimon illat, a kellemes milliő kihozza a párokból az ösztönöket. De ne hagyjuk, hogy azonnal elragadjon a hév, játszunk egy keveset, legyünk pajkosak! Vessünk be jelmezeket!!

NővérkeHogy igazi farsangi hangulata legyen az együtt töltött időnek, nem feledkezhetünk meg a maskaráról. Mivel a gyerekek távol vannak, a jelmeznek mindenképp legyen erotikus üzenete. Keltsük fel a párunk érdeklődését, fantáziáját egy-egy lenge ruhadarabbal. Öltözhetünk például: ápolónőnek, pincérnek, szobalánynak, hastáncosnak, tengerészlánynak, szexi cowgirlnek lényeg, hogy a jelmez takarjon, de ugyanakkor meg is mutasson bizonyos dolgokat.
 
Az öltözékkel utalhatunk valamilyen régebbi, kedves emlékre, együtt átélt élményre. Például egy hajókázásra, utólag mókásnak tűnő félelemre orvosi beavatkozástól, biztosan akad a tarsolyunkban ilyesmi. De jó hatást érhetünk el szende iskoláslány jelmezzel is, amit viselkedésünkkel alá is támaszthatunk, például hogy visszafogottak vagyunk, nehezen engedünk a csábításnak, jól szórakozhatunk a sok-sok próbálkozáson, amit a párunk elkövet, hogy megkaphason bennünket.
A játék és a jelmez mögé rejtőzés olyan cselekedetekre ad lehetőséget, amelyek titkon bennünk élnek, de félünk felszínre hozni őket, mert esetleg erkölcstelennek, bűnnek érezzük, de mégis vágyunk megtenni. Persze maradjunk a határainkon belül, csakis olyat tegyünk meg, amit később, álarc nélkül sem bánunk. A jelmez egyfajta kapaszkodó, egy másik ember bőrébe bújására ad alkalmat úgy, hogy közben önmagunk maradunk. A hétköznapok során nehéz ezt megvalósítani, de ezért vannak az ünnepek, a profán világból kicsit kiléphetünk és bolondságokat tehetünk. Itt a farsang és a Valenti-nap, ne hagyjuk ki!
 
Ha nem vagyunk annyira merészek, hogy jelmezt öltsünk, akkor maradjunk a bevált módszernél: a fehérneműnél. Valami olyat válasszunk, amit még soha nem próbáltunk, lepjük meg kedvesünket és kápráztassuk el! Egy szexi míder, babydoll, hálóing jobban fokozza a libidót.

Az ellenállhatatlan jelmezek mellé bevethetünk némi afrodiziákumot is. Például pincérnő ruhácskában megkínálhatjuk kedvesünket csokoládéval, valamilyen fahéjas sütivel, ápolónő jelmezünk lehetőséget ad arra, hogy csábító itallal gyógyítsuk szerelmünket… a többi már a fantáziánk dolga.

A szokások és hagyományok felelevenítése jó hatással van az emberek lelki és közösségi életére. A profán hétköznapokból kiemelődik egy-egy mozzanat, amely derűssé és emlékezetessé teszi az életünket. A digitális és elektronikus korban főképp nagy szükségünk van a meglepetésekre, szeretetre, szerelemre, pajkosságra, erotikára…


 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

A Covid-vakcinák megjelenése óta már nem új keletű jelenség az oltásellenes hozzáállás. A kicsit is szkeptikus szülők könnyen meggyőzhetőek arról, hogy egy-egy vakcina milyen károkat okozhat a gyermek szervezetében. Ezáltal az olyan, több évtizede használt oltások sem kerülnek beadásra, amelyek a gyermekek életét egyszerűen megmenthetnék. Tömegesen lépnek fel szülők háziorvosok ellen, akik, ha el akarják kerülni a bírósági tárgyalást, kénytelenek igazolást adni.
Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

A nassolás, vagyis az étkezések közötti kisebb ételek fogyasztása gyakori szokás, amely sokak számára okoz gondot, különösen akkor, ha egészséges életmódot szeretnénk folytatni. Azonban néhány egyszerű trükk és változtatás segítségével könnyen kordában tarthatjuk a nassolási szokásainkat, anélkül hogy megfosztanánk magunkat az étkezés örömétől. Íme 5 hasznos tipp, amely segíthet ebben.
8 tipp szemünk egészségéért tavasszal

8 tipp szemünk egészségéért tavasszal

Aligha akad olyan közöttünk, aki a téli hideg napok után ne várta volna a tavaszi nap melegítő sugarait, ezzel együtt pedig a kerti munkálatokat, a szabadtéri sportokat, játékokat, kirándulásokat. A zöldellő természet, a virágba boruló fák azonban sokaknak egyet jelentenek a tavaszi allergiaszezonnal. Dr. Nagy Angéla, a Budai Szemészeti Központ szemorvosa összeszedte azokat a tanácsokat, amelyek segítségével ebben az időszakban gondoskodhatunk szemünk egészségéről.
A szerkesztő ajánlja